Komşu gürültüsü

Bluemom44

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
2.449
6.751
158
Kızlar yeni bir ev satın aldık. Almaz olsaydık. Yan komşu kiracı asla sesleri şamataları bitmiyor. Sürekli küçük kızına küfür ediyor bağırıyor öyleki sabah uykumdan uyandırıyor. Yeni bebeği oldu kendisinin bağırmasından bebek ağlayarak uyanıyor sürekli. Bende hamileyim bunun bağırmasına benim bebeğim bile uyanır. Eşim kocasına söylüyor gürültü geliyor diye adam sizdende geliyor diyor🙄 halbuki gündüz tv bile izlemem aska ses yapmam evde tekim zaten çamaşır bulaşık telefonla geçiyor zaman çıtım çıkmaz. Benim üst komşuma bile bunların gürültüsü gidiyor. 2dir bağarınca duvara vuruyorum bu safer ne var be gerizekalı!! Diye bana bağarıyor kendi evinden. Ne yapayım ben bunlara polisi arasam gelip ceza kesermi yoksa gürültü yapıp yapmadıklarına nasıl inanırlar? Ev sahibinede söylüyoruz birşey yapmıyor uyarmıyor. ne yapayım bir fikir verin☹️☹️

Benzer şeyler bende yaşadım. Hatta rahatsizligimi dile getirdim diye kapıma dayanip bana küfür etmisti insanliktan nasibini almamis mahlukat.
O zaman hamileyim hiç bir sese tahammül edemiyordum. Ki kendisi evin içinde odun kiriyordu.
Şimdi oğlum doğdu 3 haftadır çok güzel intikam aliyor😁😁😁
Gece gündüz ağlıyor alttaki mahlukat şimdilik kapıma dayanmadi ama dayanması an meselesidir

nasıl bir gürültü yani çocuğa kızma gürültüsü vs ise polis ona çok bir şey yapmaz

bunalmıştır hem bebek hem çocuk

bence bir gün çaya kahveye çağırın biraz açılsın zira bunalımdadır muhtemelen

komşunuz anladığım kadarı ile sabahın beşinde temizlik yapmıyor, halı çırpmıyor, masa sandalye devirmiyor

evet siz rahatsız oluyorsunuz haklısınız ama o da gergin ve evinde bağırıyor

söylediklerini ve yaptıklarını onaylamasam da evinde tartışması çocuğuna bağırması da "gürültücü komşu" yaftası için bence yeterli değil

nasıl bir gürültü yani çocuğa kızma gürültüsü vs ise polis ona çok bir şey yapmaz

bunalmıştır hem bebek hem çocuk

bence bir gün çaya kahveye çağırın biraz açılsın zira bunalımdadır muhtemelen

komşunuz anladığım kadarı ile sabahın beşinde temizlik yapmıyor, halı çırpmıyor, masa sandalye devirmiyor

evet siz rahatsız oluyorsunuz haklısınız ama o da gergin ve evinde bağırıyor

söylediklerini ve yaptıklarını onaylamasam da evinde tartışması çocuğuna bağırması da "gürültücü komşu" yaftası için bence yeterli değil
Zaten kendisiyle önceden görüşür kahve içerdik, daha sonra benim altınlarımı çaldı neyseki geri getirip yerine koydu vs. O zamandan sonra muhabbeti kestim. Çocuğu olmadan öncede böyleydi genel hali telefonda da bağırıyor çocuğa da. Evet tek sıkıntımız bağırması insan gibi konuşmasını bilmiyor malesef

ev sahibiyle konuşun ve yöneticiyle.

onun dışında hiçbir şey yapılamıyor. yatak odanızı onlara uzak tarafa taşıyın.

ev sahibiyle konuşun ve yöneticiyle.

onun dışında hiçbir şey yapılamıyor. yatak odanızı onlara uzak tarafa taşıyın.
Tüm odalar bir duvarlar bitişik sadece mutfaklar ayrı. Fakat yatak odasından bağırsa salona, salondan bağırsa yada odasına geliyor

Siz hatayı altınlarınızi çalmasına rağmen şikayet etmemekle yapmışsınız
Şimdi kadın sizi ciddiye alır mı sizce?
Alenen göz önünde yapılan birşey değildi, şikayet ettim polise de gittim. Kamera kaydı olmazsa hiçbirşey yapamayız dediler. Herkeste evinin içine kamera bağlatmadığına göre şikayetim geçersiz sayıldı

Yakın zamanda bebeğim olacak onada mı kulak tıkacı tıkayım bacım🙄 çözüm değil ki işte. Komple taşınıp gitmeleri lazım bunların
Valla benim üst kat öyle eşi polis gece geliyor sabah gıkları çıkmıyor gece üce kadar dört ve iki yasındaki cocuklarıyla kosturmaca oynayıp duruyorlar odalar arası
Mecbur takıyorum kulaklık vuruyorum kapılarına cıkıyorum anlık cözüm oluyor

Aynısını yaşadım yandakiler tam bir belaydi. Kadının kocasına ettiği küfrü biz duyuyorduk. Tam artık çıldırmak üzereyken. Adamın kardeşi merdivende komşulardan birine asılmaya çalışınca olay adliyelik oldu da apar topar taşındılar. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Allah yardımcınız olsun. Malesef bu konularda hadi cikartalim gibi durumlar çok çok zor.

Valla benim üst kat öyle eşi polis gece geliyor sabah gıkları çıkmıyor gece üce kadar dört ve iki yasındaki cocuklarıyla kosturmaca oynayıp duruyorlar odalar arası
Mecbur takıyorum kulaklık vuruyorum kapılarına cıkıyorum anlık cözüm oluyor
Onlarda ayrı bir çeşitmiş yani, gece gece koşturulur mu. Terbiyesizlik başka birşey değil

Eşim hır gür çıksın istemiyor😕 polisi arasan onlar rahat duracakmı iyice pislik yapacaklar diyor. Polis gelip hemen ceza kesermi yoksa uyarıda mı bulunur acaba. İkisi de kafi bana gerçi
Polis hemen gelmez belki onlar gelene kadar susarlar bile
Bi seçenekte dava acman ama buda uzun süreli oluyor malesef

1senedir mi bunalımda canım, beni ne ilgilendiriyor bende onun yüzünden bunalıma giricem yakında bende mi bağarıyım çağarıyım. Haklı görülücek tarafı yok lütfen

Hayır haklı görmedim. Sosyal hizmetlere şikayet edin o zaman. Çocuklara da yazık küfür ediyor filan demişsiniz. Kimse kimsenin derdini çekmek zorunda değil. En yakınımıza bile sabredemiyoruz.

Back
X