• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşu sorunu yardım lütfen

wonka

çakma sarışın
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
64
57
53
Merhaba kızlar
Birkaç saat önce çocuğu yüzünden üst kat komşumuzla kavga ettik. Bahçe katında oturuyoruz defalarca ısrarla uyarmamıza rağmen çocuğu başka binalardan tanımadığım çocukları getirip camımın mutfak kapımın dibinde top oynuyorlar bağırış gürültü hiç eksik olmuyor duvarıma çarpan toplar tahammülümü zorluyorlar evde bir buçuk yaşında bebeğimiz var uyuyormu hastamı hiç düşünmüyorlar. Bugün aynı şekilde uyardığım 8 yaşındaki çocuk bana küfür etti açtım ağzımı yumdum gözümü yan binalardaki insanlar balkonlara çıktı ikinci kavgamız oldu ilkinde tehdit bile ettiler nereye şikayet etmeliyiz işe yararmı bilmiyorum (adalet sistemimize güvenimiz yok) kavga ederek kendimi rezil etmekten bıktım son çare olarak evi satmayı düşünüyoruz kredi borcu devam eden ev satan varmı aranızda cidden bir yıldır en büyük derdim bu yardım edin lütfen..

Üst katlardan ev alsaydınız ? Sokak değil mi orası? İstedikleri gibi oynarlar.

Merhaba kızlar
Birkaç saat önce çocuğu yüzünden üst kat komşumuzla kavga ettik. Bahçe katında oturuyoruz defalarca ısrarla uyarmamıza rağmen çocuğu başka binalardan tanımadığım çocukları getirip camımın mutfak kapımın dibinde top oynuyorlar bağırış gürültü hiç eksik olmuyor duvarıma çarpan toplar tahammülümü zorluyorlar evde bir buçuk yaşında bebeğimiz var uyuyormu hastamı hiç düşünmüyorlar. Bugün aynı şekilde uyardığım 8 yaşındaki çocuk bana küfür etti açtım ağzımı yumdum gözümü yan binalardaki insanlar balkonlara çıktı ikinci kavgamız oldu ilkinde tehdit bile ettiler nereye şikayet etmeliyiz işe yararmı bilmiyorum (adalet sistemimize güvenimiz yok) kavga ederek kendimi rezil etmekten bıktım son çare olarak evi satmayı düşünüyoruz kredi borcu devam eden ev satan varmı aranızda cidden bir yıldır en büyük derdim bu yardım edin lütfen..
Tabiki satabilirsiniz. Başka yere krediye girip başka bir ev alabilirsiniz.

Sessizlik istemek nasıl ki en doğal hakkınızsa, çocukların da oyun oynamak en doğal hakları. Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama genelde binaların arasına sıkışmış bir çocukluk geçirdikleri için, boş buldukları her yerde oynuyorlar mecburen. Duvara top çarpması feci gürültülü, sinir bozucu bir durum biliyorum, anlıyorum. Bir önceki evimiz 3. kat olmasına rağmen apartman sarsılıyor gibi hissederdim ama çıkıp da kimseye bağırmadım. Çünkü karşınızda denginiz, akranınız yok; çocuk var. Biz çözümü taşınmakta bulduk. Önerim siz de taşının.

Adalet sistemine ne kadar güvenmesende adalet sistemi belge konusunda çalınıyor. Bir kaç kez şikayette bunu. Bir zaman sonra elinizde bulunr

Başınızın daha çok ağrımasını istemiyorsanız bir an önce taşının. Böyle gelmiş böyle gider çünkü. Hayır yani lafta anlatamazsınız bu insanlara. O yuzden sen sağ ben selamet deyin, üst katlara yönelin...

Bütçemiz buna yetti ayrıca sokağa açılan bahçe katı görmedim ben burasıda sokağa açılmıyor
Bence haksızlık ediyorsunuz. Keşke bütün çocuklar her gün dışarlarda oynasa.

Sessizlik istemek nasıl ki en doğal hakkınızsa, çocukların da oyun oynamak en doğal hakları. Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama genelde binaların arasına sıkışmış bir çocukluk geçirdikleri için, boş buldukları her yerde oynuyorlar mecburen. Duvara top çarpması feci gürültülü, sinir bozucu bir durum biliyorum, anlıyorum. Bir önceki evimiz 3. kat olmasına rağmen apartman sarsılıyor gibi hissederdim ama çıkıp da kimseye bağırmadım. Çünkü karşınızda denginiz, akranınız yok; çocuk var. Biz çözümü taşınmakta bulduk. Önerim siz de taşının.
Canım yukarda oynayın diye uyardığımız çocuk a.. koyarım dedi. Anneside balkondaymış onunla kavga ettik çünkü çocuğunun terbiyesizliğini kabul etmiyor. Arsız insan en nefret ettiğim insan tipi. Gayette geniş bir sokak var binanın önünde bence annesi tarafından bilerek kapımızın önüne gönderilen bir çocuk var ortada

Merhaba kızlar
çocuk bu cocuık adı üstünde. oynar güler. sadece topu duvara vurması ve küfür kötü olmuş.
ama yarın senin cocugun büyüdüğünde de apartman arasında oynamayacak...oynarsa seninle de biri kavga eder.

Bence haksızlık ediyorsunuz. Keşke bütün çocuklar her gün dışarlarda oynasa.
Bence bütün anne babalar empati kursa düzgün çocuklar yetiştirse benim çocuğumun uyku hakkını elinden alıyorsa o çocuk camımın dibinde oynayamaz sokaklar gayet geniş

Canım yukarda oynayın diye uyardığımız çocuk a.. koyarım dedi. Anneside balkondaymış onunla kavga ettik çünkü çocuğunun terbiyesizliğini kabul etmiyor. Arsız insan en nefret ettiğim insan tipi. Gayette geniş bir sokak var binanın önünde bence annesi tarafından bilerek kapımızın önüne gönderilen bir çocuk var ortada
sokakta çocuk neden oynasın! bahçesi varken... araba geçer motorlu geçer it kopuk geçer... sen ister misin coıcugun sokaklarda oynasın.

Bence bütün anne babalar empati kursa düzgün çocuklar yetiştirse benim çocuğumun uyku hakkını elinden alıyorsa o çocuk camımın dibinde oynayamaz sokaklar gayet geniş
herkesin cocugu kendine kıymetlidir. özeldir.
bence iki annede hatalı. empati diyorsunuz siz de kurmuyorsunuz.
herkres çocuğuna mukayyet olacak. duvara top atmayın diyecek anne. sende çocukların oynamasına kızmıcan. böyle böyle denge kurulacak.
yada madem evden taşınmaya kadar gelmiş iş. gidip mustekil bir ev bulucan. komşunun da coluk cocugu ıolmıcak. sessiz nezih bir ortamda cocugunu uyutucan.
eger apartmana taşınacaksan iyi bak yaşlılar olsun torunları torbaları da gelmeyen yaşlılar olsun.

Ben çocukla tartıştığınızı zannetmiştim, kusura bakmayın. Küfür edebilen çocuk yetiştiren kadınla tartışmanız da pek işe yarar bir çözüm değil ama kabul edin. En iyisi muhatap olmamak, daha sakin bir yere taşınmak. Biz taşınırken etrafta boş alan, park var mı diye bakıp öyle taşındık mesela. Hatta birkaç kere gidip geldik, çocuk trafiğini gözlemlemek için. =)) Çocuklar k.çı kırık apartman önümüze tenezzül edip, dibimizde oyun oynamıyorlar burada. =)

İyide binanın bahçesi varken neden çocuk sokakta oynasın. Orası senin kapın değil ki bina bahçesi. Sanki müstakil villanın bahçesinde oynamışlar gibi tepki veriyorsun. Karşında 8 yaşında bi çocuk var ona güzelce yaklaşsan güzelce anlatsan böyle olmazdı. Yap bi kek çıkart bahçeye al çocukları anlat. De ki tamam çocuklar burda oynamanız çok normal dizi anlıyorum ama topu duvara vurmamakta özen gösterin die. Bizim binanın giriş kafında ki kadın çocuklarla öyle iyi anlaşıyor ki artık çocuklar kadın uyuyorsa falan sessiz oyun oynuyorlar

Taşının diyenleri anlamıyorum ya
Milletin yaramaz cocugu için konu sahibi evini mi tasıyacak
Biz de cocuk olduk ama kimsenin duvarına vura vura top oynamadık
Bence herkes cocuguna biraz terbiye versin
Bennde olsam rahatsız olurdum
Evim ikinci kat mutfak balkonumun altı cocuk oyun alanı
Cok sed geliyor ama siteye acık bir yer
Ses etme hkım yok

Ama duvarıma carpsalar topu ve bebeğim olda ben de o topu onlara carparım
Kısa ve net!!!!

Back
X