- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
Merhabalar herkese. Öncelikle belirteyim apartmanda yaşıyorum ve beş yaşında bir oğlum var. Gün içinde zaten çalışıyorum, çocuğumda anasınıfına gidiyor. Akşam eve geliyoruz. Öyle hiperaktif bir çocuk değildir oğlum, ufak tefek haylazliklari olmuyor diyemem, rahatsızlık vermemek adına oğlumu uyarırim ve oturma odasi ve mutfakta geçer zamanımız. Sürekli şikayete gelen bir komşum var. Evi supursem kapıya geliyor odada ne çekiştirip duruyorsunuz bebeğim uyuyor diyor. Bugün yine geldi. Oğlum koşuyormus da hep, gürültü varmış da. Misafirim gelse kapıda, sürekli bir rahatsızlık hâli. Bugün patladım ve bende bebeğinizde gece ağlıyor, sizde konuşuyorsunuz, size de misafir geliyor, bana da gürültü geliyor, her şeyde kapınıza mı geleyim dedim. Buyrun gelin diyor, tamam anlıyorum bebek var ama gürültü yaptığını farkettigim an uyarıyorum çocuğumu. Alışmış siniz yaz tatilinde evde yokum, gündüz yokum, en ufak sesi şikayet ediyorsunuz dedim. Ben her şeyi hoş görüp apartman olur yapacak bir şey yok derken, anlamıyorum insanları. Her geldiğinde tamam dikkat ederim deyip nazik karşıladığm için mi oluyor böyle