Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidenizin 20 yıllık komşusu da.
Siz muhatap olmamalısınız. Seviyenizi korumak zorundasınız.
E hareket de çok cansıkıcı.
20 yıllık komşunun kızı bunları yapıp canınızı sıkıyorsa, kayınvalidenizin de söz söylemeye hakkı vardır.
Gitsin annesine sizin adınızı geçirmeden, bu hareketlerin yakışıksız olduğunu, bu durumdan ne kadar hoşnutsuz olduğunu ve yaptığının ayıp olduğunu uygun bir lisanla anlatıversin.
O tatlıyı kızın başından aşağıya dök,şerbetini de krem niyetine yüzüne sürsün ..![]()
gunaydın hanımlar aslında bır sorun oldugunu hem dusunuyorum seytan durtugunde bazende olmadıgını kısaca anlatayım esımle bırbırımızı severek evlendık esımın ıkıncı evlılııgı ılk evlılıgı mutsuz sorunlu problemlı gecınce bosanmıs neyse aradan 5 yıl gecınce benımle ask evlılıgı yaptı.kayınvalıdem kayınpederım kendı aılemden ınanınkı daha ote gelıyorlar buraya kadar hersey normal ne esımın sevgısınden nede kendı sevgımden hıc suphe etmedım ancak kayınvalıdemın 20 yıllık komsusu var bununda bır kızı benımle aynı yasta esım bosanınca ılk esınden bu guya kendı kendıne hayaller kurmus hata kızın anası kendı dılıyle kayınvalıdeme soylemıs tabıı kayınvalıdem oglum bılır ama gorustugu bırı var olmaz demıs neyse ben ne zaman kayınvalıdeme aksam yemegıne gıtsem bu kız elıne etımek tatlısını alır gelır caner e yaptım dıye caner cok sever ya bırak evde annesı esı var bız bılelım demı yanı canerın neyı sevdıgını allah ıcın esımın aklında boyle bırsey kesınlıkle yok aksam bulasıkları yıkarken kayınvalıdeme rahtasızlıgımı acık ve net sozlu olarak ıfade ettım oda kızım bısey olmaz 20 yıllık komsum ne dıyeyım deyınce dusundum bır yandan haklı yanı. bende komsuma yemek verıyorum bır tabak gozunun ıcıne bakıpda kocana yaptım demıyorum.demı yanı hatta dun kıza dedım kı ıyı hos sadece canere mı yaptın benım sevdıklerımı de yapsana bı tadıyım bakım deyınce yok ben sedece canere yaparım baskasına yapmam sımdı soyleyın kızlar ben ne yapayım bu kıza.
tüm yorumlar yapılmış söylenecekler söylenmiş ,kızı elimize geçirirsek yolarız bu kıvama gelmiş kk :) hak etmiş küçükde değil
ergen felan olsa ...
kayınvalidende konuşmuş nihayet artık anlmazsa tam yüzsüzdür,işin garibi kızın annesi de destek resmen
yüzsüzlermiş.
şöyle düşündüm de anlattıklarını komşunun kızı gelecek özelllikle kocana tatlı getirdim diyecek ,
üstüne atlarım hanfendilik felan kalmaz herhalde...
iyi sabırlıymışsın sen,
bu arada hayatında hiçbir zaman "etimek tatlısı"görmek istemezsin herhalde haklı olarak :)
Yüzsüzzzzzzzzzzz.... adam evlenmiş barklanmış, libidosu sana mı kalmış
Töbe töbe....
Çok sinirlendim... öle aşırı kıskançlığım filan yoktur ama konuyu okuyunca yuh dedim....
Sadece canere yaparım tatlıyı da ne demek?
Laf arasında "zaten gece hayatımız çok ateşli, bi de böle şeyler getirerek daha da üstüme salma adamı, yoruluyorum artık" de![]()
Yani bence de...
Bu ne edepsizlik, dengesizlik yahu?