• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu gürültüsü

Evet var ama bizimki yetkili bir yere şikayet edilecek bir aile değildi ,çünkü ev sahiplerine bile şikayet ettiğimiz için ,balkondan çıkıp avaz avaz tehdit ederek bağırdı.Zorba,eşkıya diye tabir edebileceğim birileriydi.Polis gelse, sonradan neler neler yapardı .Biz yıldık ve başımız belaya girmesin diye taşındık.Herkes bir olmaz tabii,belki bazı ailelere polis caydırıcı ya da engelleyici olabilir ,onu en iyi sizler bilirsiniz aile yapıları gereği .
Gördüğüm kadarıyla sizinki gibi bir aile değil yani tehdit olayına girmezler diye düşünüyorum ama kadında çirkeflik var uğraşmaya gücüm yok çok bıktım şuan için sadece sabretmeye çalışıyoruz inşallah biran önce kurtuluruz.

Gördüğüm kadarıyla sizinki gibi bir aile değil yani tehdit olayına girmezler diye düşünüyorum ama kadında çirkeflik var uğraşmaya gücüm yok çok bıktım şuan için sadece sabretmeye çalışıyoruz inşallah biran önce kurtuluruz.
merhaba, son durumunuz ve hala seslere devam mı, bu arada nerede yasıyorsunuz

Malesef artarak devam ediyor
Bizim üst kat da hala aynı. Kaç defa uyardık. Bugün yine oldu tabi her zamanki gibi. Ama bizden gelmiyor diyorlar . Biz bunu nasıl ispatlayacağız? Nereye şikayet etmemiz gerek Allah aşkına bi yol gösterin. Tahammülüm kalmadı artık. Çekme sesinin ani gürültüsünden çok korktum az önce. Bu yüzden karnım çok acıyor 😣

Bizim üst kat da hala aynı. Kaç defa uyardık. Bugün yine oldu tabi her zamanki gibi. Ama bizden gelmiyor diyorlar . Biz bunu nasıl ispatlayacağız? Nereye şikayet etmemiz gerek Allah aşkına bi yol gösterin. Tahammülüm kalmadı artık. Çekme sesinin ani gürültüsünden çok korktum az önce. Bu yüzden karnım çok acıyor 😣
Gürültü anında bağırın yada tavana vurun gürültü kesilirse bilinki onlardan geliyor kapınıza gelince hani sizden değildi o zaman nasıl kesildi gürültü dersiniz.

Hanımlar merhaba benim üst katıma 7 ay önce bir aile taşındı evi taşınmadan 2 ay önce tuttular ve bu 2 ay boyunca hergün gece yarısına kadar yüksek gürültülü tadilat yapıp bizi rahatsız ettiler neyse dedik idare edelim taşınınca biter ama malesef öyle olmadı taşındıktan sonra gece yarısından sonra evi süpürüp eşya çekmeye başladı bir gece baktım saat oniki buçuk eşya çekip evi süpürüyo kapısına gittim atıştık bana birşey döküldüğü için süpürge açtığını ve bu saatte normal olduğunu söyledi buda yetmezmiş gibi gece yarısı süpürge açan kişi benim gürültü konusunda hassas olduğumu iddia etti o günden sonra gece yarısı süpürge açmayı kesti ama mobilya çekimi hiç bitmiyor kadın öğretmen sabah okula gitmeden eşya çekiyor dönünce yine eşya çekiyor yani evde huzurumuz kalmadı o denli yöneticiye söyledim o uyarmış ama biz mobilya çekmiyoruz diye yalan söylemiş gerçekten çok moralim bozuldu sizler benim yerimde olsaydınız ne yapardınız lütfen bu konuda bana bir yol gösterin kadın çok kibirli ve saygısız konuşulacak bir tip değil üstelik yaptığını kabulde etmiyor. Çok çaresiz kaldım ve gerçekten bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var .
Benim üstümdeki sesi gürültüyü geçti artık geçen camim acikken hortumla camını yıkamış su eve doldu hep.Belki yüz kere konuştum yok asla düzelmiyor.Ben artık alıştım

Benim üstümdeki sesi gürültüyü geçti artık geçen camim acikken hortumla camını yıkamış su eve doldu hep.Belki yüz kere konuştum yok asla düzelmiyor.Ben artık alıştım
Benim üst katımdaki gerizekalı hali yıkayıp onu ıslak bir şekilde asıyor birde asmadan önce kuvvetli bir şekilde silkeliyip benim camımı mahvediyor ahırda yaşamalı bunlar apartman hayatına alışamazlar

Gürültü anında bağırın yada tavana vurun gürültü kesilirse bilinki onlardan geliyor kapınıza gelince hani sizden değildi o zaman nasıl kesildi gürültü dersiniz.
Tavana vurdum ama hiç umursamıyorlar. Sanki inadına yapar gibi artırarak devam ettirdi. Bağırmak çözüm olur inşallah

Benim üst katımdaki gerizekalı hali yıkayıp onu ıslak bir şekilde asıyor birde asmadan önce kuvvetli bir şekilde silkeliyip benim camımı mahvediyor ahırda yaşamalı bunlar apartman hayatına alışamazlar
Apartman hayatına alışmakta zorluk çekiyorlar. Alışamıyorsa o zaman gitsin müstakil evde yaşasın. Kendi evinin temizliğini yaparken aşağı kattakileri rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok.

Apartman hayatına alışmakta zorluk çekiyorlar. Alışamıyorsa o zaman gitsin müstakil evde yaşasın. Kendi evinin temizliğini yaparken aşağı kattakileri rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok.
Aynen öyle biz bunları idare etmek zorunda değiliz.

Polis falan hic ise yaramiyor ya.
Ben sabah 5 te kalkar okula hazirlanirdim. Gece uyutmadiklari icin bende sabah onlari uyutmazdim. Top almistim, tavana sektiriyodum. Bazen son ses metallica acardim, kapıları carpardim. Boyle boyle medeniyet seviyesine cikardim komsularimi

Ben sabah 5 te kalkar okula hazirlanirdim. Gece uyutmadiklari icin bende sabah onlari uyutmazdim. Top almistim, tavana sektiriyodum. Bazen son ses metallica acardim, kapıları carpardim. Boyle boyle medeniyet seviyesine cikardim komsularimi
Denenebilir aslında. Sopayla vurmaktansa top daha mantıklı hem eğlenceli olur 🙂

Denenebilir aslında. Sopayla vurmaktansa top daha mantıklı hem eğlenceli olur 🙂
Ama bu tipler ,gürültülerin kendilerinden geldiğini kabul etmiyorlar ve siz tepki olarak top ,sopa vs denediğinizde siz kötü oluyorsunuz.Ben onların ciğerini bilirim tabiri caizse.Hepsi aile terbiyesi almamış,kendini geliştirmemiş, kalitesiz ,karaktersiz, empati duygusu olmayan ,ben merkezli insanlar ve çoğu da düzelmiyor. Yaşam tarzları bu yani.Biz 2 sene mücadele ettik ,gece gündüz, sıcak, soğuk sokağa atıyorduk kendimizi eşimle.Eve girmek istemiyorduk.Afrika kabilesinden aile getirsen belki bunlar kadar gürültü yapmazdı.Sonunda taşındık.Komşu çook önemli.Bir eve taşınırken evi incelemeyin, komşuyu araştırın .İnşallah sizlerinkiler durulur da bizim gibi taşınmak zorunda kalmazsınız bu ekonomide 🍀🙏

En gelemdiğim şey. Biz suan 2 yıldır evimizden uzakta Güneydoğudayız arkadaslar burada bir ev kiraladık. Binada çoğu kişi polis asker öğretmen vs bizler gibi. Bina yeni yapım ve ses yalıtımı 0. Üst katın yeni evli. Her gece 1e dogru banyo açılır saatlerce kapanmaz bazen su ordan oraya boşaltılır. Haldır baldır ne ben ne de onun yan dairesindeki yakın komşum mutlu degıldık. Su sesı tepemde uçak gibi yatakodamın ustunde. Neyse bir gece delirdim uyku tıkacı ile uyudugum halde ses geliyordu bazen 4e dek cesmeleri acık bazen 4den. Sabah 7ye. Eşim nöbette iken kalktım kızımı braktım anahtarı aldım çıktım su vanalarını kapadım yüzde 80. İnşallah da polis degldır dye dua ettim bıyandan görmez vs😅😅😅 Sonra biraz bekledm yne ckıp su keslnce açtım. AA delirtti beni. Şimdi onlar gitti amayeni ust katm da ses sistemi ile müzik dinliyor. Geceleri de dizi izliyor ben cocugum uzak şehir jenerik müziğiyle yataga yatırıyorum. Asla susmak yonetmı aradım 2 kez. Yeri ggeldi gunduz duvarlara vurdum anlasn dye. Terbyeszler

Ama bu tipler ,gürültülerin kendilerinden geldiğini kabul etmiyorlar ve siz tepki olarak top ,sopa vs denediğinizde siz kötü oluyorsunuz.Ben onların ciğerini bilirim tabiri caizse.Hepsi aile terbiyesi almamış,kendini geliştirmemiş, kalitesiz ,karaktersiz, empati duygusu olmayan ,ben merkezli insanlar ve çoğu da düzelmiyor. Yaşam tarzları bu yani.Biz 2 sene mücadele ettik ,gece gündüz, sıcak, soğuk sokağa atıyorduk kendimizi eşimle.Eve girmek istemiyorduk.Afrika kabilesinden aile getirsen belki bunlar kadar gürültü yapmazdı.Sonunda taşındık.Komşu çook önemli.Bir eve taşınırken evi incelemeyin, komşuyu araştırın .İnşallah sizlerinkiler durulur da bizim gibi taşınmak zorunda kalmazsınız bu ekonomide 🍀🙏
Gerçekten kabul etmiyorlar şaşırıyorum hayret. Biz de taşınmak istiyoruz ama zaten 2 yıl sonra tayin çıkacak. Çok çıkmazdayım. Bu insanlarla baş edilmiyor. Bugün yine sinirimi zıplattılar. Çok saygısızlar çok. Görmezden duymazdan gelmek istiyorum ama yapamıyorum. Bugün öğlene kadar sabrettim sakin kaldım ama sonra şapır şupur balkon yıkadılar. Tabi ki video çektim aşağıdan bağırdım ama kimin umrunda. Bıktım usandım. Bu insanların ne derdi var da böyle davranıyor. Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla hepsinin orta noktası inkar etmek. Psikolojik bir sorun mu acaba 🤔

Gerçekten kabul etmiyorlar şaşırıyorum hayret. Biz de taşınmak istiyoruz ama zaten 2 yıl sonra tayin çıkacak. Çok çıkmazdayım. Bu insanlarla baş edilmiyor. Bugün yine sinirimi zıplattılar. Çok saygısızlar çok. Görmezden duymazdan gelmek istiyorum ama yapamıyorum. Bugün öğlene kadar sabrettim sakin kaldım ama sonra şapır şupur balkon yıkadılar. Tabi ki video çektim aşağıdan bağırdım ama kimin umrunda. Bıktım usandım. Bu insanların ne derdi var da böyle davranıyor. Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla hepsinin orta noktası inkar etmek. Psikolojik bir sorun mu acaba 🤔
Bir de biz buraya taşındığımızda üst katımız boştu. Bizden 3 ay sonra geldiler. Keşke hep boş kalsaymış. Gerçekten dediğiniz gibi görgüsüzler. O kadar rahatsız ediyorlar bir kere bile kusura bakmayın bundan sonra dikkat ederiz demediler.

En iyisini yapmışsınız yaşattıklarını yaşasınlar.

Back
X