Kızlar merhaba
Üst katımda 2 çocuklu bir aile oturuyor. Çocuklar öyle bir gürültü yapıyor ki anlatamam biri 4 biri 6 yaşında çocukların.
Bütün gece bizim tam işten gelip dinlenme zamanımızda 9 ile 12 arasında zıplıyorlar kavgalar ağlamalar bitmiyor tv sesi bile bastırmıyor sesleri nasıl bir ses anlatamam.
Aslında bu durumdan pek rahatsız değildim çocuk sonuçta diyorduk ama bir konuşmamız sırasında eşim için ahmette çok koca sesli hep sesi geliyor yukarı demezmi ? ben bişey diyemedim o an ve ogunden sonra zaten o sesler batmaya başladı.şimdi her akşam işkence gibi sesleri duydukça sinirlerim bozuluyor.
Bir kere yine ses yaparken çocuklar aradım çok ses oluyor diye.yapmayın diyorum yapıolar evi yapan duvarları çok ince yapmış oyuzden dedi şaka gibi sonrasında gorunce konuşmamalar tripler
zıt gitmekte istemiyorum ne yapabilirim?
Gece ağlamalarıda cabası
Ayrıca bir çocuk 12 ye 1 e kadar oturur mu onuda anlamadım
Bir anne çocuğuna hiç mi yapma demez
Çocuk yapma demekten anlamaz ki o onların ayıbı bi yerde haklisiniz ama yinede çocuklar laftan anlamaz duymazlıktan gelin gonlunuzu kanartmayin kendimden bi ornek verim bizim küçükken bi alt komşumuz vardı 4-5 yaşlarında taşındık bu eve abimle bana hep bagirirdi her ses yaptığımızda bize cocuklugumuzu yasatmadi çok çektirdi simdi mi kendi çocuklarının biri kanser öteki de hasta Allah korusun sizinde başınıza gelebilir sakince duymazdan gelin komsunuzun gafı ayıp olmuş o konuda uygun bi dille uyarabilirsiniz
Canım geçmiş olsun, Allah sabır versin.. Benzeri sorundan bende muzdariptim.. Hem gürültülülerdi hemde tepemden silkiniyolardı.. Benim tpemdeki vatandaşın da 2 çocuğu vardı biri 15 diğeri 19 yaşında.. ve öyle küfürler havada uçuşurduki.. Senin komşuda yüzsüzmüş, benimkide bana kırkta bi misafirim geldi geç gitti dünakşam amma ses yaptınız demişti, garipsedim çünkü gerçekten gürültülü ortam olmamıştı.. kendinin her hafta 2-3 kez misafiri olur hele maç akşamları kabus olurdu bize.. sana tavsiyem bırak küssün senin için daha iyi, bu sayede 1-2 sinirli konuşunca senden çekinir.. Polisi ararım de, olaya sosyal hizmetler girer diye korkutböyle anlayışsız kalın yüzlüleri tırsıtabilirsin.. çünkü ben şahsen komşuluk yer ayıp olmasın diye 3 sene sustum, canıma okudu..
Kesin çözüm 'taşının':)
Koca ses ne yahu :) kalin sesli diyeydi iyiydi..
Haklisiniz sanirim cocuklar laftan anlamaz da siz o gurultulere katlanip kadinda esinizin sesine laf etmisse ister istemez batar
Komsunuza cocuklarin gurultusunden esimin sesini nasil duydun ben bile sizin gurultuden zor duyuyorum adami deseydin keske
7 katli bir apartmanin 4. katinda buyudum. Cocuklugum boyunca tepinecek olduk mu babam hemen "asagida insan var" diye engellerdi. Biz de insanlari rahatsiz etmeden cocuklugumuzu yasardik (!). Olayi dramatize etmeye gerek yok. Bu durumun cocukluk yasamakla ilgisi yok. Cocuk laftan anlar, ama anlatmasini bilirsen, otoriteni kurabilirsen. Apartmanda uygunsuz saatlerde bagirmadan, tepinmeden de cocukluk yasaniyor yani, bilginize. Altimizda da ustumuzde de cocuklu aileler vardi, birbirimizin basini agritmadan buyumeyi bildik hep beraber. Psikolojimiz de bozulmadi yani.
Apartmanda toplu halde yasamayi bilmeyen o kadar cok saygisiz insan var ki. Belki bir apartman toplantisi duzenleyebilirsiniz. Birbirinden, ya da ayni aileden sikayetci olan baskalari da varsa ortak karara varabilirsiniz belki diye dusunuyorum.
açıkcası ömrü hayatım da hiç apartman da yaşamadım hisseettiklerinizi bu yüzden anlayabilmem mümkün değil
ama asanırım insan çok rahatsız olur yani :26:
Kızlar merhaba
Üst katımda 2 çocuklu bir aile oturuyor. Çocuklar öyle bir gürültü yapıyor ki anlatamam biri 4 biri 6 yaşında çocukların.
Bütün gece bizim tam işten gelip dinlenme zamanımızda 9 ile 12 arasında zıplıyorlar kavgalar ağlamalar bitmiyor tv sesi bile bastırmıyor sesleri nasıl bir ses anlatamam.
Aslında bu durumdan pek rahatsız değildim çocuk sonuçta diyorduk ama bir konuşmamız sırasında eşim için ahmette çok koca sesli hep sesi geliyor yukarı demezmi ? ben bişey diyemedim o an ve ogunden sonra zaten o sesler batmaya başladı.şimdi her akşam işkence gibi sesleri duydukça sinirlerim bozuluyor.
Bir kere yine ses yaparken çocuklar aradım çok ses oluyor diye.yapmayın diyorum yapıolar evi yapan duvarları çok ince yapmış oyuzden dedi şaka gibi sonrasında gorunce konuşmamalar tripler
Gece ağlamalarıda cabası
Kızlar merhaba
Gece ağlamalarıda cabası
7 katli bir apartmanin 4. katinda buyudum. Cocuklugum boyunca tepinecek olduk mu babam hemen "asagida insan var" diye engellerdi. Biz de insanlari rahatsiz etmeden cocuklugumuzu yasardik (!). Olayi dramatize etmeye gerek yok. Bu durumun cocukluk yasamakla ilgisi yok. Cocuk laftan anlar, ama anlatmasini bilirsen, otoriteni kurabilirsen. Apartmanda uygunsuz saatlerde bagirmadan, tepinmeden de cocukluk yasaniyor yani, bilginize. Altimizda da ustumuzde de cocuklu aileler vardi, birbirimizin basini agritmadan buyumeyi bildik hep beraber. Psikolojimiz de bozulmadi yani.
Apartmanda toplu halde yasamayi bilmeyen o kadar cok saygisiz insan var ki. Belki bir apartman toplantisi duzenleyebilirsiniz. Birbirinden, ya da ayni aileden sikayetci olan baskalari da varsa ortak karara varabilirsiniz belki diye dusunuyorum.
Kizlar bende iki gun once ust komsum tarafindan yoneticiye sikayet edilmis durumdayim ole bozuldum ki anlatamam
okadar dikkat ediyorum ko yapma kizim etme oglum ufallil bir bicuk yasinda ne desem anlamiyor ben dikkat ettikce ya elinden birsry atiyor gurulti cikarcak birsry buluyor illa
en cok sevdigi atini market arabasini kaldordim surmesin diye
kizim 7 yasinda yapma kosma etme atlama ziplama tum gin gunum boyle geciyor amayok
oglum astim hastasi hava veriyorum saatini ayarlayabilmek icim bazen gec yatmak durumunda kaliyor
zaman zaman hava almak istemiyor cok agliyor ole geriliyorum ki
inanim anne icinde cok zor iki cocugu dizginlemek inanin hep diken ustundeyim
aslında ben bayanın kızdığı konunun tam olarak çocuk gürültüsü olmadığını düşünüyorum.
Bakın gürültü oluyor ve mahçupsunuz üzülüyorsunuz. Bu durumda komşunuzdan size ses gelse bizimde sesimiz gidiyor diye susar mısınız yoksa şikayet mi edersiniz? İşte bende bu duruma sinir oluyorum. Sen kendin hiç ses çıkarmayan biri olursun şikayet edersin o zaman anlarım. Ama insanların zor zamanları oluyor gürültü olabiliyor yapılarda ince insan gibi benimde sesim gidiyordur demeden şikayet ediliyorsa çok sinir oluyorum. Bayan zaten eskiden çocuktur yapar diye çekmeye çalışıyormuş ama çocukların anneleri hiç utanmadan kendi gürültüsüne bakmadan şikayet edince insan doğal olarak ben neden çekiyorum o zaman senin çocuğunun gürültüsünü moduna giriyor.
Çok zor bir durum. Bazı anneler uyarsada çocuk dinlemiyor bazıları hiç uyarma gereği bile göstermiyor. Şimdiki çocuklar ayrı bir garip neden böyleler bilmiyorum. Eskiden laf söz dinlerlerdi şimdi çevreden mi televizyonların hareketli yaşantısından mı nedendir bilemiyorum. Kimseyi suçlamıyorum suçlamamak lazım nasıl yetiştirirsen öyle olur diye bazı çocuk gerçekten ne kadar dikkat edersen et laftan anlamıyor. Ama bu durumda annelerin gidip komşulara sert sert bide şikayet etmesi yerine komşum sizede çok gürültü oluyor inanın çok uyarıyorum ama önüne geçemiyorum kusurabakmayın tarzı konuşması gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?