• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşu problemi /2

aynısını ya üstümde onalrdan başka kimse yok izmarit saç yumağı ekmek kırıntısı ben atmıyorum dedi
bende dedim kki komuş sizden balka kimse yok
kabul etmiyor ahlaksız
camım açıkknen halı,çarşaf ne buldu ise silkeliyor
nzaikçe uyardım dedim camnım açıkkne silekeme içeri giriyor pislik dedim yaz günü dedim temiz benim eşyalarım dedi
dedim bana bağır ben kapatayım camımı silkele dedi
yok aynı nerdeeeeeeeeeeeeee
kavga ettiğimizde onu sölüyor bana bişr kere silkelemişte ben hemen kapısına gitmişim
bende valla açtım ağzım yumdum gözümü

Tıpa tıp yaşadığım olaylar..Ama ben kesinlikle cam kapatıyımda silkelen demedim, dememde.. Ben asla tepemden silkelenmesine müsade edemem, cam pervazlarımı kir kaplar, kıl toz.. ozamn, ben üstümdekinin hizmeçisimiyim.. ? asla kabul etmedim, çünkü binlerce Tl verip aldığımız süpürgeler ne işe yarıycak? Valla silkelenmeyi çok isteyen gitsin müstakil eve sabaha kadar çırpınsın.. Apartman hayatında başkalarını taciz etmesin böyleleri..

Son düzenleyen: Moderatör:
en güzelini yapmışsın canım bugün onu yarın senin dedikodun yapılır
bende çekiyorum komşudan
alt komşum yeni evliydi 6 ay evli kaldı boşandı
adamda hayat kadınlarıyla eve gelip alem yapıyo aman sabahlar olmasın tarzında
ev kendilerinin hani kiracı olsa gider dersin kalıcı anlayacağın
neyse bende dertliymişim:1:
Yeni kanuna göre ev sahibi- kiracı fark etmiyor eğer apartmanın huzurunu bozuyorlarsa imza toplanıp dava edilebiliyor ev sahibide olsa apartmandan gönderiliyor.

Son düzenleme:
aynısını ya üstümde onalrdan başka kimse yok izmarit saç yumağı ekmek kırıntısı ben atmıyorum dedi
bende dedim kki komuş sizden balka kimse yok
kabul etmiyor ahlaksız
camım açıkknen halı,çarşaf ne buldu ise silkeliyor
nzaikçe uyardım dedim camnım açıkkne silekeme içeri giriyor pislik dedim yaz günü dedim temiz benim eşyalarım dedi
dedim bana bağır ben kapatayım camımı silkele dedi
yok aynı nerdeeeeeeeeeeeeee
kavga ettiğimizde onu sölüyor bana bişr kere silkelemişte ben hemen kapısına gitmişim
bende valla açtım ağzım yumdum gözümü

Biz yeni tasindigimizda ben bir kez sofra bezi silkelemistim alttaki hemen kapima geldi katta yasak dedi bende bir daha hiç birşey silkelemedim ben en ustteyim alttakiler istediğini yapıyor. Ben bir daha onu rahatsız edecek bişey yapmadım buna 10 kere söyledik gürültü yapma diye cahil insan işte. Benim 1. Katta ki de sigara içip içip aşağıya atiyormus benim attigimi söylüyormus ki ben sigara içmem

Yeni kanuna göre ev sahibi- kiracı fark etmiyor eğer apartmanın huzurunu bozuyorlarsa imza toplanıp dava edilebiliyor ev sahibide olsa apartmandan gönderiliyor.

Bunlar kanunlardan anlamayan tipler. Katta böyle şeyler olmazmış. Insan komşusunu şikayet edermiymiş! E sen rahatsız ederken komşuluk yok ben şikayet edince komşuluk ölmüş oluyor. Bi de yönetici var (sadece para topluyor makbuz vermezse aidat vermeyecegimizi söyledik ) biz şikayet ettik diye yönetici de bizi şikayet etti onlar adına düşünün artık

Böyle tipler hemen her yerde malesef.şikayet etsen hep de üste çıkar,kavga ederler.bunu bildiğim için üst katımdaki mağara insanına bir şey demiyorum,sonu aynen böyle olur çünkü.enerjim yok uğraşmak için.mağara insanı kulak çöpü kullanır mıydı ki ya:) benimki kullanıp kirli çöpü mutfak balkonuma atıyor da.her balkon temizliğinde 3-4 tane kirli kulak çöpü.midem bulanıyor artık.site yönetimine söyledim ses yok.ben gidip ne diyeyim,biz değiliz diyecekler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Komşu konusu önemli.

Nasılsa taşınacakmışsınız,gittiğiniz yerde iyi komşularınız olsun diye şimdiden dua edin derim .Ben 3 yıl komşu gürültüsü çekerken birgün sakin bir ortamda yaşayabilmek için çok dua ettim ve taşındım şimdi çok şükrediyorum halime.

Böyle tipler hemen her yerde malesef.şikayet etsen hep de üste çıkar,kavga ederler.bunu bildiğim için üst katımdaki mağara insanına bir şey demiyorum,sonu aynen böyle olur çünkü.enerjim yok uğraşmak için.mağara insanı kulak çöpü kullanır mıydı ki ya:) benimki kullanıp kirli çöpü mutfak balkonuma atıyor da.her balkon temizliğinde 3-4 tane kirli kulak çöpü.midem bulanıyor artık.site yönetimine söyledim ses yok.ben gidip ne diyeyim,biz değiliz diyecekler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iğrenç bişey bu kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değilsiniz ki
belediye ye şikayet edin bence ilk ikazda bile para cezası kesebiliyorlar belki akıllanırlarda bi daha atmazlar

Komşu konusu önemli.

Nasılsa taşınacakmışsınız,gittiğiniz yerde iyi komşularınız olsun diye şimdiden dua edin derim .Ben 3 yıl komşu gürültüsü çekerken birgün sakin bir ortamda yaşayabilmek için çok dua ettim ve taşındım şimdi çok şükrediyorum halime.

inşallah hayırlısıyla taşınacağız eşimin bi tayin durumu olacak kesin değil ama eylül e kadar bekleyeceğiz
evimizin bir de küf durumu var yani bu iki durumda bizi fazlasıyla rahatsız ettiğinden tayin olmasada ev değiştireceğiz inşallah
ben okurken ağlaya ağlaya ders çalışırdım üstümüzdekinden sebep neler çektirdi bize ama sonunda buldu belasını.
her gün dua ediyorum Allah a hep hayırlısını istiyorum inşallah Allah gönlümüze göre verir

Biz yeni tasindigimizda ben bir kez sofra bezi silkelemistim alttaki hemen kapima geldi katta yasak dedi bende bir daha hiç birşey silkelemedim ben en ustteyim alttakiler istediğini yapıyor. Ben bir daha onu rahatsız edecek bişey yapmadım buna 10 kere söyledik gürültü yapma diye cahil insan işte. Benim 1. Katta ki de sigara içip içip aşağıya atiyormus benim attigimi söylüyormus ki ben sigara içmem

Tıpa tıp yaşadığım olaylar..Ama ben kesinlikle cam kapatıyımda silkelen demedim, dememde.. Ben asla tepemden silkelenmesine müsade edemem, cam pervazlarımı kir kaplar, kıl toz.. ozamn, ben üstümdekinin hizmeçisimiyim.. ? asla kabul etmedim, çünkü binlerce Tl verip aldığımız süpürgeler ne işe yarıycak? Valla silkelenmeyi çok isteyen gitsin müstakil eve sabaha kadar çırpınsın.. Apartman hayatında başkalarını taciz etmesin böyleleri..

ahhh ahhh arkadaşlar o kadar dertliyim ki
yemin ediyorum kafayı sıyırmak üzereyim
dilerim ki onlarında üstüne onlardan bin beter bir aile gelsinde görsünler anlasınlar
dün gece saat 2 de ki sesleri duysanız dersinizki bunlar yukarda kaç kişi yaşıyorlar
ya bir insan normal olan ama gecenin ikisinde ne sesi yapar
sürekli bişi itme,kapatma,vurma sesleri geliyor gecenin o sessliğinde sinirimden öldüm
eşime söeldim ben duymadım diyor kendisi ölü gibi yattığı için
birde kadın son ses bağıra bağıra konuşuyor arkadaş bir kadın gece 2 de ne bulur konuşacak ve bebeği var 2 aylık
bebeğin sesi gelmişyıor kadının sesi herşeyini duyuyorum yaaa
sğrekli bir hareket benim bidiğim yatak odasına girdiğinde kapatır lambanı uyursun ki gece 2 de yok bu sürekli devinim halinde
dolap kapatıyor kapıyı vuruyor
allahım sen yardım et yok çok medeniyetsiz ve kültürsüz insanlar
apartmada kimse ile görüşmezler
kaba saba tiğler
bunlar ne kanundan ne nizamnda anlar
seviyeleri çok düşük gerçekten hani yüz göz olunacak insanlar bile değiller

dilerim ki onlarında üstüne onlardan bin beter bir aile gelsinde görsünler anlasınlar
dün gece saat 2 de ki sesleri duysanız dersinizki bunlar yukarda kaç kişi yaşıyorlar
sürekli bişi itme,kapatma,vurma sesleri geliyor gecenin o sessliğinde sinirimden öldüm
birde kadın son ses bağıra bağıra konuşuyor arkadaş bir kadın gece 2 de ne bulur konuşacak ve bebeği var 2 aylık
sğrekli bir hareket benim bidiğim yatak odasına girdiğinde kapatır lambanı uyursun ki gece 2 de yok bu sürekli devinim halinde
kaba saba tiğler

Allah kolaylık versin, cidden çekilecek tipler değillermiş, birde böyleleri arsız ve yüzsüzdür, iyisimi her seferinde gerekirse sesini yükseltip rencide ediceksin bundan anlıyorlar.. Sonra benim gibi olmak var yalnız, herkes bu sefer çekinip korkuyor senden buda sıkıntı verici :))

kaba saba tiğler

O kadar iyi anlıyorum ki sizi.. aynısı ya resmen aynısı kapı kapatmalari dolap kapatmalari gece 2 de 3 de seslerine uyaniyorum. Allah yardım etsin gerçekten çok zor bi de kendilerine normal geliyor ya dediğiniz gibi cahil insanlar işte

Allah kolaylık versin, cidden çekilecek tipler değillermiş, birde böyleleri arsız ve yüzsüzdür, iyisimi her seferinde gerekirse sesini yükseltip rencide ediceksin bundan anlıyorlar.. Sonra benim gibi olmak var yalnız, herkes bu sefer çekinip korkuyor senden buda sıkıntı verici :))

O kadar iyi anlıyorum ki sizi.. aynısı ya resmen aynısı kapı kapatmalari dolap kapatmalari gece 2 de 3 de seslerine uyaniyorum. Allah yardım etsin gerçekten çok zor bi de kendilerine normal geliyor ya dediğiniz gibi cahil insanlar işte

allahım hepimize hidayte versin inşaalah
onlarada akıllar fikirler versin

merhabalar,
içinde bulunduğum sıkıntıyı anlatıp birazcık rahatlamak istedim.
daha önce de alt komşumla ilgili bir konu açmıştım..
nasıl bir yer burası nasıl insanlar akıl sır erdiremiyorum.
1 sene önce tuttuk evimizi ilk evimiz ilk yuvamız ilk heyecanımız..
onca yaşanan kötü şeyden sonra huzura açtıgımız ilk kapımız..
ama gelin görün ki evimiz de huzur bırakmadılar.
(apartmanda kimseyle geliş gidişimiz yok ama her gördüğümde selam veriyorum.)
çocuklarının tepinmesi,bağırıp çağırmaları,kavgaları,aklınıza gelen her türlü sesleri evimizde..
(sadece çocukların değil kendilerinin de)
üstüne üstlük bu gürültüler gece 2/3 e kadar devam etmekte
evde tv izlerken sesini oldugundan daha yüksek acıyoruz ama yine de onlardan gelen sesi bastramıyoruz artık düşünün..
gece yarıları süpürge çalıştırmaları, çocuklarının flütü, ha bire duvarlara birseyler çarpmaları dayanılmaz hale getirdi..
2 kez çok kibar bir şekilde ikaz ettim böyle giderse polise başvuracağımı çok rahatsız olduğumuzu anlattım
nafile tabi..
3 gün dikkat eder sonra daha beter..
bu arada bir de apartman yöneticisiyle görüştük konuşmuş anlatmış ama aynı anlamıyorlar
sucu çocuklarının yaramazlıgına atıyor. iyi de gece süpürge açan da mı çocugun.. neyse
çok fazla yüzgöz olmak istemedim artık çok gürültü yaptıklarında yere vuruyordum ama suçlu güçlü olur misali o daha çok vuruyordu :1:
en son bi gece yine süpürge sesine dayanamadım
ve hemen şikayet ettim
3 hafta sonra belediyeden geldiler ve ikaz ettiler eğer istersek hemen polis çağırıp ceza kesebileceklerini söylediler
biz bu ikazdan artık anlarlar diye düşündük
ama iki gün sonra adam yolumuzu kesmezmi !
sen kimsin de beni şikayet ediyorsun benim canımı sıkmayın falan filan
bi de demez mi bi siz şikayetçisiniz alttaki bizden çok memnun
artık tak etti canıma çünkü onun altında oturan kadın bundan 3 ay önce kapıma gelip imza topla attıralım ben imza veririm
ben bununla baş edemiyorum artık çıksın gitsin demişti
( bende siz benden evvel komşuydunuz ben kendi problemimi kendim çözerim sizde kendiniz çözün dedim bir de bu kadın bi kaç kez evime gelmeye çalıştı bende nezaketle içeri almadım çünkü gördüğü yerde başlarının dedikosunu yapıp fitnelik yapıyor bu konu da da uyardım siz 45 yaşındasınız ben 24 ayıp gelip bana başlarını fitnemeyin deyip gönderdim)
bende bunu söyledim
vay efendim sen misin söyleyen bu kezde diğeri geldi kapıma
hanımlar görmeniz lazım nasıl bağırıyor nasıl bağırıyor
bende tık yok sadece bakıyorum ona neden bağırıyorsun dedim bağırınca haklı mı oluyorsun
ben yalan yanlış söylemiyorum sen bana bunları söyledin neden şimdi inkar ediyorsun dedim
sonuçta apartmanda o kadar insan var ben kimseyi tanımıyorum sizleri de tanımıyorum ama ha bire kapıma gelen sensin dedim.
o sıra da alt komşum geldi ve ben biraz konuşmak istedim eve gittim anlattım yemin ettim yalan söylemediğime.
bugun mutfaktayken seslerini duydum benim hakkımda konuşuyorlardı.. pencereyi kapattım muhatap olmadım.

birinin gürültüsü bitmiyor, diğeri gözümün içine baka baka söylediklerini inkar ediyor Allah a Kur a na çoluk çocuguna yemin ediyor. bu nasıl bir insan?
gurbet el de yalnız başıma şu yaşadıklarım:43:

çok uzun oldu hakkınızı helal edin sadece içimi dökmek istedim :43:
Merhaba,
ne kadar güzel işte,üst katta oturuyorsunuz,bence sizde gürültü yapın yerlere gümgüm bir cisim atın, ayağınız ile yere vurun sopayla yere vurun, ben bunları üst komşuma yapıyorum siz birde bizim üstteki komşuyu görmeniz lazım çocuklar ordan oraya koşar, kadın hiç bir gürültü yapmaz uyarmıyorda çocukları bende sopayla falan vuruyorum bağırıyorum 'Yettteeeeeeerrrr'' diye 10 dk durup yine başlıyorlar, dediğim gibi canım üst katta oturmak avantaj :))) dediklerimi uygula Allah Allah,alt kattaki gürültü yaparda üst kattaki hayli hayli yapar.:1:

Muyap

Merhaba,
ne kadar güzel işte,üst katta oturuyorsunuz,bence sizde gürültü yapın yerlere gümgüm bir cisim atın, ayağınız ile yere vurun sopayla yere vurun, ben bunları üst komşuma yapıyorum siz birde bizim üstteki komşuyu görmeniz lazım çocuklar ordan oraya koşar, kadın hiç bir gürültü yapmaz uyarmıyorda çocukları bende sopayla falan vuruyorum bağırıyorum 'Yettteeeeeeerrrr'' diye 10 dk durup yine başlıyorlar, dediğim gibi canım üst katta oturmak avantaj :))) dediklerimi uygula Allah Allah,alt kattaki gürültü yaparda üst kattaki hayli hayli yapar.:1:

Muyap

Yaptım onu da yaptım ama arsiz tv yi müziği son ses açtım yerlere vurdum topuklu ayakkabiyla yürüdüm koşu bandı calistirdim ama arsiz dedim ya ben yere vurdukça o daha çok vurdu ;)

Benim üst komşum da gecenin 4-5inde banyoyu falan yıkar :27:
Haşır haşır su sesi, fırçalama sesi, bişeyleri sıkıyor. Banyoyla yatak odamız da alt alta.
Uykuyu haram ediyor banyoyu yıkadığı zamanlar, anlamıyorum gündüzler çuvala mı girdi?
Hadi bu geceyi de atlat, sabret, bi daha yapmaz belki derken haftada bir bu eziyeti çekiyorum, lanet olsun düşüncesiz insanlara.
Boşuna ev alma komşu al dememişler.
Sizinkiler ayrı bi yüzsüz zaten, mevzu polislik kadar olmuşsa demek ki hakkaten gürültücü bunlar.

Son düzenleme:
Sen anlattıkça benim içim karardı of bu ne böyle :88: kiracıysanız ayrılın bence o evden şu yaşadığınız strese üzülmeye değer mi kaldı ki şikayetçi olduğun insanlar sizin yolunuzu kesip hesap sorar gibi önünüzü kesiyor ayrıca diğer şikayetçi insanlarda sesini çıkarmıyorlar bence hiç yaşanabilecek bir apartman gibi durmuyor Allah yardımcın olsun tatlım:47::50::ssz:

Yaptım onu da yaptım ama arsiz tv yi müziği son ses açtım yerlere vurdum topuklu ayakkabiyla yürüdüm koşu bandı calistirdim ama arsiz dedim ya ben yere vurdukça o daha çok vurdu ;)

Şaka gibi, ağzım açık kaldı .:53: Bune terbiyesizlik, şuan bizim üst kattaki çocuklar koşuyor ağlamak üzereyim sinirden çıldırıyorum şuan ama onlara bir beddua'm var ''Allah, onlarada böyle bir ev, yani üst kattaki çocuklar deprem olurcasına koşsun, yere birşeyler atsın...'' Sanki evlenmeyecekler, sanki üniversiteli olup ev tutmayacaklar... Allah, bir insanı rahatsız eden kimseye aynısını yaşatmadan canını almaz.

Şaka gibi, ağzım açık kaldı .:53: Bune terbiyesizlik, şuan bizim üst kattaki çocuklar koşuyor ağlamak üzereyim sinirden çıldırıyorum şuan ama onlara bir beddua'm var ''Allah, onlarada böyle bir ev, yani üst kattaki çocuklar deprem olurcasına koşsun, yere birşeyler atsın...'' Sanki evlenmeyecekler, sanki üniversiteli olup ev tutmayacaklar... Allah, bir insanı rahatsız eden kimseye aynısını yaşatmadan canını almaz.

Ama onlara göre ben komşu değilim komsuluktan anlamıyorum ve idare etmem gerekirmiş. Iyi de bir gün değil üç gün değil ben hangi gün idare edeyim ? Inşallah öyle ümit ediyorum ki kendilerinden beterleri gelsin bakalım nasıl idare ediliyormus

Ama onlara göre ben komşu değilim komsuluktan anlamıyorum ve idare etmem gerekirmiş. Iyi de bir gün değil üç gün değil ben hangi gün idare edeyim ? Inşallah öyle ümit ediyorum ki kendilerinden beterleri gelsin bakalım nasıl idare ediliyormus
Amin canım. Allah'a bol bol dua edelim.

Back
X