komsu sesleri

ay çok güldüm anlayışınızada tebrikler,ama bence kültür falan değil şekerim o enişteye göz koymuş..şaka şaka
senınle aynı fikirdeyim,ilişki seslerinden rahatsız olmazdım zira yıllardır karı kocanın küfürlerini çocukların bağrışmalarını dinlediğimden keşke sevişselerde onları duysak,dinlemek derken duymak demek istedim

bızımde yan komsuyla tuvaletlerimiz yan yana afedersiniz bırt yapsa sesi geliyor ayy cokk fenaa bı durum...

Bizim bir önceki komşumuzdan gecenin bir vakti sürekli kavga sesleri gelirdi. Şimdi yani birilri taşındı. Ordan da sevişme sesleri geliyo. Ama ben sevişme seslerini kavga seslerine tercih ederim:)

Siz neden insanların seslerine kulak kabartiyosunuz anlamadım. sevişir de dövüşur de bu ne yaff

Sevişmeyen, dışkılamayan hatta yemek yerken ağzını bile şapırdatmayan bir komşu bulup yan dairesine taşının bence. Ne kadar hassas kulaklarınız varmış demeden geçemedim..

siz hiç ses gelmesin istiyorsanız zor.
sonuçta evlerin banyo camlarından yan dairelerin sesleri çok rahat geliyor.
evlerin yalıtımı bir müzik stüdyosu kıvamında yalıtımlar değil.
sizin tabirinizle ''anırma'' derecesinde fazla gelmiyorsa abartmaya gerek yok bence.
olabilir o kadarcık gelebilir. yarın bir gün tartışma olur bir şey olur fazla ses de gelebilir.
devamlı olmadığı müddetçe bu tip şeylerde biraz anlayışlı da olmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…