komşu problemi /2

Luckylover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.402
689
123
merhabalar,
içinde bulunduğum sıkıntıyı anlatıp birazcık rahatlamak istedim.
daha önce de alt komşumla ilgili bir konu açmıştım..
nasıl bir yer burası nasıl insanlar akıl sır erdiremiyorum.
1 sene önce tuttuk evimizi ilk evimiz ilk yuvamız ilk heyecanımız..
onca yaşanan kötü şeyden sonra huzura açtıgımız ilk kapımız..
ama gelin görün ki evimiz de huzur bırakmadılar.
(apartmanda kimseyle geliş gidişimiz yok ama her gördüğümde selam veriyorum.)
çocuklarının tepinmesi,bağırıp çağırmaları,kavgaları,aklınıza gelen her türlü sesleri evimizde..
(sadece çocukların değil kendilerinin de)
üstüne üstlük bu gürültüler gece 2/3 e kadar devam etmekte
evde tv izlerken sesini oldugundan daha yüksek acıyoruz ama yine de onlardan gelen sesi bastramıyoruz artık düşünün..
gece yarıları süpürge çalıştırmaları, çocuklarının flütü, ha bire duvarlara birseyler çarpmaları dayanılmaz hale getirdi..
2 kez çok kibar bir şekilde ikaz ettim böyle giderse polise başvuracağımı çok rahatsız olduğumuzu anlattım
nafile tabi..
3 gün dikkat eder sonra daha beter..
bu arada bir de apartman yöneticisiyle görüştük konuşmuş anlatmış ama aynı anlamıyorlar
sucu çocuklarının yaramazlıgına atıyor. iyi de gece süpürge açan da mı çocugun.. neyse
çok fazla yüzgöz olmak istemedim artık çok gürültü yaptıklarında yere vuruyordum ama suçlu güçlü olur misali o daha çok vuruyordu
en son bi gece yine süpürge sesine dayanamadım
ve hemen şikayet ettim
3 hafta sonra belediyeden geldiler ve ikaz ettiler eğer istersek hemen polis çağırıp ceza kesebileceklerini söylediler
biz bu ikazdan artık anlarlar diye düşündük
ama iki gün sonra adam yolumuzu kesmezmi !
sen kimsin de beni şikayet ediyorsun benim canımı sıkmayın falan filan
bi de demez mi bi siz şikayetçisiniz alttaki bizden çok memnun
artık tak etti canıma çünkü onun altında oturan kadın bundan 3 ay önce kapıma gelip imza topla attıralım ben imza veririm
ben bununla baş edemiyorum artık çıksın gitsin demişti
( bende siz benden evvel komşuydunuz ben kendi problemimi kendim çözerim sizde kendiniz çözün dedim bir de bu kadın bi kaç kez evime gelmeye çalıştı bende nezaketle içeri almadım çünkü gördüğü yerde başlarının dedikosunu yapıp fitnelik yapıyor bu konu da da uyardım siz 45 yaşındasınız ben 24 ayıp gelip bana başlarını fitnemeyin deyip gönderdim)
bende bunu söyledim
vay efendim sen misin söyleyen bu kezde diğeri geldi kapıma
hanımlar görmeniz lazım nasıl bağırıyor nasıl bağırıyor
bende tık yok sadece bakıyorum ona neden bağırıyorsun dedim bağırınca haklı mı oluyorsun
ben yalan yanlış söylemiyorum sen bana bunları söyledin neden şimdi inkar ediyorsun dedim
sonuçta apartmanda o kadar insan var ben kimseyi tanımıyorum sizleri de tanımıyorum ama ha bire kapıma gelen sensin dedim.
o sıra da alt komşum geldi ve ben biraz konuşmak istedim eve gittim anlattım yemin ettim yalan söylemediğime.
bugun mutfaktayken seslerini duydum benim hakkımda konuşuyorlardı.. pencereyi kapattım muhatap olmadım.

birinin gürültüsü bitmiyor, diğeri gözümün içine baka baka söylediklerini inkar ediyor Allah a Kur a na çoluk çocuguna yemin ediyor. bu nasıl bir insan?
gurbet el de yalnız başıma şu yaşadıklarım

çok uzun oldu hakkınızı helal edin sadece içimi dökmek istedim

en güzelini yapmışsın canım bugün onu yarın senin dedikodun yapılır
bende çekiyorum komşudan
alt komşum yeni evliydi 6 ay evli kaldı boşandı
adamda hayat kadınlarıyla eve gelip alem yapıyo aman sabahlar olmasın tarzında
ev kendilerinin hani kiracı olsa gider dersin kalıcı anlayacağın
neyse bende dertliymişim

bayagı sakınmıssın sende..
bzım ust komsularda yenı evlılerdı 1 yıl boyunca kavgalarını kırılan kapı seslerını aglamalarını dınledık.. kapılarına gıttık 3 sefer tamam dedıler.. 2 gun sonra yıne aynı sey son kez ıkaz etmeye gıttık, ertesı gun kocası olacak ayı kapıya geldı.. tehdıt ettı bızı:) bu arada annemle babam ayrı annemle kalıyordum o sıralar da.. neyse bagrıs cagrıs adam gıttı evıne. nefret ederım oyle mahalle karısı gıbı hareketlerden ama baska secenek bırakmıyo bunlar.. tabıkı kavgaları seslerı bıtmedı. garc gurc kırılan esyalar , tavan kafamıza dusecek gıbı oluyordu resmen.. o gunden berı olay oldugunda arıyoruz polısı 5 dkya gelıyorlar :) ınatla gıtmıyolar tepemızden , alıstılar polıs gormeye , bızım ıcın sorun degıl artık napalımm.. :) bence sen de aynı seyı yap.. rahatsız olduysan dakkasında sıkayet et. kımseye anlayıslı davranmıcaksın valla olan sana olur yanı ..

aslında çok sakin değilim ama yüz göz olmak istemiyorum kötülük kötülüğü getirir
ama artık sabrım kalmadı kadın edepsiz yalancı ben nasıl başedeyim

aslında çok sakin değilim ama yüz göz olmak istemiyorum kötülük kötülüğü getirir
ama artık sabrım kalmadı kadın edepsiz yalancı ben nasıl başedeyim

hangisi yalanci anlamadim ben. Senin altindaki mi senin altindakinin altindaki mi ?

tekrar okuyunca anladim.

Insanlarla yuzgoz olmak istemiyorsan iki sikkin var. Ya katlanicaksin gurultuye, yada kendine baska ev tutucaksin.

Son düzenleme:
hangisi yalanci anlamadim ben. Senin altindaki mi senin altindakinin altindaki mi ?

tekrar okuyunca anladim.

Insanlarla yuzgoz olmak istemiyorsan iki sikkin var. Ya katlanicaksin gurultuye, yada kendine baska ev tutucaksin.

Uzun olunca biraz karışık oldu sanırım kusuruma bakmayın.
gürültüyü çözdüm gibi ama insanların edepsizliğini anlamıyorum bu beni üzüyor.
tayinimiz çıkacak taşınacagız ama böyle olmasına üzüldüm ben

biz de kiracıyız alttaki de kiracı ama adam rahatsız oluyorsun çık diyecek kadar pişkin

Aman bosver, edepsiz insan cok fazla. Insanlarin yasindan uygun davranmasini bekliyorsun ama malesef bu beklentini yanlis cikarabiliyor bazilari. Sen de dersini almis oldun. Mumkun mertebe kimseye bulasmiyacaksin duygusal olarak bu tipteki insanlardan etkileniyorsan.

Sevindim tayinin cikmasina. Birak onlar uzulsun.

biz de kiracıyız alttaki de kiracı ama adam rahatsız oluyorsun çık diyecek kadar pişkin

bende ev sahibiyim oda senin durum iyiymiş biz bırakıp gidemiyoruz da
adam alem yapıyo ve mutaassıp bir ortam apartmanda
eşim şikayet etmiş diğer komşulara
oğlanın babasına şikayet edecekler
artık nasıl söylenirse uygun bir dil bulamadım:86: oğlunuz o.....u getriyo eve zor bir durum:44:

sağolun. evet sanırım fazla etkileniyorum
yada herkesi kendim gibi görüyorum
yada büyüğün büyüklük yapmasını düşünüyorum.

Allah kimseyi kötüyle karşılaştırmasın edepsiz insanla başetmek zorr.

evet o da zor =)

bır ara gecenın 4ünde elektrık süpürgesı seslerı gelıyordu yukardan
kadın arızaymıs sonra öğrendım. garıp garıp huyları var... çok şaşırmıstım yani sabahın 4 ünde napıyor, manyak mı bu kadın dıyordum
ama artık alıştım hatun kafadan sorunlu napım bir şey deyınce tak dıye bayılıyormus orada

ayyy utanmazlara bak yaa, kapılara dayanmalar, yolda karsına cıkmalar nedır?
harbıden çok karaktersız ınsanlar var
ya taşıncaksınız, ya cekeceksınız

canım haklısın. kötüyle uğraşmak değil de terbiyesizle dedikoducuyla uğraşmak en zoru..

bizim kendi evimiz bi de üsttekiler kiracı ve 30 yıllık huzurumuzu bitirdiler 1 senede..

sabahtan akşama kavga ediyorlar.. 2 yaşında kızım tavana bakıp bakıp ağlama taklidi yapar oldu

ama ne kavga.. 1 saat ağız dalaşı, sonra bağrışma sinir krizleri sonra ağlama nöbetleri.. uzayıp gidiyor..

benimkiler tam yüzsüz canım uyarınca "tamam ablacım haklısın ablacım" diyip akşama başlıyorlar kavgaya..

20li yaşlarda 2 kızkardeşler sadece.. ana baba memlekette.. bi gelsinler ziyarete neler anlatacağım da kıyamıyorum genç kızlar diye..

kiracı olsam 1 dakka durmam diyorum ama yine de zor tabi beterin beterine çatmak var..

evet Allah beterinden saklasın yine de..
zor gerçekten.
bizimkinin 13 yaşında kızı var gecenin köründe banyo da bağıra bağıra şarkı söylüyor ve bu durum onlara normal geliyor
bilmiyorum çok sıkıldım Allah yardım etsin bi an önce çıksaydık da kurtulsaydım

Gercekten zor bir durum benimde boyle bir sorunum var 1 ay oldu tasinali kiraciyim 2 kat ustte oturan komsudan cekiyorum her gece 2 ye kadar cocuklari kosuyor supurge aciyor cocuklarini bir dovmesi var daire sallandi ev sahibime soyledim konusun ben rahatsiz oluyorum diye aman sakin dalasma onla dedi bir daha dovsun cocuklarini polise sikayet edicem hala gurultu yapiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Böyle manyak bi kkomşu faciası bende yaşadım.. 3 yıl sesimi çıkarmadım, silkelenme dedikçe yapmıyorum etmiyorum dedi ki üstkatımda başkası yok oturan, ayrıca defalarca kez görüp kavga haline getirmeden hep uyardım..hamileliğimde onun silkelenmesi yüzünden aşırı stres yaşadım, hatta bi akşam yedikleri kıymalı pide kırıntısına bastım kazara balkonda kalp krizi geçiriyodum korkudan.. zaten 2 gün sonra dr randevusundada bebeğimin kalbi durmuş.. bu son damla oldu bardağı taşıran..Belki sebepti belki değildi.. kim bilir? resmen canına okudum.. Onu bile inkar etti.. gürültülerini saymıyorum bile..Böyle insanlar Allahtan korkmayan kuldanda utanmıyor maalesef..Ya ben gidecektim ya o.. ve o defoldu..

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok üzüldüm. Bu da aslında ikiside yapıp inkar eden tipler. Ve bir de Allah tan korkuyorum ben yalan söylemem diyen insanlar. Ama gözüme baka baka yalan söylüyor yemin ediyor. Siz kurtulmussunuz Allah ıslah etsin. .

helal olsunn ne demek
öncelikle seni çok iyi anlıyorum bizdede var böyle bir sorun
ama biz üst kattakilerden şikayetçiyiz
ahlaksıziterbiyesi,görgüsüz ve cahil bir üst katımızda yaşayan insanlar var komşu demiyorum ki kesinlikel olamazlar
yemin ediyorum en az gece uykumuzun en derin yeridne ki 2-3 arasında af edersiniz ama kadının yatak çığlıkları ile uayndım
ahlaksın kadın insan düşünmez mi alt kattada yatak odası var ve bir çift uyuyor orda diye
kadın nasıl bağırıyor resmein inliyor ben inanamadım önce ve eşime bakıyorum uayndı mı diye allahtan uyanmadı uykusu ağır biraz
ben bunu kimsye sölemedim çünkü sölencek bişi değil
bu arada bende 9 aylık evliyim onalrda 1 senelik evliler
gecenin 2 sinde müzik açar ve söyler duvara vuruyoruz kadın daha çok açıyor sesini
sabahın 7 de gecenin 3 de kavga sesleri gürültü sesleri
eşyaları itmeleri,çekmeleri ya nasıl anlatayım sanki evde bir ordu yaşıyor
şirret edepsiz insanlar...
bizde bunlarla geçenlerde bir kavga ettik sebebi rahatsız olammaız
apartamn ayağa kalktı ve herkes bizi haklı görüyor zaten bunlar kimse ile görüşmeyen asosyal tipler
bende valla açtım ağzımı yumdum gözümü
ama ses hala aynı gecenin 2-3 de kadın son ses bağıra bağıra konuşuyor
ahlak yoksunun ben artık şeytanından bulsun diyorum

aynısını ya üstümde onalrdan başka kimse yok izmarit saç yumağı ekmek kırıntısı ben atmıyorum dedi
bende dedim kki komuş sizden balka kimse yok
kabul etmiyor ahlaksız
camım açıkknen halı,çarşaf ne buldu ise silkeliyor
nzaikçe uyardım dedim camnım açıkkne silekeme içeri giriyor pislik dedim yaz günü dedim temiz benim eşyalarım dedi
dedim bana bağır ben kapatayım camımı silkele dedi
yok aynı nerdeeeeeeeeeeeeee
kavga ettiğimizde onu sölüyor bana bişr kere silkelemişte ben hemen kapısına gitmişim
bende valla açtım ağzım yumdum gözümü

Benim komşuda görünürde 5 vakit namazlı, kendini düzgün gösterirdi.. Şimdi herhan gibi ibi ortamda karşılaşsak korkudan kaçıyor benden.. Beter olsun.. Herkes ettiğini bulur elbet o da bulacak, Allaha havale ettim onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…