• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşu gürültüsünden bıktım ..

Merhaba kk üyeleri lux denilebilecek bir sitede oturuyoruz fakat evin duvarlarında ses yalıtımı maalesef 0 yatak odam ile yan komşumun mutfağı yan yana ve kadın sabah 6 da başlıyor bulaşık makinası tabak çanak takur tukur yerleştirmeye hiç bitmiyor mutfakta işi pazar sabah ezanı ile başladı maşallahı var düşünün ezandan saat 7 bucuga kadar sabrettim en son gittim kapısına ki daha öncede nazik bi şekilde uyardım . Bu sefer kapıyı eşi açtı peki dikkat ederiz dendi ama hala aynı hatta beb kapıda eşi ile konuşup eve geldim adam uyardı karısını kadın bu sefer avazı cıktıgı kadar bağırmaya başladı ne yapayım kahvaltı hazırlıyorum die uyarmakta fayda etmiyor . Sürekli sandalye cekiştiriyor suan buraya yazarken bile mutfakta birşeyler cırpıyor hamileyim ve ciddi ciddi sinir hastası olucam ev kendi evimiz satılığa koydum sırf gürültü yğzünden .içeriden ses izalasyınu yaptık ama nafile maalesef ses kesilmedi bana bi akıl verin ne yapayım psikolojim bozuldu salona gidip yatıyoruz resmen zabıtayı arayayım dedim ama son ses müzik vs de değildi takur tukur mutfak sesi sansalye masa cekmesi ;(

Yan komşumuz ise ortak duvarlara ses yalıtımı yaptırabilirsiniz. Bunun için ev satmaya gere yok.

Diğer yandan kadının tavrı çok çirkin. Onun mutfak sizin yatak odası. Ses yalıtımı yaptırın kurtulun derim.

Ya da sabah uyandıniz mi artık açın son ses elektronik bunaltan bir müzik siz dışarıya çıkın bütün gün çalsin dursun. Mutfak islerini bu şekilde yapsın.

Firma ile mahkemeliğiz suan zaten maalesef bulaşık yerleştirmeyi vs ablayabiliyorum ama sandalyeyi mutfakta sürekli cekiltirmesine anlam veremiyorum sabah yapmak zorunda değil insanların özel hayatına pek girmemek için özet gecmeye calıştım eşi gece başka yerde kalıp sabah geliyor oda kendini mutfaga veriyor malesef eşinin sinirini cıkarıyor bangıe bangır müzik dinlese daha iyi benim için

Bulaşık vs sabah belki mecburdur erken hazırlamaya kahvaltıyı ama sandalye garç gurç pervasız çekilmesi konusunda ben sizi haklı buldum bende sabah 6 da kalkıyorum ama sandalyeleri çekmeden kaldırarak hareket ettiriyorumki ses çıkmasın yada yavaş yürümeye çalışıyorum zaten duvarlar ince birde sabahın sessizliği eklendiğinde iyice ses gidiyor
benim annemde sizin gibi gürültü sebebiyle evini değiştirdi ama tam 15 sene çekti kendi evim dedi neden çıkayım dedi ve üst kat komşusu inadına rahatsız etmeye çalışıyordu en sonunda bir sitede en üst kat daireye kiraya çıktı tüm rahatsızlıklarından kurtuldu

Oda bişeymi kiz bende senin gibi bi

sitedeyim duvarlar ayni dedigin gibi

üst katıma yeni evli cift tasındı yatak odamin üstü onlarin yatak odasi her gece fofenk ler kahkahalar şarkılar

ahhh ohhhh sesleriii bide sabah erkenden kalkiyo bu terlik sesleri alt

katimda çocuk sesleri ahhhhh cildirdim en son gece 2 lere 3 lere

kadar bu ne dedim kocamdan utandm ya yatyorz bunlarin yatak odasi full hd

kalktım hem bagırdim hem duvarları yumrukladim o oldu artık eskisi kadar

cılgin degiller sakinlediler ve duvarlarin ses gecirdigini anladilar sanirim:KK70:
ay ne güldüm ve Allah sabır versin çok zor işiniz :KK70:
ve konu sahibi bence o evi kiraya falan verin başka yere taşının çekilir çile değil

Merhaba kk üyeleri lux denilebilecek bir sitede oturuyoruz fakat evin duvarlarında ses yalıtımı maalesef 0 yatak odam ile yan komşumun mutfağı yan yana ve kadın sabah 6 da başlıyor bulaşık makinası tabak çanak takur tukur yerleştirmeye hiç bitmiyor mutfakta işi pazar sabah ezanı ile başladı maşallahı var düşünün ezandan saat 7 bucuga kadar sabrettim en son gittim kapısına ki daha öncede nazik bi şekilde uyardım . Bu sefer kapıyı eşi açtı peki dikkat ederiz dendi ama hala aynı hatta beb kapıda eşi ile konuşup eve geldim adam uyardı karısını kadın bu sefer avazı cıktıgı kadar bağırmaya başladı ne yapayım kahvaltı hazırlıyorum die uyarmakta fayda etmiyor . Sürekli sandalye cekiştiriyor suan buraya yazarken bile mutfakta birşeyler cırpıyor hamileyim ve ciddi ciddi sinir hastası olucam ev kendi evimiz satılığa koydum sırf gürültü yğzünden .içeriden ses izalasyınu yaptık ama nafile maalesef ses kesilmedi bana bi akıl verin ne yapayım psikolojim bozuldu salona gidip yatıyoruz resmen zabıtayı arayayım dedim ama son ses müzik vs de değildi takur tukur mutfak sesi sansalye masa cekmesi ;(
Siz de gürültü yapın ben de sabah 6 da kalkıyorum kahvaltı için ama ayak ucumla yürüyorum makinaya bulaşık konulsa bile sessiz konulabilir kıracakmış gibi çat çat diye konmaz.

bizim üst komşuda yeni evlendiği zamanda libidosunu el verdiğince bütün coşkusunu bize yansıtmıştı kaç sene ne biriktiyse içinde artık bizde onun sevişme ve coşkusunu tüm apartmanla paylaşma hakkına saygı duyduk

olan var olmayan var tabi hoş değildi :KK45:

neyseki çabucak hamile kaldıda kurtuldum

Ses yalıtımıda işe yaramıuor yapıldı ses yalıtımı duvata vr ofam 5 cm küçüldü :) komşumun bir rus birde türk karısı var burda oturan türk olan gece sabah 6 ya kadar rus ile zaman gecirip sabah türk olan karısına geliyor cocuklar anlamasn die sanırım sabahın 6 sında geliyor adam eve kadında hırsından kendini işe veriyor .

İki bloklu ve kiracının olmadığı herkesin ev sahibi olduğu bir apartmandayım. Üst katımdaki gece 2' de bir şeyler çekiyor itiyor gürültünün haddi hesabı yok. Herkes ev sahibi diye sanırım dingonun ahırı modunda apartman dan dun kapı çarpmalar, gece körü otoparktan misafie uğrularken öküz gibi bağırmalar. Ben de artık öyle davranmaya başladım 8' de süpürge açıyorum falan. Bu apartmanda kimse saygıyı hak etmiyor çünkü. Siz de öyle yapın.

İki bloklu ve kiracının olmadığı herkesin ev sahibi olduğu bir apartmandayım. Üst katımdaki gece 2' de bir şeyler çekiyor itiyor gürültünün haddi hesabı yok. Herkes ev sahibi diye sanırım dingonun ahırı modunda apartman dan dun kapı çarpmalar, gece körü otoparktan misafie uğrularken öküz gibi bağırmalar. Ben de artık öyle davranmaya başladım 8' de süpürge açıyorum falan. Bu apartmanda kimse saygıyı hak etmiyor çünkü. Siz de öyle yapın.
Diğer komşularımda o kadar sessizki şikayet edelim hep birlikte desem benimle mahkeme mahkeme dolaşırlar o yüzden elim kolum bağlı alt katım boş diğer tarafımda yeni evli bir çift var onlar benim ağladıgımı görğnce bende kal demeye başladılar son aylar doğuma birşey olucak die cok korkuyorlar sağolsunlar.

Eger gercekten ses yalitimi kötüyse kadına sa yazık degil mi :KK43: oda islerini yapıyor mutfakta mecbur hepimiz o sesleri cikartiriz is yaparken.
Benim icin ses sorun degil top patlasa uyurum cinsten oldugumdan sıkıntı etmezdim. Ama siz inşallah cozersiiniz durumu. Ama komsularinizla kotu olmayın derim.
Bence o mutfakta ıs yapanda da bıraz suç var benım annem de sabah kahvaltı hazırlaer yan odadan çıt ses gelmez.hatta ben ses çıkarsam uyarır yavaş iş yapar.ne olursa olsun apartmanda yaşıyorsak dıkkat etmelıyız.örneğin akşam korku fılmı ızlerım kulaklıkla dınlerım...

Ben de ezanla kalkıp mutfağa giriyorum. Hem de haftanın 7 günü. Çünkü kızım sabahtan okula gidiyor, hafta sonları da dersaneye gidiyor. Saat en geç 8 de dersanede olması gerekiyor. Bu yüzden çok erken kalkıyorum.
Bir an acaba benmiyim o komşu diye geçirdim içimden ama yan komşum yeni doğum yaptı bu yüzden rahatladım.
Burada tek suçlu tabiki inşaatı yapan firma yada kişi.
Allah kolaylık versin, her ikinizinde işi zor.

biz ayni durumu yaşadık,ama mutfak sahibi olan taraftik..ve kiracı..misafir gelir bulasik yikanor cat komsu kapida sabah saat 5 de babama kahvalti hazırlanır demlikten ses gelir cay karistirilir komsu kapida.. dedik ki bak kardes biz kiraciyiz mutfagin yerjni degistiremeyiz siz odanizi degistirin..yok kabul etmediler ..en son bayram oncesi misafir var mutfakta yemek yapiliyor cay bulasik kalabalik yani ,aksam 8 falan kadin geldi kocam rahatsiz oluyor sinirlidir vs diye babamda annemi cekti kenara hanim habire seni yollamasin esin buyursun gelsin konusalim dedi.gelmedi tabi ama ev sahinine surekli sikayet ettiler bizde ev sahibine mutfagi söktür dedik yer değiş kabul etmedi biz ciktik 4 yil bos kaldi o daire sonra komsu yatak odasini değiştirmis..
inatlasmanin anlami yok cozum basit ...bebekte olcak o aglayacak surekli şikayet duysaniz mutlu olurmusunuz. Gürültü suctur ama nasil bebek ağlaması suc degilse mutfak seside değildir

Ben de ezanla kalkıp mutfağa giriyorum. Hem de haftanın 7 günü. Çünkü kızım sabahtan okula gidiyor, hafta sonları da dersaneye gidiyor. Saat en geç 8 de dersanede olması gerekiyor. Bu yüzden çok erken kalkıyorum.
Bir an acaba benmiyim o komşu diye geçirdim içimden ama yan komşum yeni doğum yaptı bu yüzden rahatladım.
Burada tek suçlu tabiki inşaatı yapan firma yada kişi.
Allah kolaylık versin, her ikinizinde işi zor.
Sizin zorunlulugunuz var cnm onun cocukları falan yok çalışmıyor ev hanımı eşine sinirini cıkarıyor mutfakta bende uyarınca sürekli sandalye çekmeye başladı

Arkadaşlar kadınnn SABAH KÖRÜNDE KALKMA MECBURİYETİ YOK KOCASI SABAH 6 DA EVE GELİYOR RUS KARISININ KOYNUNDAN CIKIP KADINDA KOCASINUN 2. KARISINA RAZI OLMUŞ LÜX HAYATTAN VAZGECEMEDİĞİ İÇİN ADAM BAŞKA KADIN KOYNUNDAN CIKIP GELİNCEDE kadın sinirinden kendini mutfağa veriyor a sosyal bir kadın yatak odasını değiştirebilsem keşke ama malesef oda yok eşyalarım sığıyacak kocası kadına dikkat et biraz yavaş dedikçe kadın inadına yapıyor hrşeyi

Konuyu görünce şok oldum, aynı benim derdim..Sizi çok iyi anlıyorum.
Benim de yatak odamla komşunun mutfağı yanyana. Benim sıkıntım komşunun çocuğuna mutfakta bakılıyor olması. Mutfakta televizyon var ve son ses açık bırakıyorlar. Ben yatak odasında duramıyorum o sesle, çocuk ne yapıyor kim bilir, sağır olmasa iyi..
Bir babaanne var, sabahın sekizinde çocuğa türkü söylüyor mustafaaa, mustafaaa diye. Yan tarafta ben cinnet geçiriyorum. Duvarı yumrukladım, kadın oralı bile olmadı. Allah'tan bunlar kiracılar, eğer böyle devam ederse ev sahiplerine şikayet etmeyi düşünüyorum.
İnsanlar sadece kendilerini düşünüyorlar bu devirde, eşim az yüksek sesle konuşsa hemen uyarıyorum insanları rahatsız etme diye. Ama kimse bize aynı duyarlılıkla yaklaşmıyor malesef.
Sabırdan başka çözüm yok, yoksa kendimizi yıprattığımızla kalacağız..

Konuyu görünce şok oldum, aynı benim derdim..Sizi çok iyi anlıyorum.
Benim de yatak odamla komşunun mutfağı yanyana. Benim sıkıntım komşunun çocuğuna mutfakta bakılıyor olması. Mutfakta televizyon var ve son ses açık bırakıyorlar. Ben yatak odasında duramıyorum o sesle, çocuk ne yapıyor kim bilir, sağır olmasa iyi..
Bir babaanne var, sabahın sekizinde çocuğa türkü söylüyor mustafaaa, mustafaaa diye. Yan tarafta ben cinnet geçiriyorum. Duvarı yumrukladım, kadın oralı bile olmadı. Allah'tan bunlar kiracılar, eğer böyle devam ederse ev sahiplerine şikayet etmeyi düşünüyorum.
İnsanlar sadece kendilerini düşünüyorlar bu devirde, eşim az yüksek sesle konuşsa hemen uyarıyorum insanları rahatsız etme diye. Ama kimse bize aynı duyarlılıkla yaklaşmıyor malesef.
Sabırdan başka çözüm yok, yoksa kendimizi yıprattığımızla kalacağız..
Valla bende sinir krizi geçirip ölücem die korkuyorum inşaat firmasında suç evet ama evin böyle bir sorunu var komşu hakko die birşey var dinimizde ve biraz dikkat edilebilir die düşünüyorum

Valla bende sinir krizi geçirip ölücem die korkuyorum inşaat firmasında suç evet ama evin böyle bir sorunu var komşu hakko die birşey var dinimizde ve biraz dikkat edilebilir die düşünüyorum
Yani bence de.. çok mu zor sabah makineyi çalıştırmamak..Kadın inadına yapıyor sanki. Yöneticiyle konuşmadınız mı?

Arkadaşlar kadınnn SABAH KÖRÜNDE KALKMA MECBURİYETİ YOK KOCASI SABAH 6 DA EVE GELİYOR RUS KARISININ KOYNUNDAN CIKIP KADINDA KOCASINUN 2. KARISINA RAZI OLMUŞ LÜX HAYATTAN VAZGECEMEDİĞİ İÇİN ADAM BAŞKA KADIN KOYNUNDAN CIKIP GELİNCEDE kadın sinirinden kendini mutfağa veriyor a sosyal bir kadın yatak odasını değiştirebilsem keşke ama malesef oda yok eşyalarım sığıyacak kocası kadına dikkat et biraz yavaş dedikçe kadın inadına yapıyor hrşeyi
Nerden biliyorsunuz adamın rus karısının koynundan cıkıp geldiğini?

Nerden biliyorsunuz adamın rus karısının koynundan cıkıp geldiğini?
Bi kaç defa kavgalarınada sabah köründe şahit olduk tatlım o yüzden öel hayatlarını biliyoruz istemeden de olsa adam karısına ben sana söledim bende böle istemezsen ceker gidersin dedi ve adamı daha önce tanıyan yan sitede bir arkadaşda var o siteden sorunlu cıkmışlar zaten

Ben de yan komsu muzdaribiyim. Aslnda yalitim iyi anira anira gulmedikce ses fazla gelmiyo. Ama yan komsu bu aralar sabrimi zorluyo gece ik olmus bagira bagira sarki soyluyolar. Rezidansa tasindim yine de kurtulamadim bu varoşlardan.

Back
X