merhabalar,
içinde bulunduğum sıkıntıyı anlatıp birazcık rahatlamak istedim.
daha önce de alt komşumla ilgili bir konu açmıştım..
nasıl bir yer burası nasıl insanlar akıl sır erdiremiyorum.
1 sene önce tuttuk evimizi ilk evimiz ilk yuvamız ilk heyecanımız..
onca yaşanan kötü şeyden sonra huzura açtıgımız ilk kapımız..
ama gelin görün ki evimiz de huzur bırakmadılar.
(apartmanda kimseyle geliş gidişimiz yok ama her gördüğümde selam veriyorum.)
çocuklarının tepinmesi,bağırıp çağırmaları,kavgaları,aklınıza gelen her türlü sesleri evimizde..
(sadece çocukların değil kendilerinin de)
üstüne üstlük bu gürültüler gece 2/3 e kadar devam etmekte
evde tv izlerken sesini oldugundan daha yüksek acıyoruz ama yine de onlardan gelen sesi bastramıyoruz artık düşünün..
gece yarıları süpürge çalıştırmaları, çocuklarının flütü, ha bire duvarlara birseyler çarpmaları dayanılmaz hale getirdi..
2 kez çok kibar bir şekilde ikaz ettim böyle giderse polise başvuracağımı çok rahatsız olduğumuzu anlattım
nafile tabi..
3 gün dikkat eder sonra daha beter..
bu arada bir de apartman yöneticisiyle görüştük konuşmuş anlatmış ama aynı anlamıyorlar
sucu çocuklarının yaramazlıgına atıyor. iyi de gece süpürge açan da mı çocugun.. neyse
çok fazla yüzgöz olmak istemedim artık çok gürültü yaptıklarında yere vuruyordum ama suçlu güçlü olur misali o daha çok vuruyordu

en son bi gece yine süpürge sesine dayanamadım
ve hemen şikayet ettim
3 hafta sonra belediyeden geldiler ve ikaz ettiler eğer istersek hemen polis çağırıp ceza kesebileceklerini söylediler
biz bu ikazdan artık anlarlar diye düşündük
ama iki gün sonra adam yolumuzu kesmezmi !
sen kimsin de beni şikayet ediyorsun benim canımı sıkmayın falan filan
bi de demez mi bi siz şikayetçisiniz alttaki bizden çok memnun
artık tak etti canıma çünkü onun altında oturan kadın bundan 3 ay önce kapıma gelip imza topla attıralım ben imza veririm
ben bununla baş edemiyorum artık çıksın gitsin demişti
( bende siz benden evvel komşuydunuz ben kendi problemimi kendim çözerim sizde kendiniz çözün dedim bir de bu kadın bi kaç kez evime gelmeye çalıştı bende nezaketle içeri almadım çünkü gördüğü yerde başlarının dedikosunu yapıp fitnelik yapıyor bu konu da da uyardım siz 45 yaşındasınız ben 24 ayıp gelip bana başlarını fitnemeyin deyip gönderdim)
bende bunu söyledim
vay efendim sen misin söyleyen bu kezde diğeri geldi kapıma
hanımlar görmeniz lazım nasıl bağırıyor nasıl bağırıyor
bende tık yok sadece bakıyorum ona neden bağırıyorsun dedim bağırınca haklı mı oluyorsun
ben yalan yanlış söylemiyorum sen bana bunları söyledin neden şimdi inkar ediyorsun dedim
sonuçta apartmanda o kadar insan var ben kimseyi tanımıyorum sizleri de tanımıyorum ama ha bire kapıma gelen sensin dedim.
o sıra da alt komşum geldi ve ben biraz konuşmak istedim eve gittim anlattım yemin ettim yalan söylemediğime.
bugun mutfaktayken seslerini duydum benim hakkımda konuşuyorlardı.. pencereyi kapattım muhatap olmadım.
birinin gürültüsü bitmiyor, diğeri gözümün içine baka baka söylediklerini inkar ediyor Allah a Kur a na çoluk çocuguna yemin ediyor. bu nasıl bir insan?
gurbet el de yalnız başıma şu yaşadıklarım
çok uzun oldu hakkınızı helal edin sadece içimi dökmek istedim