Komşu gürültüsü

altınlarını mı çaldı

Çocuk olan evde ses de olur gürültü de olur. Kavga, aksıyon, cinnet hepsi olur canım yapacak bişey yok . Bende de 2 çocuk var bazen tam anlamıyla cinnet geçiriyorum, yani insanlık hali olbilir bence. Brnım üsttekinin çocukları benım tepemde her sabah 7 de tepiniyor, benımkıler de alttakinin tepesinde tepiniyor .

Valla tek seçeneğin var gibi; o da kabullenmek. Polis buna karışmaz. Kız kardesim üst komsusuyla aynı problemi yaşıyordu. Onlar da dayak vs de vardı. Sikayet ettiler. Polis biz bisey yapamayız, site olarak imza toplamanız gerekiyor yeteri kadar imza olursa evden cıkmaları gerekir minvalinde konuşmuş. Hala çekiyolar üstteki degisik komsularini anlayacagin. Herkesin imza vermesi icin herkesin o gurultuyu duymasi gerekir. Bu da olamayacagina göre. Bazı seyleri kabullenmek gerekiyor. Nitekim bahceli mustakil bir evde yasamiyorsunuz. Boyle problemler normal. Komsunuz laftan anlayan bir kisi olmadigi gibi uzerine de terbiyesiz cirkef bir kisilik hiic muhattap olmayin. Belli ki hem karakter olarak hem de ruhsal saglik olarak iyi durumda degil kendisi. Benim de alt katta bebekli bir komsum var bebek devamli agliyor ve annesi hep bir isyanlarda bebekten rahatsiz olmuyorum annesinin bagirmasindan rahatsiz oluyorum cunku etrafa olumsuz enerji yayiyor kadin. Ama kabullendigim icin artik duymuyorum bile. Yatak odaniz başbaşaysa onlarla, baska bir odaniz varsa oraya gecin. Hem siz de hamile oldugunuzu soyluyorsunuz. Yarin ayni seyleri sizin de yasamayacaginizin garantisi yok. Ben yapmam demeyin. Cocuk denilen sey cok yipratici bir sey. Bnm cocugum yok ama vakti zamanin da yegenime ben baktim. Insani Cileden cikartabildikleri gibi pek de ala psikoloji bozabiliyolar.

bunun çaresi yok malesef, caydırıcı cezalarda yok...mümkünse duvara yalıtım yaptırın, uyardıkça daha çok yapıyorlar inadına, kendi evniz değilse taşının...ama şu varki her binada var böylesi...en iyisi çatı katı...

Eşim hır gür çıksın istemiyor polisi arasan onlar rahat duracakmı iyice pislik yapacaklar diyor. Polis gelip hemen ceza kesermi yoksa uyarıda mı bulunur acaba. İkisi de kafi bana gerçi

Polis gelmiyor. Direkt telefonda konu bizlik degil. Site sakinleriyle konusun diyor. Polis gelse uyari da bulunsa bile bolcak ki. Ayni seyi daha da azitarak yapmaya devam edecekler hepten hirslanacaklar size. Polis bu tur seylere karisamiyor. Sizi uyarmistik hadi hadi kapinin onune ya da sana bu kadar ceza gibi bir hikayesi yok onlarin. Is ev sahibine dusuyor. Ev sahibinin apartman sakinleei sizden sikayetci bu sikayet devam ederse evi bosaltmaniz gerekir seklinde tehdit vari konusmasi lazim. Aslina bakarsan bu bile cozum degil. Karsidaki insan naparsa yapsin ev sahibi hadi sizi atiyorum diyemez. Bu tehdite inanmalari icin saf olmalari gerekiyor ama saf olduklarini hic zannetmiyorum. Allah kolaylik versin ne diyelim.

Bu aralar hep komşu görültusunden rahatsız olan insanlar konu açıyor bu da demek oluyor ki insanlar baya anlayışsız

Eşim hır gür çıksın istemiyor polisi arasan onlar rahat duracakmı iyice pislik yapacaklar diyor. Polis gelip hemen ceza kesermi yoksa uyarıda mı bulunur acaba. İkisi de kafi bana gerçi
Komşumun alt katında alzeymır bir amca var. O ses duymadığı halde sürekli polise şikayet ediyor. Polis başlarda gelip bunları uyarıyordu. Sonra anlamış amcanın hasta olduğunu. Ama süreli şikayet olduğu için ifade vermeye karakola gitmişlerdi. Belki caydırıcı olabilir

hepimiz çocuk doğurduk kolik bebek baktık ama deli gibi bağırmıyoruz.Bazıları abartıyo bağrınma işini.Mesela benim kavgamı konuşmalarımı kimsenin duymasını istemem ben

Bu aralar hep komşu görültusunden rahatsız olan insanlar konu açıyor bu da demek oluyor ki insanlar baya anlayışsız
Çok fazla sesler geliyo hak veriyorum.Uyumaya çalışıyosun yanda bağrışları duyunca sinirlerin bozuluyo haliyle gerçi bunlar yalıtımdanda kaynaklı çoğu evler böyle maalesef

hepimiz çocuk doğurduk kolik bebek baktık ama deli gibi bağırmıyoruz.Bazıları abartıyo bağrınma işini.Mesela benim kavgamı konuşmalarımı kimsenin duymasını istemem ben

Haklısınız ben de sevmem çevreden yankılanan kavga sesini

ama bu ev hali denilecek bir durum yani komşu gürültüsü daha üst bir kavram bana göre

evde bağırıyorlar diye şikayet etsek bir sonuç alamayız zira olağan dışı gürültü kavramına girmez

çocuğa kızdım bağırdım derse

örneğin komşum kızına kızınca ismi ile bağırıyor yani AYYYYŞEEE gibi

benim evden bu duyuluyor yine kızmış diye düşünüyorum ama bu şikayet edilmez

bızım bebekler yenı olmuştu.en altakılerın yoktı bırtek.kadının kocası oyle kapı çarpıyordukı en ust kattakı ben yerımden zıplıyordum gece sabah körü farketmıyordu.elektrık parası vermıyolar,apartman ışıklarını kestıler vermemek için.(apartman boyu. bır bızımkı yanıyor.)merdıvenler leş.kapı ağır benım elım eşyalıyken bıle nazıkçe kapatırdım apartman kapısını.kımsenın bana saygısı yok kı benım saygım olsun onlara.artık kapıyı taşıyamıyorum ruzgarda var daha sert çarpıyor.bugun işe giderken tutaaamadım kapıyı.bırı camdan çığırdı en alt kattakı!gelde yüzüme soyle dedım. çıt yok.bızımkıler bebek değildide gece gunduz cat cat vurdunuz kapıyı kendı çocukları olunca mı hassasiyet oluşuyor.vala artık kımseye ne saygım ne tahammulum var.saygısızlar yuzunden bu hale geldim.salak yerıne koyula koyula.

Çok haklısınız bize saygısı olmayana biz neden dikkat edelim saygı gösterelim

Her zaman bağarıyor sorun o, onun bağırmasından ben uykumdan uyanıyorum. Öyle nırmal ev içi gürültüsü değil yani farklı bir boyutta. Haklı görülecek bir yanı yok. Başkalarını rahatsız etmemek için bağarmayacak bu kadar basit. Size denk gelmemiş herhalde böylesi

Onlarda ayrı bir çeşitmiş yani, gece gece koşturulur mu. Terbiyesizlik başka birşey değil

Bazıları şikayetçi olan kullanıcıları anlayışsız olmakla suçlamış. Ev almanız size alt kata ya da diğer kat sahiplerine istediğinizi yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Kadın evinde huzurlu olmak istemiş, başka bir kullanıcı da çocuk bu koşar, insanlar ne kadar anlayışsız olmaya başladı demiş. O zaman biz de koşup başkalarını rahatsız edelim. Kanunları okuyun, hiçbir yerde çocuk bu koşar, ses etmeyin yazmıyor.

Ben de aynı konudan şikayetçiyim. Altta insan yok gibi yaşıyorlar. Onlar tv izliyor, çocuk sürekli koşuyor. Camdan atlasa umurlarında bile değil. Polis çağırdım takmadı. Cimerden yazdım, zabıta geldi ölüm sessizliği oldu. Sonra yine başladılar, annem engel olduğu için yazmadım. Yine yazacağım.

Apartmanda yaşamak ayrı bir kültür, okul okumakla da olmuyor. Vicdan meselesi. Avrupa'da bebekleri 9 aylıkken kreşe veriyorlar, el kadar çocuk paylaşmayı, başkalarına saygılı olmayı öğreniyor.

Gecenin2 sinde yatak odası seslerine Maruz kalıp ki kadın baya bi sesli ben utanıyorum çıkarttığı seslerden Gündüzde Kavga gürültülerinden Bıktık bizde Oda kiracı bende Çocuğum olunca o Çıkmazsa ben çıkıcam artık çünkü her iki seste Aşırı yüksek geliyor sanırım Duvarlar çok ince

boyleleeiyle konusulmaz lafta anlamazlar. surekli arayip polise sikayet edin birse sosyal hizmetleri arayin cocuguna surekli bagiriyor diye. onlar gelip inceleme yapiyorlar aileye paikolojik tedavi uyguluyorlarmis gerekirse.
benimde ust komsum ayni sekilde bagirisina uyaniyorum her pazartesi sabah cocuklarini uyandirmak iin bas bas bagiriyor ve bende sicrayarak uyaniyorum sonra okula gitmeme kavgalari basliyor onlar okula gitiikten sonra son ses muzik basliyor onlar gelince tekrar kavgalar aksam kocasi gelincede şenlik başlasın.. omrumu yedi tasinamiyorum daa.

Bizi anlayışsız ilan edenlerde demekki şikayet ettiğimiz insanlar gibi. Kendilerini savunuyorlar herhalde anlamadım. Hamileyim uykumdan sıçrayıp uyanıyorum bağırma seslerine diyorum millet anlayışsız diyor kim anlayışsız acaba

Şu müteahhitlere saydığım kadar kimseye saymamışımdır. Can düşmanı belledim resmen.

Karşı, üst, üst çapraz bir de bende olmak üzere 4 adet 0-2 yaş bebek var. Bazen kimin bebeğine uyandığımı çözmeye çalışırken buluyorum kendimi. Geçen birinin ninnisiyle uyudu kızım! Üsttekinin atak haftası geldi, garibim oda oda geziyor geceleri mikemmel terlikleriyle. Karşı çapraza yürütecin zararlarını anlatmaya mecalim yok... Kızımın sonsuz sorularına yakında bir duvardan cevap gelir herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…