- 5 Şubat 2016
- 174
- 166
- 18
- Konu Sahibi Gardenya89
Kızlar merhabalar öncelikle ilk konumu böyle bi şeye açmak istemezdim ama çok sinirlendim.sorunum karşı komşum ya o kadar gürültülülerki anlatamam evi süpürür kadın bir müzik açar bizim ev sallanır.misafirleri gelir gece üçe kadar bağırış çağırış eksik olmaz.karı koca kavga eder gürültü küfür havada uçuşur.yani bir değil iki değil on yıldır aynı muhabbet.birde bütün olayları mutfakta olur.onların mutfağı bizim yattığımız odayla bitişik.eski bina olduğu için sesler aynen bizim odada.artık bende utanmayı bıraktım bir kere kapılarına gittim müziği kısın dedim kıstı.ertesi günü yine aynı.geçrn gece saat gece üç mutfakta misafirleri ya sabır dedim hafiften duvara vurdum artık bir değil iki değil. Bu arada misafir yan binada oturan eltisi. Yani öyle uzaktan gelen bir tanıdığı değil.en son bugün yine bina sallanıyor müzikten gittim kapıyı çaldım ne var ya ne var diye bağıra bağıra geldi açtı kapıyı.
müziği kısarmısınız dedim
Cnm gündüz vakti bana karışamassın falan dedi.siz gece Gündüz böylesiniz biraz saygı duyun insanlara ben size tamamen kapatın demiyorum makul seviyede dinleyin diyorum dedim.sizinde bazen sesiniz geliyor brnde geleyim o zaman diyor.gelin dedim yani rahatsız olduğunuz bir şey olursa gelin çekinmeyin dikkat ediyoruz ama dikkat etmediğimiz bir şey varsa gelin söyleyin dedim.ben komşuluk yapıyorum gelmiyorum dedi.Allahım öldürücektim az daha. Siz komşuluktan değil yüzünüz olmadığından gelmiyorsunuz dedim.kızlar ben bu arada çok kibar kavga ederim sakin sakin sizli hanımeefendili falan konuşarak
en son baktı küfürlü mahalle kavgası çıkmayacak benden özür dilerim daha dikkatli olurum dedi ama tabi inanmadım.on senedir değişmeyen insanlar.annem benden kibardır ayıp olur diye hiç gitmedi kapılarına ben muhattap oldum.ama yine yapacaklar değişmiyorlar.kızkardeşim bu sene sınava girecek kız kulaklıkla ders çalışıyor.onların keyfi bizi kısıtlıyor.napmalıyım
görüşlerinizi bekliyorum :)
Biraz uzun oldu K.bakmayın
müziği kısarmısınız dedim
Cnm gündüz vakti bana karışamassın falan dedi.siz gece Gündüz böylesiniz biraz saygı duyun insanlara ben size tamamen kapatın demiyorum makul seviyede dinleyin diyorum dedim.sizinde bazen sesiniz geliyor brnde geleyim o zaman diyor.gelin dedim yani rahatsız olduğunuz bir şey olursa gelin çekinmeyin dikkat ediyoruz ama dikkat etmediğimiz bir şey varsa gelin söyleyin dedim.ben komşuluk yapıyorum gelmiyorum dedi.Allahım öldürücektim az daha. Siz komşuluktan değil yüzünüz olmadığından gelmiyorsunuz dedim.kızlar ben bu arada çok kibar kavga ederim sakin sakin sizli hanımeefendili falan konuşarak

Biraz uzun oldu K.bakmayın