- 10 Eylül 2017
- 1.581
- 2.650
- 133
Herkes birbirine karşı mütevazı Olursa hicbir problem olmaz apartmanda yaşadığının herkes farkında olsa keşkeHani çocuklar yerlere yastıkları koyar başlarlar kanepeden atlamaya.. bir iki üç derken anne gelir mutfaktan atlamayın komşular rahatsız olur yapmayın etmeyin der ama çocuklar kendi seslerinden annelerini duyamaz anne sesini yükseltir..
Gece tam uykuya daldınız viyak viyak bi bebek sesi tüm apartmanı inletir 5 10 dk sürer annesi onu uyutana kadar. Aynı gece birkaç defa tekrarlanır bu kadın neden uyutamıyor bu bebeği" dersiniz...
Alt katınızda çocuk bağırışmaları duyarsınız kavga ediyorlardır anneleri de bağırır yapmayın etmeyin ayrılın diye...
Çok can sıkıcı değil mi? İşte ben de bunlardan muzdaribim ama ben o Anneyim.. Sürekli kapıma gelen komşular çocuklarınız çok ses yapıyor şikayetleri.. Ne yapayım çocuklar çok sıkıldı evde olmaktan günde 1 kere parka indiriyorum 24 saat parkta tutamam ya...
Şuan tepemde inanılmaz yüksek sesler tepinmeler belli ki yatılı misafir var ama ben şikayet edemem çünkü benim çocuklarım yüzünden onlar çok çekti gidip de ne dicem çok gürültü geliyor mu?
Evet apartman hayatı böyle birşey ama gerçekten çok yoruldum moralim hep bozuk. Okul açılsa da normal düzene dönsek ama şuan o da imkansız görünüyor. Virüste 375.dalga tüm hızıyla bize doğru geliyor muhtemel bu kış da online derste olacağım hem kendim hem çocuğum aynı anda zoom savaşı vereceğiz..
Çok dertliyim çok moralim bozuk. Bilin bakalım benim cinsiyetim ne tabiki kadın! Neden erkekler bunu dert etsin ki çoktan 2.uykusuna geçti bile...