Merhaba kk üyeleri lux denilebilecek bir sitede oturuyoruz fakat evin duvarlarında ses yalıtımı maalesef 0 yatak odam ile yan komşumun mutfağı yan yana ve kadın sabah 6 da başlıyor bulaşık makinası tabak çanak takur tukur yerleştirmeye hiç bitmiyor mutfakta işi pazar sabah ezanı ile başladı maşallahı var düşünün ezandan saat 7 bucuga kadar sabrettim en son gittim kapısına ki daha öncede nazik bi şekilde uyardım . Bu sefer kapıyı eşi açtı peki dikkat ederiz dendi ama hala aynı hatta beb kapıda eşi ile konuşup eve geldim adam uyardı karısını kadın bu sefer avazı cıktıgı kadar bağırmaya başladı ne yapayım kahvaltı hazırlıyorum die uyarmakta fayda etmiyor . Sürekli sandalye cekiştiriyor suan buraya yazarken bile mutfakta birşeyler cırpıyor hamileyim ve ciddi ciddi sinir hastası olucam ev kendi evimiz satılığa koydum sırf gürültü yğzünden .içeriden ses izalasyınu yaptık ama nafile maalesef ses kesilmedi bana bi akıl verin ne yapayım psikolojim bozuldu salona gidip yatıyoruz resmen zabıtayı arayayım dedim ama son ses müzik vs de değildi takur tukur mutfak sesi sansalye masa cekmesi ;(