Komşu kavgalarında ne yapmak gerek!!!

Bence kesinlikle arayın polsi
Be böyle durumlarda sokakta bile kavga varsa hemen ararım
Onların kavgasına belki polis karışmıyor ama rahatsız oldugunuz için mudahale ediliyor
Ben alt komşum için aradım daire numarası filan istedi polis yanlız benim aradıgımı söylemeyin diye uyardım yoksa
Önce senin kapına geliyorlar
Sonra bende dayak yerim filan olmaz
Kesinlikle sesiz kalmayın ama dayak atmıyorsa bile kimsenin psikolojisini bozmaya hakkı yok hele bir çocugunki hiç hakkı yok :20:

dün bir hanim yazmisti buraya alt komsunun basina gelenlerle ilgili o cocugun bagrislari ile asagiya inmis kapiyi bile tekmelemis
böyle insanlarla ayni dünyada yasmakdan cook mutluyum Allah eksikliklerini göstermesin

Benim Annemi tanımanı isterdim ozamn :1:
Eline sopasını aldıgı gibi dayak atan adamı muma çeviriyodu
Birazda o dayak atıyo kaç kadını kurtarmıştır böyle
Sopa yoksa ayakkabı terlik eline ne geliyosa :1:

Evet malesef üst komşumuz sürekli kavga halinde bağrış çağırış vurmak kırmak dökmek ev başımıza yıkılıcktı dün..ama biz ne yapacağımızı şaşırıyrz psikopat resmen adam ama normalde çok düzgün işinde gücünde efendi doktor üstelik psikolojisi bozuk herlde kadına çatıyo kadıdna dünya iyisi gerçi aile içindeki sorunlarını çok bilememde..polis arayamyz aile sorunu karışamayz yani ayıp olur..gidip kapı çalamayız ne tepki ile karşılarız diye bilmiyorz açıkçası ..bi ara dayanamayıp çıkıcaktım ben korktum öldüürücem seni diye ses gelince .çocuğunun ağlayışı burktu içimi..neyse..bugünde kombi servisden gelince evde yalnız diye beni çağırdı çıktım dedim belki mordur yüzü gözü yooo sond erece iyi görünüyordu.tabi sıkıntılıydı belli..ne oanlattı nede ben sordum..ama böyle durumlarda ne yapablrz diye düşünüyorum?

aynen ya bzimde hem yandaki hem alttaki komşumuz sürekli kavga bağırış çocuk ağlama sesleri.gecenin 12lerine 1lerine kadar hele yandakiler her akşamm.bizde bıktık ama ayıp olur diye kapılarına gidemiyoruz.

Benim Annemi tanımanı isterdim ozamn :1:
Eline sopasını aldıgı gibi dayak atan adamı muma çeviriyodu
Birazda o dayak atıyo kaç kadını kurtarmıştır böyle
Sopa yoksa ayakkabı terlik eline ne geliyosa :1:

:128: :128:
:46: oooooohhhhhhhh elleri dert görmesin insallllahhhhhh

o kadın ve adam için olmasa bile , ufak çocuk için sessiz kalmayın.Polisi arayın, allah korusun sinirle herşey olabiliyor her gün izliyor duyuyoruz. Arkadaşlara katılıyorum kadına şiddete hayır diyoruz ama lafta kalmasın lütfen. Bazı şeyler için geç kalındığında pişmanlık duymayın....

aynı dert bendede var.ama bişey yapamıyoruz malesef.bazende şey adamın seside gür çıkabilio sadece tartışıo olabilirler.bi gece uykumdan uyandırdı bağrış çağrış aman allahım.tam arıodum polisi sustular.

karı-koca işine karışılmaz......derler :4:bence sizde karışmayın başınız ağrır bide boş yere belli olmaz:37:

bunu derken umursamazlığımdan demedim ..eskiden buna benzer bir olay yaşadık ..komşularımız sürekli çok şiddetli kavga ediyorlardı dayak,küfür tehdit aynen duyuyorduk üzlüyorduk...öğretmen bir çiftti...annem dayanamadı birgün polisi arayalım öldürecek kadını dedi aradık falan neyse ...geldiler olay bitti...2 gün sonra kadın kapı kapı dolaşıp hanginiz yaptıysa bunu .....diye beddualar etti bizi rezil ettiniz kapımıza polis getirdiniz size ne bizim kavgamızdan ne haddinize bunu yapmak diye bağırdı durdu :36:

o günden beri kimsenin işine karışmıyorum valla iyilik yapsan bir türlü yapmasan bir türlü bu devirde ...:35:

ya arkadaşım çıkacaktınız sizde biz yaptık dicektiniz.rezil olmuşsunuz zaten azından çoğundan ne olur dicektiniz.o zaman kavgalarınızı insanları rahatsız etmeden yapacaktınız dicektiniz.ya sesinizi kesin yada gidin başka bi yere taşının sizi çekmek zorunda değiliz dicektniz.bu kadar insan sizi dinlemek zorunda değil kafamız ağırdı artı dicektiniz.gerekirse kavga sırasında ne söyledilerse hepsini bağıra çağıra herkese duyurur gibi söylicektiniz neden korktunuz.kimseyi rahatsız etmeye hakları varmı bu ne terbiyesizlik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:20::20::20::20:

polisi arayın gayet güzel ilgileniyorlar. ama iş burada şiddet gören kadında bitiyor. onun halinden şikayeti olmadığı için siz sap gibi kalıyorsunuz. kocasının dövdüğü üst kattaki kiracı için polisi aradığımda size ne diye çıkışmıştı, yetmemiş ev sahibini arayıp bizi şikayet etmişlerdi. neymiş aile içi mevzuymuş. o zaman dedim bana sesini duyurmadan dayağını yesin.

bir daha olsa yine yaparım.

haklısınz yani şaşırıyo insan sonuçta yüzyüze baktığımız iyi insanlar ..böyle durumda ..kadında halinden şikayetçi değil galiba yani koskoca ünv mezunu ama sanırım dayak yok yada ygözle görünür bişy göremedim ben hırpalamıştır hherlde her kavgalarındn snra ki gün kadın la muhakkak karşılaşıyrz yemek vs. getiriyo konuşuyo hiç pot kırmıyo..seviyoda ama nereye kadr bıkar insan ya ..bende zaten ne tepki gösterirlr diye bişy yapmadım..aama çok ilerlese kapılarını çalırız mutlaka bende duyarsız değilim..komşu sonuçta..

eski evimizde ev sahibimiz üst katımızda otururdu. ilk başlarda çok bi gürültü yoktu evde yada biz önemsemedik ama sonradan dikkat çekmeye başladı yüksek sesle konuşmalar kavgalar eşyaların bam güm yere düşmesi...
biz yine sustuk bişi demedik aile içi diye
ama bi gün öyle bir oldu ki dayamadım içim parçalandı sanki
kadının kocası geldi eve bi bağrış çığrış kadını dövüyor yerlere bişiler atılıyor falan bizde tam akşam yemeği yiyecektik. midem almadı. en son kadın bağırdı öldürcek beni polisi arayın diye kendi içinde çırpınıyor mahallede kimsede ne oluyor diye bakmıyor halbuki evler iç içe..
ben dayanamayıp polisi aradım şikayetimi belirttim 5 dakika içinde geldi polisler
evin içerisine falan girdiler adamla kadını karakola götürmüşler ki adam 3 hafta gelmedi eve sanırım uzaklaştırma almış
sonra geldiğinde bir daha böyle sorunla karşılaşmadık. ama bizim aradığımızı da bilmiyor sonuçta gizlilik kuralı var.
bence durum daha kötüye gitmeden müdahale etmek en iyisi

mesaj tekrarı :27::27::27:

Son düzenleme:
Back
X