komşu gürültüsü :(

deniz_6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
245
14
118
35
İstanbul
hanımlar merhaba, artık dayanamadım size danışayım dedim. 7 yıldır bir apartmanın bahçe katındayız. bahçeye atılan çöp pislik ayrı bir yana birde üst komşumuz ve 3 kızı var. (10-14-16 yaşları). gecenin 2sinde evde koşmalar, gündüz şuanda bile tv sesi sonuna kadar açık, bağırmalar, şarkı söylemeler artık tak etti. defalarca gerek nazıkçe gerek kavgalı uyardık ama her seferinde inkar ediyorlar. gecenin 4ü kızlar odada konuşuyor(nasıl konuşmaysa seslerini duyuyoruz o derece) kapılarına çıkıyorum bu saatte ne konuşması uyuyo benim çocuklarım diyor. sizce artık bir yerlere şikayette mi bulunsam nereye müracaat etsem ?

Yan taraftan da geliyor olabikir

gündüz veya gece farketmez gürültü çok fazla olduğu zaman belediye zabıta yı aramanı tavsiye ederim para cezası uyguluyorlar

bızdede var aynı dert bır ara her aksam supurge yaparlardı sımdı o ara ara oluyor ama her gece 2-3 Alah ne verdıyse evde sankı at kosuyor cocukları var resmen tum evde koşarak dolanıyor..
Sanırım gunduz uyuyor ve gece vampır gıbı ayakta takılıyorlar
Uyardık kaç kez, ıkımızde kıracıyız ve ev sahıbımız de aynı ona bıle soyledık ama ınsan adam olmayınca nafile.... Ne dersenız deyın sız gurultu yapıyorsunuz dıyeceksınız, onlar ınkar edecek. Bence gıdın en yakın karakola sıkayette bulunun hatta sızın gıbı rahatsızlık duyan baskaları da varsa apartmanda dılekçe toplayın onunla mahkemeye bıle verebılırsınız.

yönetici falan yok mu araya birileri girse.gaipten sesler duymuyorsunuz ya.sizde onlar gibi yapın belki anlarlar

hepimiz ev sahibiyiz malesef..
Ev sahibi olmanız bir şey değiştirmez şikayet edebilirsiniz. Zabitaya.
Hayır çocukların yasida küçük değil ki laftan sözden anlamları gerek.
Hatta çöpleri atarken resim çekin kanıt olur.

çok düşüncesizler gerçekten kadın kendisi bütün gün evde uyuyor bizim evdekiler sabahın köründe ya okula ya işe çoğu gün evde kimse yok onlarda gece başlıyor bu gidişle gerçekten karakolluk olacağız.

Ev sahibi olmanız bir şey değiştirmez şikayet edebilirsiniz. Zabitaya.
Hayır çocukların yasida küçük değil ki laftan sözden anlamları gerek.
Hatta çöpleri atarken resim çekin kanıt olur.

kapısına çıkıp uyarınca benim çocuklarım yapmaz diyor. geçen gün gece paten sürüyordu evde. ve sanki evde sürekli topuklu ayakkabıyla geziyorlar anlamıyorum küçücük evde koşuyorlar odadan odaya.

bu tarz ınsanlar ınsanı insanlıktan çıkarır, bendede var bır bela oradan bılıyorum . Allah sabır versın sıze , ama karakol ısını yapın derım hıc yoktan kapılarına ıkı polıs gelır bıraz gozlerı korkar...

evet insan bu durumda komşu katili olanları anlıyor

Şikayet edin o zaman. Evde topuklu ayakkabı mi giyilir.paten mi sürülür Muş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…