komşu gürültüsü :(

ya bazı evler de öksürsen ses geçiriyor.
Bizim apartman da öyle maalesef. Eski komşumuzun 8 yaşında kızı vardı, o da dediğiniz gibi tv açıp şarkı söylemeye bayılırdı.
Gündüz olunca rahatsız olsak da bir şey demezdik.
Ama gece gürültüsü çok kötü bir şey gerçekten.
Keşke şikayet etmeden çözebilseniz.

Ama evinizde yalıtım düzgün değilse bu kişiler gitse yenileriyle de sorun yaşarsınız. Madem apartmanda herkes ev sahibi, yalıtım yaptırmayı düşünseniz. Apartman toplantısı yapsanız ve orada sorunu dile getirseniz. Belki sizden başka rahatsız olanlar da vardır.

allah sizede yardım etsin gerçekten zor üstelik saygısızlık çok daha kötü 14 yaşındaki kızı anneme(annem o kızdan 25 yaş büyük) ismiyle seslenip sen sus mal mısın gerizekalı mısın gibi ifadeler bulundu birkaç kez artık bu gecede ses olursa zabıtayı arayacağım.

evet haklısınız öksürme sesi bile geliyor ama koşmak, paten sürmek, şarkı söylemek yalıtım olsada devam eder. şuan resmen onların televizyonunu dinliyorum az önce de uyardım. bazen duvara vuruyorum uyarmak için onlarda yukarıdan vuruyor.

kesinlikle zapıtaya şikayet edin gece fürültü yaptıkları zaman şikayet ederseniz daha sağlıklı olur işe yarar aynı şey benimde başıma gelmişdi öyle yaptık zamanla duruldular insan olmaya başladılar :)

Sesler baslayinca guvendiginiz bir komsuyu cagirin o da dinlesin sesleri hatta iki kisiyi cagurin her gun boyle siz olsaniz naparsiniz deyin onlar gidip konussun kadinla sikayet etmeyi dusunuyor desinler korkutsunlar bi de oyle dene bakalim ne olacak

aynı dert bende de var maalesef. ev kendimizin ama sürekli satıp gidelim diyorum babam yanaşmıyor. direkt satmadan gitsek bulunduğum ilde ev alacak durumumuz yok ne yazık ki. duvarlar kağıt gibi. en üstün bir altında oturuyoruz ve üsttekiler zaten müstakil evde yaşıyor gibiler. bağıra bağıra konuşmak mı dersiniz gecenin bir körü mobilyaları boydan boya itmek bişeyler düşürmek mi dersiniz hangisini anlatsam? doğum yapan kızını bebeğin kırkı çıktıktan sonra yanına getirdi bebektir ağlar onu geçtim ağlarken " yoook kızım yooook tatlım yoook prensesim anneannesinin aşkısıııııı" diye bağıra bağıra seviyorlar. alttakiler gelin kaynana beraber oturuyor evde 7 kişiler 3 çocuk var. kapıları çarpa çarpa örtmeler, haftasonu ve akşamları o çocukların koridor boyu koşturmaları, bağıra bağıra konuşmalar gülmeler daha neler neler... kaç kere uyardık kaç kere vurduk yukarıdan bana mısın demiyorlar. ben kpssye hazırlanıyorum kaç kere sinir krizi geçirme noktasına geldim. dua edip duruyorum sürekli inşallah Rabbim yüzümüze bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…