Komşu kavgalarında ne yapmak gerek!!!

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
Evet malesef üst komşumuz sürekli kavga halinde bağrış çağırış vurmak kırmak dökmek ev başımıza yıkılıcktı dün..ama biz ne yapacağımızı şaşırıyrz psikopat resmen adam ama normalde çok düzgün işinde gücünde efendi doktor üstelik psikolojisi bozuk herlde kadına çatıyo kadıdna dünya iyisi gerçi aile içindeki sorunlarını çok bilememde..polis arayamyz aile sorunu karışamayz yani ayıp olur..gidip kapı çalamayız ne tepki ile karşılarız diye bilmiyorz açıkçası ..bi ara dayanamayıp çıkıcaktım ben korktum öldüürücem seni diye ses gelince .çocuğunun ağlayışı burktu içimi..neyse..bugünde kombi servisden gelince evde yalnız diye beni çağırdı çıktım dedim belki mordur yüzü gözü yooo sond erece iyi görünüyordu.tabi sıkıntılıydı belli..ne oanlattı nede ben sordum..ama böyle durumlarda ne yapablrz diye düşünüyorum?

bence samimi degilseniz ki degilsiniz karismayin derim.

yani çok değilsede iş olunca filan giidp gelme çok samimi değiliz de ..ne bilim korkuyorum bi anlık öfke herşeyy yaptırıyo başka bişy olmasıdnn korkyrm umarım olmz..karışmyrz zaten ..bina duydu kisme karışmıyo aile içi oldugundn ..bu arada çok tşkrlr..

bizimde böle bi komşumuz vardı polis çağırıyorduk arada dayanamayıp bence sizde çağırın ya en azından utanır adam birazcık

polise haber verilebilir.belki yaptıklarından utanırlar.sizleri rahatsız etmeye haklarının olmadığını anlamalılar.

çok hassas bir konu.insan karışsa olmaz karışmasa da kötü birşey olur mu diye korkuyor:26:
eğer çok sık kavga ediyorlarsa polis çağırabilirsiniz yada apartman yöneticisi çok gürültü oluyor bina sakinleri rahatsız oluyor diye adamı uyarabilir belki adam utanır:23:

aile ici mevzu diye herkes görmüyor,duymuyor ama aslinda cok tehlikeli birsey.siz oldugunuzu bilmez polise haber verseniz

sonucta televizyonlarda,gazetelerde yaziyor evde karisini öldüren,kocasini öldüren aslinda bir bakima duyarsiz olunuyor sonra kimse görmedi duymadi..en azindan polise sikayet edilse

belki adam utanip yapmayacak daha ne bileyim o kadinada yazik,kavga aninda kadinin alici verine vurup öldürür benc eo zaman tüm apartman mesul olur görüpte duyupta sustugu icin polis kimliginizi

istemez heralde vermek zorundamisiniz bilmiyorum ama bence birseyler yapin...kadina karsi siddete son diyoruz ama nasil..

Son düzenleme:
O mevzu aile içi olmaktan çıkmıştır siz duyuyorsanız, madem aile içi mevzu adam hareketlerini ve sesini ona göre ayarlamalıydı.Tüm apartmanın naklen dinlediği mevzu aile içi mi kalırmış allah aşkına, etraftakileri de rahatsız ediyorlar neticesinde.
Bence adamın sinir krizinde olmadığı bir zaman uslupluca uyarılabilir ya da yüz göz olmak istemiyorsanız polis çağırabilirsiniz bence.

kapıcılar kralındaki kavga eden çift gibi,kocam değil mi döver de severde.size ne?..........derse polis çağırdığınız zaman :37:

Evet malesef üst komşumuz sürekli kavga halinde bağrış çağırış vurmak kırmak dökmek ev başımıza yıkılıcktı dün..ama biz ne yapacağımızı şaşırıyrz psikopat resmen adam ama normalde çok düzgün işinde gücünde efendi doktor üstelik psikolojisi bozuk herlde kadına çatıyo kadıdna dünya iyisi gerçi aile içindeki sorunlarını çok bilememde..polis arayamyz aile sorunu karışamayz yani ayıp olur..gidip kapı çalamayız ne tepki ile karşılarız diye bilmiyorz açıkçası ..bi ara dayanamayıp çıkıcaktım ben korktum öldüürücem seni diye ses gelince .çocuğunun ağlayışı burktu içimi..neyse..bugünde kombi servisden gelince evde yalnız diye beni çağırdı çıktım dedim belki mordur yüzü gözü yooo sond erece iyi görünüyordu.tabi sıkıntılıydı belli..ne oanlattı nede ben sordum..ama böyle durumlarda ne yapablrz diye düşünüyorum?

Lütfen böyle bir durumla karşılaştıgınızda zaman kaybetmeden 155 polisi ve183 şiddet hattını [/U]hemen arayın ne polis nede 183 hattı bu ihbarınız karşısında kimliğinizi kim olduğunuzu asla onlara bildirmeyecek sizi deşifre etmeyecektir. Bizler Hukukcular olarak ŞİDDETE karşı bu kadar Mücadle verirken siz ne olur susmayınız bizenesendecilik aile içidir karışılmaz demeyiniz suçu ve suçluyu bildirmemekte suçtur sizin İHBAR ettiğiniz ASLA AÇIKLANMAZ.

kesinlikle polisi arayin.
aile isine karisilmaz diye bisey soz konusu olamaz bu gibi durumlarda.
rahatsizliginizi illaki yuzyuze dile getirmek zorunda degilsiniz.
arayin polisi,kimin aradigini nerden bilecekler
ertesi gun birinin cenazesi ciksa o evden bunun vicdan muhasebesini yapmak cok agir olur.

bence polisi aramalısınız çünkü sizide rahatsız ediyorlar çocuğada çok üzüldüm ya

böyle bir duruma asla duyarsız kalınmaz.malesef günümüzde sen karışma,boşver,bizi ilglendirmez,sesini çıkarma,hiç bulaşma gibi düşünceler söyleyişler sayesinde ulu orta dayak,meydanlara bile taşındı.kesinlikle ben olsaydım polis çağırırdım veya apartman yöneticine gidip apartmandakilerle beraber toplanıp kapısına gider uyarırdım baktım devam ediyor polise haber verirdim.lütfen insanlık namına sessiz kalmayın kütfen!

karı-koca işine karışılmaz......derler :4:bence sizde karışmayın başınız ağrır bide boş yere belli olmaz:37:

Okuyunca Yaprak Dökümünde böyle bir Bölüm vardi o geldi aklima...

Bende yerinizde olsam Polisi cagirirdim allah göstermesin daha kötü seyler olur birde coluk cocuk varmis haberlerde az görmüyoruz bu gibi kavgalarin yüzünden birbirini öldüren insanlari... Allah islah etsin...

biz polisi ariyoruz
esim ayri ariyor ben ayri ariyorum
polis geliyor kapilarina sanki bi kac kisi rahatsiz olmus gibi uyariyor polis
uzun bi sure kavga kesiliyor
allah herkese huzur versin cok zor bu denli kavga gurultu hele evde birde minikler varsa

yukarda biri birine seni öldürücem diye bagirirken amaan aile meselesi bizene diyecek kadar ölmedi bence insanlik !!!
sizde ölmemis ki buna üzülmüs böyle birsey sormussunuz keinlikle arayin derim kesinliklee

dün bir hanim yazmisti buraya alt komsunun basina gelenlerle ilgili o cocugun bagrislari ile asagiya inmis kapiyi bile tekmelemis
böyle insanlarla ayni dünyada yasmakdan cook mutluyum Allah eksikliklerini göstermesin

Back
X