• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşu gürültüsünden bıktım ..

Oda bişeymi kiz bende senin gibi bi

sitedeyim duvarlar ayni dedigin gibi

üst katıma yeni evli cift tasındı yatak odamin üstü onlarin yatak odasi her gece fofenk ler kahkahalar şarkılar

ahhh ohhhh sesleriii bide sabah erkenden kalkiyo bu terlik sesleri alt

katimda çocuk sesleri ahhhhh cildirdim en son gece 2 lere 3 lere

kadar bu ne dedim kocamdan utandm ya yatyorz bunlarin yatak odasi full hd

kalktım hem bagırdim hem duvarları yumrukladim o oldu artık eskisi kadar

cılgin degiller sakinlediler ve duvarlarin ses gecirdigini anladilar sanirim:KK70:
Allah bu inşaat firmalarını yapanları bundan daha beter evlerde kalmayı nasip etsin inşallah anlarlar o zaman belki bizi allahtan üst komşum dul ni beyfendi hiç ses gürültü yok varlığı yokluğu belli değil alt katım boş şimdilik .bu komşularım yeni taşındı biraz karışık bi aileymiş beyfendinin 2 eşi varmış vs o yüzden kadınında psikolojisi pek düzgün değil ilk taşındıgında günaydın dedim suratıma baktı sadece bişi demeden

Ben bu konuda haksız bir taraf göremedim binayı yapanların dışında. İzolasyon berbat maalesef ve yatak odası ile mutfak nasıl yan yana olabilir, aklım almıyor. Yatak odanızı değiştirmeye çalışın bence. Siz yine uyarmışsınız, ben uyaracak bir taraf da göremediğim için uyarmazdım mesela. Kadın da haklı, son ses müzik açmıyor neticede. Sabahın 6'sında başlıyorsa da başlıyor mutfak işlerine, ne yapsın mecbursa? Bunun polise falan şikayet edilecek bir tarafı da yok. Ciddiyim siz o dayı değiştirmeye çalışın ya da taşınabiliyorsanız taşının, çare yok.

Ben bu konuda haksız bir taraf göremedim binayı yapanların dışında. İzolasyon berbat maalesef ve yatak odası ile mutfak nasıl yan yana olabilir, aklım almıyor. Yatak odanızı değiştirmeye çalışın bence. Siz yine uyarmışsınız, ben uyaracak bir taraf da göremediğim için uyarmazdım mesela. Kadın da haklı, son ses müzik açmıyor neticede. Sabahın 6'sında başlıyorsa da başlıyor mutfak işlerine, ne yapsın mecbursa? Bunun polise falan şikayet edilecek bir tarafı da yok. Ciddiyim siz o dayı değiştirmeye çalışın ya da taşınabiliyorsanız taşının, çare yok.
Firma ile mahkemeliğiz suan zaten maalesef bulaşık yerleştirmeyi vs ablayabiliyorum ama sandalyeyi mutfakta sürekli cekiltirmesine anlam veremiyorum sabah yapmak zorunda değil insanların özel hayatına pek girmemek için özet gecmeye calıştım eşi gece başka yerde kalıp sabah geliyor oda kendini mutfaga veriyor malesef eşinin sinirini cıkarıyor bangıe bangır müzik dinlese daha iyi benim için

Tamamen insaatlari boyle yapanlarin hatasi.sonucta herkesin kalkma saati ayni olacak diye bisey yok.makina seside olur cocuk seside...

Allah bu inşaat firmalarını yapanları bundan daha beter evlerde kalmayı nasip etsin inşallah anlarlar o zaman belki bizi allahtan üst komşum dul ni beyfendi hiç ses gürültü yok varlığı yokluğu belli değil alt katım boş şimdilik .bu komşularım yeni taşındı biraz karışık bi aileymiş beyfendinin 2 eşi varmış vs o yüzden kadınında psikolojisi pek düzgün değil ilk taşındıgında günaydın dedim suratıma baktı sadece bişi demeden
Aynen canim usttekilerin yatak odasi seslerinden kac kere uykudan uyandm inanki tam yatyorz uyuyucaz bunlarin sesinden uyuyamiyoruz:KK57:böyleyiz

saatlerce artik tahammulum kalmadi cıldirttilar beni..firmada hata gercekten inanilmaz ses geciyo lüx ve

yeni bi bina benimkide ama işçilik önemli bütun katlardan ses geliyo kagit gibi duvarlar..

Aynen canim usttekilerin yatak odasi seslerinden kac kere uykudan uyandm inanki tam yatyorz uyuyucaz bunlarin sesinden uyuyamiyoruz:KK57:böyleyiz

saatlerce artik tahammulum kalmadi cıldirttilar beni..firmada hata gercekten inanilmaz ses geciyo lüx ve

yeni bi bina benimkide ama işçilik önemli bütun katlardan ses geliyo kagit gibi duvarlar..
Sürekli beddua ediyorum yapanada mühendise de ;) ağlayıp beddua ediyorum kulaklıkla yatmama ragmen gene duyuyorum sesi bazen tartışmalarını duyyorum hatta özel hayatlarını tartışmaları sayesinde istemeyerek öğrendim diyebilirim ama devlet yutınga izin vermiş ve firmayı ilk davada haklı buldu temyize gitti düşünün duvar kagıt gibi ama kabahatler kanununda belirli bir desibel belirtilmediği için firma haklı bilir kişi bekliyoruz

Sürekli beddua ediyorum yapanada mühendise de :KK66: ağlayıp beddua ediyorum kulaklıkla yatmama ragmen gene duyuyorum sesi bazen tartışmalarını duyyorum hatta özel hayatlarını tartışmaları sayesinde istemeyerek öğrendim diyebilirim ama devlet yutınga izin vermiş ve firmayı ilk davada haklı buldu temyize gitti düşünün duvar kagıt gibi ama kabahatler kanununda belirli bir desibel belirtilmediği için firma haklı bilir kişi bekliyoruz
Hayirlisi olsun umarim hatalarini telafi ederler :(

Valla şimdi yeni evlerde sesler direk geliyor o yüzden kadinda pek suç bulamadım camları kapıları kapatınca sokaktan ses gelmiyor ama aynı binada yukarda mesela yükses sesle konuşulsa duyuluyor :110:
Bide kadın napsın onlar için gün 7de başlıyorsa mesela bu sesleri 11de yapsa kimse duymazdı sonuçta kahvaltı hazırlarken ses çıkar ortam sessiz olduğundan çok duyuyorsunuz :KK51:

inşallah evin satılır da Huzura erersin. Bende gece nöbetinden çıkıp sabah evde uyumaya çalışırken etraftaki seslerin nasıl beni sinir hastası ettiğini hatırlıyorum da zor Cidde'n çok zor. Komşumu elime verseler öldürecek gibi olurdum. Çok şükür şimdi ki evimde çıt yok sanki dağda tek başımıza yaşıyoruz. Tekrar ev alırken ses izolasyonuna çok dikkat et

inşallah evin satılır da Huzura erersin. Bende gece nöbetinden çıkıp sabah evde uyumaya çalışırken etraftaki seslerin nasıl beni sinir hastası ettiğini hatırlıyorum da zor Cidde'n çok zor. Komşumu elime verseler öldürecek gibi olurdum. Çok şükür şimdi ki evimde çıt yok sanki dağda tek başımıza yaşıyoruz. Tekrar ev alırken ses izolasyonuna çok dikkat et
Evi satıp en üst katta dublex bir apartmandan ev almak istiyorum inşallah satılır bir yatırımcı alırda kurtulurum bu evden dahada ara katta sitede oturmam tövbe tövbe ki ne tövbe

Valla şimdi yeni evlerde sesler direk geliyor o yüzden kadinda pek suç bulamadım camları kapıları kapatınca sokaktan ses gelmiyor ama aynı binada yukarda mesela yükses sesle konuşulsa duyuluyor :110:
Bide kadın napsın onlar için gün 7de başlıyorsa mesela bu sesleri 11de yapsa kimse duymazdı sonuçta kahvaltı hazırlarken ses çıkar ortam sessiz olduğundan çok duyuyorsunuz :KK51:
Ben ev hanımı olsam benim için gün öğlen başlardı sanırım :) oh mis gibi uyurum öğlenlere kadar cocugu falan olsa okula giden anlayacagım valla cocukda yok ;) ama zaten bende direk o suçlu olmadıgı şçin birşey yapamıyorum

Onların yatak odaları sizin evin neresinde kalıyor? Yani onlar yatarken ses duyurabilme ihtimalin var mı? Merak etme müzik sesi falan değil ama hain bir planım var.

Onların yatak odaları sizin evin neresinde kalıyor? Yani onlar yatarken ses duyurabilme ihtimalin var mı? Merak etme müzik sesi falan değil ama hain bir planım var.
Maalesef tek bağımız onların mutfagı bizim uatak odası onların üç artı bir ve çift çephe evleri benim iki artı bir ve ortada kalıyor sadece tek cephe güneye bakıyor

Maalesef tek bağımız onların mutfagı bizim uatak odası onların üç artı bir ve çift çephe evleri benim iki artı bir ve ortada kalıyor sadece tek cephe güneye bakıyor
Tüh ya, o zaman benim plan yattı :olamaz: Ne yapılır bilemedim.

Tüh ya, o zaman benim plan yattı :olamaz: Ne yapılır bilemedim.
Ya aslında evlerde diyafon var ve birbirimizi arayabiliyoruz kimin atadıgı da cokmıyor diafonda komşu arıyor diyo sadeve :( ama kötülük yapmak istemediğim için sabrediyorum şimdilik rabbim hayırlısı işe ev satışsada kurtulsam bu azaptan

Ya aslında evlerde diyafon var ve birbirimizi arayabiliyoruz kimin atadıgı da cokmıyor diafonda komşu arıyor diyo sadeve :KK43: ama kötülük yapmak istemediğim için sabrediyorum şimdilik rabbim hayırlısı işe ev satışsada kurtulsam bu azaptan
Tahmin eder sizin olduğunuzu ama... İnşallah tez zamanda satarsınız evi. Ne baş belası insanlar var :olamaz:

Mutfakta sabahın köründe ne yapılır ki?
Kahvaltı hazırlamak bu kadar ses çıkarmaz bence de dediğin gibi sinirini mutfakta çıkarıyor.
Ay bi de çok merak ettim nasıl iki evli bu adam?

Vallahi hamileykende ses hiç çekilmiyor cidden. Benim evim mustakil 2 katlı bi evdi hemen çaprazimizda da oto yikama vardi. Adamın yikarken cikardigi sesler yemiyormuş gibi bide arabalardan son ses muzik açar öyle siler süpürürdü içlerini. Katil edecekti beni.
Bide tam sınava çalıştıgim bir dönemdi. Taa ankaradaki emniyet amiriyle jandarma bilmemne komutaniyla bile konustum. Cunku kucuk yerdi oturdugum yer. Polisler jandarmalar hep tamam ilgilenicez deyip gelmiyodu hiç uyarmaya. Meger çocuk belediye baskaninin yigeniymiş.
Polisler ondan gelmiyormuş. Ankaradaki emniyet amiri arayınca karakolu tutuşmuşlar tabi anında geldiler vizir vizir uyardilar cocugu.
Bazen boyle konularda sabretmemek gerekiyor.. yoksa iyice tepemize cikiyolar

Benimde ne yan komşum ne alt komşum ne de üst komşum ses yapar
eski komşumuz çok sorunluydu sadece . Onlarda taşındı.
Suan Tek sorun bizde...
doğuştan sesim yüksek cıkar Hep bağıra bağıra konuşurum istemeden
Mikrofon yutmuş gibi...
Eşimle normal konuşamıyoruz bağırdı mı tam bağırır zaten
:( o bağırınca ben ondan çok bağırırım tam çekilmeziz diye düşünüyorum.
Rahatsızlık vermek istemem kimseye

Allahtan hiç şikayet duymadık bu konuda fakat artık korkmaya başladım şikayet gelicek diye
Neyseki namaza başladı sakinleşti
Bende kendimi kontrol etmeye çalışıyorum işte dediğim gibi tek sorunumuz yüksek sesle konuşmamız ayarım olsa kısacağım kendi sesimi...

Şimdiki binaların duvarları kağıt gibi evet ses yalıtımı yapılmış olsaydı ne güzel istediğin gibi bağır çağır müzik aç kimse duymaz stres atmış olurdum
:) :)

İnşallah siz de bir an önce taşınır kurtulursunuz apartmandan

Yaklasik 1 ay kadar once tasindim. Eski evimde de yatak odamla mutfak yanyanaydi. Sesten ziyade yemek kokulari cok rahatsiz ederdi. Yan komsu ve onun altindakiler ne yemek yapsa aynen odamiza kokusu dolardi. Hani sabah bi pencere acayim iceri temiz hava dolsun cigerlerime cekeyim gibi bir luksum yoktu. Muteahhite sovmedigimiz gun kalmadi. Simdiki evimde de alt katta uc cocuklu bir aile var. Uzun sure benim katim bos kalinca rahat davranmaya alismislar. Esim bir gun kibarca uyardi sonra daha dikkatli oldular. Sonra ne olur bilemem.

Back
X