komşu kavgası

zynpahsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
206
0
26
Bilecik
sinirlerim çok bozuk dün ve bugün üst komşumla kavga ettim ben ki sakin saygılı biriyimdir ilk defa nerdeyse benden yirmi yaş büyük biriyle ağız dalaşı yaptım kendime bunu yakıştıramadım ama yılların dolmasıyla bu noktaya geldim diğer yaptıklarını anlatsam normal olmadığını anlarsınız zaten de mevzuyu kısaca anlatayım biz apartmana bişey yaptırmak için para toplamıştık veremem deyip problem çıkardı parayı 6 aydır alamıyorduk onun yerine eşim ödemiş haberi yok dün getirdi hayret derken sebebini anladık apartmanın çatısı yok rutubet yapıyormuş yaptıralım diyo hiç sorun değil bizim için diyecekken birden onun bize çektirdikkleri geldi dedim sen bizi çıkarmıyorsun oraya biz hiç kullanamıyoruz şimdi niye yaptırmak için para istiyorsun dedim deyiş o deyişbağırmaya bir başladı hakaretler diz boyu susmaz ben de dellendim herkesle kavga ediyor zaten bana bak ben diğerlerine benzemem tepemi attırma git dedim koca gece apartmanı komşuları geze geze bağrındı bugün gene aynı zile basar laf söyler gider komşulara basar beni şikayet eder onlarda neden bulaştın bu deliye bizede yaptı bilmiyomusun dedi hakarete dayananamadım yaşından utan dedim bugün gene bir kavga ben de çingene ,terbiyesiz,defol git falan dedim bazı ağır lafları oldu aileyle ilgili çok içime dokundu 2 gündür mahvoldum kavgaya alışık biri değilim ilk defa ettim canıma tak etti şimdide kendimi yiyip bitriyorum bana onu dedi bunu dedi uyku uyumadım akşam ya neden bukadar takıyorum terbiyesiz uyma ona desem kendime atsam bir kenara yok illa takıyorum kafaya çok hakarete uğradım ya nasıl yaşayacağım ben bu apartmanda bu deliyle

Apartmanizda yonetici yok mu apartman icin yapilacak isler icin parayi o toplasin.Apartmanlarin ister zemin kati ister de cati. Kati olsun eger tamire ihtiyac varsa herkes para vermek zorundadir.Komsunuz bugun size para mi vermeye geldi.

yok yönetici 8 hanelik bir yer parayı vermicekmiş de işte şimdi onun işi düşmüş ondanmış bide söylüyo nalet

arsız insanlarla uğraşmak zordur.uzak dur duymamaya görmemeye çalış canım hiç muhatap olma başka çaren yok

bu arsızın da arsızı zili çalıp laf söyleyip gider kapımın önünden geçerken bağrınır çok nalet şey uymıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…