• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar o kadar leş bir sehirde, o kadar leş bir binada oturuyorum ki artık kafayı yiyeceğim.

Olayları sırayla anlatacağım, biz mi sıkıntılıyız yoksa tepki göstermekte haklı mıyız siz söyleyin.

1. cocuk normalde 8de uyuyordu. Ama bina yeni ve tasınan çoktu. Bir gün alt katımızdan saatlerce süren matkap sesi oldu. Bekleyelim dedik, saat 10 oldu hala devam ediyor. Esim de uyarmaya indi. Adam diyor ki gündüz çalışıyoruz, vaktimiz yok. 12ye kadar hakkımız var yapabiliriz ses dedi. Esim de sinirlendi. Bizim kücük cocugumuz var, bitirin işinizi, yarın yapın ne yapacaksanız dedi. Çalışıyoruz gündüz dedi. Esim de o zaman saat 9a kadar yapın ne yapacaksanız dedi. Kavga çıktı, yönetici geldi ayırdı vs.

2. Geçen gün bu sefer üst kattan matkap sesi geliyor. Saat 9. Esim yine gitti uyardı. Kücük bebeğimiz var, saat 9dan sonra yapmasanız olur mu dedi. Adam cok güzel karşıladı. Haklısınız ama 2 saatlik bir işimiz var bitirsek olur mu dedi. Esim olmaz dedi, cocuk uyuyacak. Adamın esi arkadan yapacak bir sey yok, bizim de yerleşmemiz lazım falan dedi. Esim de saat 9.30a kadar bitirin işinizi dedi. Adam tamam abi, yarın devam ederiz dedi.

3.Aracı otoparkın en köşesine çekiyoruz cünkü aracımız büyük. Normalde sorun yoktu hep park ettiğimiz yer. Bu arada bizim girdiğimiz yere de otopark dolu olsa kimse çekmiyor çünkü oradan çıkmak zor. Binada kadın bir sürücü daha var o üzün istedi ilk girişe park ediyor, ileri park edemediği için ama giriş çıkışı engellemiyor. Bir adam da gelmiş tam o aracın yanına bırakmış. iki araç yanyana park edince giriş tamamen kapandı. Aracın üzerinde numarası vardı, aradım. Camideyim, yarım saate gelirim dedi. Ne yarım saati? Otoparkta bekliyorum gelin hemen dedim. Adam geldi diyor ki bu da buraya park etmiş, onu ara o alsın aracını. Dedim o kadın izin istedi, hep oraya bırakıyor. Ön taraf boş neden oraya bırakmadınız dedim. Arkama çekiyorlar önde diyor. Dedim e siz komple giriş çıkışı kapattınız, normal mi? Kücük cocugumuz var acil bir şey olur, her defasında sizi arayıp bulamayız, koymayın bir daha buraya dedim.

Çıktık. 2-3 saat işim vardı bir geldim adam yine oraya koymus arabayı. Ben de inadına tam arkasına park ettim. Bildiğiniz tampunumu dayadım arabaya. Yönetici esimi aradı, senden şikayet ediyorlar arabanı arabasının arasına park etmissin dedi. Esim de direkt gruba, bilerek o sekilde part ettiğimizi, bir dah o sekilde park ederlerse yine öyle park edeceğimizi söyledi. Tabii ki kimse cevap yazmadı. Yönetici sadece herkese bir yer ayarlayalım, herkes kendi yerine park etsin dedi.

4.Simdi yine cocugu uyutucam dan dan sesler, bir sey çakıyorlar sanırım. Ara sıra da matkap sesi geliyor. Esim evde değil, arayı söyledim. Gruba yazdı 3-4 kez kimse cevap vermiyor ve ses devam ediyor. En son yöneticiyi aradı. Yönetici de açar açmaz telefonu “buyur x bey, bu sefer ne şikayetin var” diye açmış. Esim de hayırdır abi, nasıl bir uslüp bu demiş. Hep sen şikayet ediyorsun, insanlar da senin arabandan şikayetci vs demiş. Esim açıklamış hani böyle böyle, hep bu sorunları yasıyoruz vs. Adam da deniş ki haklısın ama hepsi memur, çekiniyorum insanları aramaya demiş.

Simdi Allah askına biz mi soeunluyuz? Binanın gıcığı biz miyiz? Gün içinde de gürültülü bir bina zaten ama buna bir sey demiyoruz, normal herkesin işi var. Ama ben aksam 9dan sonra çamaşır makinesi dahi çalıştırmıyorum. Daha önce yasadığım tüm binalarda bu hassasiyet vardı cünkü. Burda yok. Benim esim de memur. Su an gece calisiyor mesela, sabah gelip yatacak. biz o durumda dahi olan seslere laf etmiyoruz. Biz mi cok ılık g*tlüyüz?
Sİzin komşular çok sakinmiş valla ben olsam gıcık olurdum hele de taşınıp da kapıma gelecek adam 9.30 a kadar yaptın yaptın gerisi alakadar etmez diyecek ay olayyy. Benim de küçük çocuğum var ama hanımefendi apartmanda yaşamayı bilmiyor musunuz siz? Saat 11-12 ye kadar hele de taşınma işi olan insanlara karışamazsınız. Ne hakla 9 da kapıya gidip yarım saat mühlet veriyorsunuz. Bina sahibi bile olsanız ki değilsiniz bi yere kadar yani. Eşiniz de siz de haksızsınız. Oturup mantıklı düşünün insanlara da zorluk çıkarmayın ayıptır.

Apartmanda matkap ve benzeri gürültülü tadilat işleri genellikle hafta içi 09:00 - 19:00 saatleri arasında yapılabilir. Cumartesi günleri bu süre 10:00 - 17:00 veya 18:00'e kadar esneyebilirken, Pazar günleri ve resmi tatillerde matkap kullanmak kesinlikle yasaktır.
ya ben kanununda da değilim ki. esim öyle kapı yumruklayarak gitmitor kimsenin evine ama karşı taraf höt höt konusunca sinirlendi.

diğer olayda zaten adam 2 saat müsaade ebilir misiniz diye kibarca sordu. esim de cocuk uyumaya calisiyor ama çok huysuz, yarın bitirseniz olmaz mı dedi. adam da son bir işim var yarım kaldı yarım saat onu halledeyim dedi esim de tamam dedi.

ertesi gün güzdüz tüm gün matkap sesi vardı yani vakitleri varmış gayet.

bir de alt kattaki komsuyu esim uyardığında adam “biz imamız yalnız” diyor üstten üstten. esim de haliyle sinirlendi. banane imamsan dedi. kavga öyle çıktı zaten. öyle vurmalı kırmalı bir kavga da değil, sesler yükseldi. zaten yönetici hemen indi ve sakinleştirdi olayı.

ben anlayıssız bir insan değilim ki. tasınmanın ne kadar zor olduğunu ben biliyorum. 7 y içinde iki kez tasındım.

analamıyorum gercekten insanları

Sürekli gürültü olsa haklısınız derdim ancak yeni bina taşınma işleri var yani bu geçici bir süre ve insanlar gündüz çalışıyor haliyle mecburen, evet saat 10 da matkap sesi kötü olsa da, mecburen böyle yapıyorlar çünkü taşınma yerleşme işlemleri böyle . Biraz anlayış göstermeniz gerekirdi tabi rahatsız olmanızı anlıyorum ama dediğim gibi geçici bir gürültü bu. Yapıcı olmak yerine apartmanın sürekli sorun çıkaran ailesi gibi görünüyorsunuz buradan maalesef

Sİzin komşular çok sakinmiş valla ben olsam gıcık olurdum hele de taşınıp da kapıma gelecek adam 9.30 a kadar yaptın yaptın gerisi alakadar etmez diyecek ay olayyy. Benim de küçük çocuğum var ama hanımefendi apartmanda yaşamayı bilmiyor musunuz siz? Saat 11-12 ye kadar hele de taşınma işi olan insanlara karışamazsınız. Ne hakla 9 da kapıya gidip yarım saat mühlet veriyorsunuz. Bina sahibi bile olsanız ki değilsiniz bi yere kadar yani. Eşiniz de siz de haksızsınız. Oturup mantıklı düşünün insanlara da zorluk çıkarmayın ayıptır.
hey masallah 😂

Simdi Allah askına biz mi soeunluyuz? Binanın gıcığı biz miyiz?
Madem kendini paragraf paragraf savunacaktın ne diye bu soruyu sordun?
Son zamanların yeni trendi bu galiba. Fikir alınmak için konu açılıyor haksız bulununca da ama öyleydi de yok şöyleydi. E madem haklısın ne diye soruyosun? Bizi haklılığına ikna etmek için mi? Hayır olmucaz💁🏻‍♀️

Kızlar o kadar leş bir sehirde, o kadar leş bir binada oturuyorum ki artık kafayı yiyeceğim.

Olayları sırayla anlatacağım, biz mi sıkıntılıyız yoksa tepki göstermekte haklı mıyız siz söyleyin.

1. cocuk normalde 8de uyuyordu. Ama bina yeni ve tasınan çoktu. Bir gün alt katımızdan saatlerce süren matkap sesi oldu. Bekleyelim dedik, saat 10 oldu hala devam ediyor. Esim de uyarmaya indi. Adam diyor ki gündüz çalışıyoruz, vaktimiz yok. 12ye kadar hakkımız var yapabiliriz ses dedi. Esim de sinirlendi. Bizim kücük cocugumuz var, bitirin işinizi, yarın yapın ne yapacaksanız dedi. Çalışıyoruz gündüz dedi. Esim de o zaman saat 9a kadar yapın ne yapacaksanız dedi. Kavga çıktı, yönetici geldi ayırdı vs.

2. Geçen gün bu sefer üst kattan matkap sesi geliyor. Saat 9. Esim yine gitti uyardı. Kücük bebeğimiz var, saat 9dan sonra yapmasanız olur mu dedi. Adam cok güzel karşıladı. Haklısınız ama 2 saatlik bir işimiz var bitirsek olur mu dedi. Esim olmaz dedi, cocuk uyuyacak. Adamın esi arkadan yapacak bir sey yok, bizim de yerleşmemiz lazım falan dedi. Esim de saat 9.30a kadar bitirin işinizi dedi. Adam tamam abi, yarın devam ederiz dedi.

3.Aracı otoparkın en köşesine çekiyoruz cünkü aracımız büyük. Normalde sorun yoktu hep park ettiğimiz yer. Bu arada bizim girdiğimiz yere de otopark dolu olsa kimse çekmiyor çünkü oradan çıkmak zor. Binada kadın bir sürücü daha var o üzün istedi ilk girişe park ediyor, ileri park edemediği için ama giriş çıkışı engellemiyor. Bir adam da gelmiş tam o aracın yanına bırakmış. iki araç yanyana park edince giriş tamamen kapandı. Aracın üzerinde numarası vardı, aradım. Camideyim, yarım saate gelirim dedi. Ne yarım saati? Otoparkta bekliyorum gelin hemen dedim. Adam geldi diyor ki bu da buraya park etmiş, onu ara o alsın aracını. Dedim o kadın izin istedi, hep oraya bırakıyor. Ön taraf boş neden oraya bırakmadınız dedim. Arkama çekiyorlar önde diyor. Dedim e siz komple giriş çıkışı kapattınız, normal mi? Kücük cocugumuz var acil bir şey olur, her defasında sizi arayıp bulamayız, koymayın bir daha buraya dedim.

Çıktık. 2-3 saat işim vardı bir geldim adam yine oraya koymus arabayı. Ben de inadına tam arkasına park ettim. Bildiğiniz tampunumu dayadım arabaya. Yönetici esimi aradı, senden şikayet ediyorlar arabanı arabasının arasına park etmissin dedi. Esim de direkt gruba, bilerek o sekilde part ettiğimizi, bir dah o sekilde park ederlerse yine öyle park edeceğimizi söyledi. Tabii ki kimse cevap yazmadı. Yönetici sadece herkese bir yer ayarlayalım, herkes kendi yerine park etsin dedi.

4.Simdi yine cocugu uyutucam dan dan sesler, bir sey çakıyorlar sanırım. Ara sıra da matkap sesi geliyor. Esim evde değil, arayı söyledim. Gruba yazdı 3-4 kez kimse cevap vermiyor ve ses devam ediyor. En son yöneticiyi aradı. Yönetici de açar açmaz telefonu “buyur x bey, bu sefer ne şikayetin var” diye açmış. Esim de hayırdır abi, nasıl bir uslüp bu demiş. Hep sen şikayet ediyorsun, insanlar da senin arabandan şikayetci vs demiş. Esim açıklamış hani böyle böyle, hep bu sorunları yasıyoruz vs. Adam da deniş ki haklısın ama hepsi memur, çekiniyorum insanları aramaya demiş.

Simdi Allah askına biz mi soeunluyuz? Binanın gıcığı biz miyiz? Gün içinde de gürültülü bir bina zaten ama buna bir sey demiyoruz, normal herkesin işi var. Ama ben aksam 9dan sonra çamaşır makinesi dahi çalıştırmıyorum. Daha önce yasadığım tüm binalarda bu hassasiyet vardı cünkü. Burda yok. Benim esim de memur. Su an gece calisiyor mesela, sabah gelip yatacak. biz o durumda dahi olan seslere laf etmiyoruz. Biz mi cok ılık g*tlüyüz?
Zamanında gürültüden çok çile çekmiş su an 2 yaş annesi biri olarak size tavsiyem uyudugunuz odaya hoperlor lambadan takıp beyaz gürültü açın öyle uyutmaya ve uyumaya çalışın.bu tarz insanlar anlamaz kendinizi yipratmayin. Uyarmanız veya polis zabıta mahkemeye başvurmanız hiç bir işe yaramaz bu yollardan gectik. Tek çözümü bu sabır diliyorum.

Siz geçimsizsiniz, insanlar 1 ay boyunca taşınmıyor 1-2 gün sürecek bir şey bu bile tolere edemiyorsunuz. Sadece sizin çocuğunuz yok belki karşındaki insanında hastası var çok önemli işi var yarın erteleyemiyor o kavga dilini seçmiş hata etmiş diyelim. E diğer komşunuz 2 saat dediği halde hayır diyip yarım saatte bitirin emrini neye dayanarak veriyosunuz? 2 saat idare edemediğiniz komşunuz sizi hakkı olmasına rağmen yarım saatte bitirerek idare etmiş. Bunda bile saolsun demiyosunuzda hadi o şöyleydi diyosunuz yine siz idare etmiş oluyosunuz (!) Çok çok kibirlisiniz.
Daha önce bebeğiniz olmadığı için sorun yaşamamışsınızdır belkide, her bahane çocuk uyuyacak olamaz. Senin çocuğun uyuyacak diye tüm sesler 9da kesilemez, insanlar 7de eve geliyor daha sofrada olanlar oluyor.
Gün gelir idare edilmek zorunda olduğun zamanlar olur bu kibrin altında ezilirsiniz. Kızım haftaiçi 8 haftasonu 9da uyur, hadi tüm dünya kızımın uyku saatine göre sesini kessin var mı böyle bir şey. Hergün olan gürültü değilse taşınmadır zaruri bir şeydir ben kapıya gitmeye utanırım. Bakın bunca insan size haksızsınız demiş hala kör bir şekilde devam ediyorsunuz
sadece matkap çalıştırmayın dedik.

ikinci olayın nasıl olduğunu anlattım. yarım saate bitir diye emir vermedik. adam yarım saatilik bi işim var onu tamamlayayım dedi esim de tamam dedi. hatta ayrılırken kusıra bakmayın ama cidden korkuyor cocuk dedi. o olayda zaten adama bir dey demedim. karısı arkadan “yapacak bir sey yok bizim de isimiz var” dediği için kızdım

Araba parkı konusunda haklı , taşınanların gürültüsü konusunda haksızsınız maalesef.

Zamanında gürültüden çok çile çekmiş su an 2 yaş annesi biri olarak size tavsiyem uyudugunuz odaya hoperlor lambadan takıp beyaz gürültü açın öyle uyutmaya ve uyumaya çalışın.bu tarz insanlar anlamaz kendinizi yipratmayin. Uyarmanız veya polis zabıta mahkemeye başvurmanız hiç bir işe yaramaz bu yollardan gectik. Tek çözümü bu sabır diliyorum.
pişpiş sesi açık odada. ama uyanıyor ne yapayım. saat kaç oldu hala uyutmaya calisiyorum su an.

ben kimse gürültü yapmasın demiyorum veya arada bir tabii ki gece halledilmesi gereken bir sey olur. ama bi söyle, haberim olsun ona göre bir çözüm bulayım. bana da yazık günah değil mi? sabah 7den beri ayaktayım. cocuk uyuyacak mı belli değil.

ama hala saygısız olan, anlayışsız olan benim.

Fazla mı yükseldim 😅 Kırmak istemedim hele de hamileymişsin ama biraz daha hoşgörülü olmanızı tavsiye ederim. Taşınma telaşındaki insanları böyle zora koymamalısınız. Yasalar bile 22 ye kadar müsade etmiş komşular size göre ayarlayamaz programını. Elbette her gün matkap yapılmaz ama taşındıklarını belirtmişsiniz ve bu konuda haksızsınız.

ya ben kanununda da değilim ki. esim öyle kapı yumruklayarak gitmitor kimsenin evine ama karşı taraf höt höt konusunca sinirlendi.

diğer olayda zaten adam 2 saat müsaade ebilir misiniz diye kibarca sordu. esim de cocuk uyumaya calisiyor ama çok huysuz, yarın bitirseniz olmaz mı dedi. adam da son bir işim var yarım kaldı yarım saat onu halledeyim dedi esim de tamam dedi.

ertesi gün güzdüz tüm gün matkap sesi vardı yani vakitleri varmış gayet.

bir de alt kattaki komsuyu esim uyardığında adam “biz imamız yalnız” diyor üstten üstten. esim de haliyle sinirlendi. banane imamsan dedi. kavga öyle çıktı zaten. öyle vurmalı kırmalı bir kavga da değil, sesler yükseldi. zaten yönetici hemen indi ve sakinleştirdi olayı.

ben anlayıssız bir insan değilim ki. tasınmanın ne kadar zor olduğunu ben biliyorum. 7 y içinde iki kez tasındım.

analamıyorum gercekten insanları
ya şimdi kk matkap sesini mi savunuyor ya inanamıyorum gözlerime🤣
ÜSlup sıkıntılı belkide anlatamadınız mı kendinizi nedir
Gıcık bulmuşlar sizi yoksa yemin edebilirim o saate matkap sesini onaylanmayacağını burada ama kanıtlayamam

Araba parkı konusunda haklı , taşınanların gürültüsü konusunda haksızsınız maalesef.
ya yazdım defalarca, bir daha yazayım. belki çok takıntılıyım, kabul ederim.

ama gğndüzden haner vermek, su saate kadar matkap çalışacak simdiden özür dileriz demek hiç zor değil.

bak bu geceyi anlatayım sadece. 21.10da uyutmak için odaya geldim. 5 dk sonra matkap sesi basladı. bir de tak tak sesler. cocuk 4-5 kez tam dalacakken uyandı. neyse pişpiş sesi vs uyudu. yatırdım salona gittim daha mutfağı toplarken ağlayarak uyandı. bu süre içinde de esim gruba yazıyor, bu saate bırakmasanız vs. kimse takmıyor. 2 kere daha uyandı cocuk. esim en son yöneticiyi aradı ve saat 23e doğru sükür bitirdiler.

su an saat 01. ve cocuk hala ağlayarak uyanıyor. cünkü bir kez huzursuzlandı. esim yok, ben yalnızım ve uykusuzum. haliyle belki bu zamana kadar sinirlenmediğim kadar cok sinirlendim bu gece.

Yani gürültü hoş değil uyarılabilir normaldir. Tolerans gösterilebilir taşınma yerleşme esnasında, siz daha çok bina bizim kafasına girmişsiniz diye gördüm. Şu saatten sonra ses yapamaz, şuraya park edemez. Kimse sizin kurallarınıza uyamaz. Toplulukta yaşandığı taktirde gürültü olabilir, hatalı parklar olabilir. Adam camiye okey oynamaya gitmiyor sonuçta namaza gitmiş belli ki, ne yapsın namazı bozup çıkıp gelip gönlünüzü hoş mu tutsun? Sizin tutumunuz çok yanlış. Adamın kapısına inip kavga etmek nedir? Gürültüden rahatsız olup tüm binayı rahatsız ediyorsunuz. Karşı tarafta haklı değil ama sizde haklı değilsiniz

Fazla mı yükseldim 😅 Kırmak istemedim hele de hamileymişsin ama biraz daha hoşgörülü olmanızı tavsiye ederim. Taşınma telaşındaki insanları böyle zora koymamalısınız. Yasalar bile 22 ye kadar müsade etmiş komşular size göre ayarlayamaz programını. Elbette her gün matkap yapılmaz ama taşındıklarını belirtmişsiniz ve bu konuda haksızsınız.
tabii ki bana göre ayarlamasın ama haber versin. cocugu uyutmak için çabalarken bi anda matkap sesiyle irkilmek de hoş değil.

Gıcık bulmuşlar sizi yoksa yemin edebilirim o saate matkap sesini onaylanmayacağını burada ama kanıtlayamam
cocuk uyumayınca ve o sinirle belki ben çok öfkeli yazdım ilk mesajı bilmiyorum, olabilir. ama cidden tükendim. günlerdir dayanılmaz diş ağrısı, üstüne bu, üstüne cocuk yarım saatte bir ağlayarak uyanınca buraya yansımıs sanırım 😂 son durum da bu.

Eklentiler

• IMG_7457.webp
    IMG_7457.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 114
sadece matkap çalıştırmayın dedik.

ikinci olayın nasıl olduğunu anlattım. yarım saate bitir diye emir vermedik. adam yarım saatilik bi işim var onu tamamlayayım dedi esim de tamam dedi. hatta ayrılırken kusıra bakmayın ama cidden korkuyor cocuk dedi. o olayda zaten adama bir dey demedim. karısı arkadan “yapacak bir sey yok bizim de isimiz var” dediği için kızdım
Bence yazdığınızi bi tekrar okuyun, adam 2 saatlik işim var dedi, eşim olmaz çocuk uyuyacak dedi şeklinde ilerliyor konuşma. Her gün olsa yada sürekli başka ses olsa sonuna kadar haklısın ama taşınmak zaten taşınan insan içinde zor, o ses kimseye senfoni gelmiyor siz bunu bile bile kapıya gidip insanlara çocuk uyuyacak bilmem ne diyosunuz. Babane sizin çocuğunuzdan diyebilir, sizde banane sizin tadilatınızdan diyebilirsiniz finalde iş polise şikayet olsa gelmezler bile, gelselerde ses ölçümü olsa 1-2 günde onların işi biter ee sizde bebek var büyüyecek ses hep olacak. Kötü olduğunuzla kalacaksınız. Tolere etmezseniz tolere edilmezsiniz. Kapıya gitmek çok kabaca, yöneticiye yazmalıydınız o uyarmalıydı.
Onun taşınması 2-3gün, yarın öbür gün çocuk diş çıkarır, karnı ağrır bi şey olur o hafta full ağlar, bilemezsin, kapıya gelsinler hoşuna gidicek mi?
Benim kızım 2 yaşa kadar hiç uyumayan bir bebekti bazı geceler çığlık ata ata ağlardı yani o gece sessizliğinde duyulmaması imkansız, sabah olur alt kat komşuma hakkınızı helal edin çok ağladı gece dediğimde biz onun sesini hiç duymuyosuz sakın canınızı sıkmayın cevabını aldım. Duymamaları imkansız, neden böyle dediler bende binaya ilk taşınan biriyim herkesin gürültüsü oldu illa, kimseye zıt gitmedim. Gün geldi ben ses yaptım karşılığında önemli değil demek yerine biz duymadık cevabını aldım. Ne ekersen onu biçiyosun.

Yani gürültü hoş değil uyarılabilir normaldir. Tolerans gösterilebilir taşınma yerleşme esnasında, siz daha çok bina bizim kafasına girmişsiniz diye gördüm. Şu saatten sonra ses yapamaz, şuraya park edemez. Kimse sizin kurallarınıza uyamaz. Toplulukta yaşandığı taktirde gürültü olabilir, hatalı parklar olabilir. Adam camiye okey oynamaya gitmiyor sonuçta namaza gitmiş belli ki, ne yapsın namazı bozup çıkıp gelip gönlünüzü hoş mu tutsun? Sizin tutumunuz çok yanlış. Adamın kapısına inip kavga etmek nedir? Gürültüden rahatsız olup tüm binayı rahatsız ediyorsunuz. Karşı tarafta haklı değil ama sizde haklı değilsiniz
ilk mesajı sinirle dan dan yazmısım. biraz öyle anlaşıldı sanırım ama detayları yazdım.

hatalı park etti, bir sey demedik uyardım. ama ben çıkar çıkmaz yine oraya çekti aracını. üstüne bir de bizden şikayetci olmus 😂 namaz vakti de değildi bu arada. caminin bahcesinde cay ocağı var orda takılıyorlar

Yeni taşınanlar için birkaç gün idare edilmesi gerekir. Çünkü herkes taşınırken tüm gün izin alamıyor. Empati kurmak zorundayız. Kolay değil elbette bizim de çoluk çocuğumuz var bazen hasta oluyor öyle denk geliyor onda bile ya saat 23 e kadar idare ederim ya da çok kötü durumdaysam rica ederim durumu izah edip. Nasıl ki komşum saat 21 de gelip beni uyaramazsa ben de onun kapısına gitmem. Zaten her gün matkap işi de olmuyor kimsenin. Kimse sizin keyfinize göre ayarlayamaz işleri. Önceki saat yazınıza katılmıyorum. Herkes memur değil bazıları 20.00 de çıkıyor işten. Keşke sandığınız kadar kolay olsa çalışma şartları da herkes önemli işleri olduğunda gün boyu izin yapabilse kimse rahatsız olmasa

cocuk uyumayınca ve o sinirle belki ben çok öfkeli yazdım ilk mesajı bilmiyorum, olabilir. ama cidden tükendim. günlerdir dayanılmaz diş ağrısı, üstüne bu, üstüne cocuk yarım saatte bir ağlayarak uyanınca buraya yansımıs sanırım 😂 son durum da bu.
Kolay gelsin ya yavrum saat 1 buçuk sinirler yıpranmıştır haliyle bebek, gürültü, üstüne bdv nin huysuz yazarları 🤣
Bu konuyu kapatın daha fazla sinirleriniz yıpranmasın diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X