- Emoji Skoru
- 4.289
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Lady Guinevere
İnsanlar yeni taşınmış ilk hafta ses olması normal bence ben sizi hatalı buldum. İnsanları sık boğaz etmişsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok komiksin ya1 yaşındaki bebeğe göre yaşamıyoruz neyse ki![]()
Yine birinin peşinden olmakla suçlandın bak shsjsKız sen her yerde böylesin demek o yüzden mi kendini piremses sanıyorsun konularına yazanları bile peşinde sanıyorsunbi dr a git üzücü kimsenin nazını çekmem helede mıymıyların hiç çekmem
sık boğaz etmelik bir durum yok. kimsenin kapısına iki kez gitmedik. mesela su an bir seyleri sürüklüyorlar ama bir sey demiyorum cünkü siddetli bir gürültü yok.İnsanlar yeni taşınmış ilk hafta ses olması normal bence ben sizi hatalı buldum. İnsanları sık boğaz etmişsiniz.
ayrıca ismimi de bosuna secmedimKız sen her yerde böylesin demek o yüzden mi kendini piremses sanıyorsun konularına yazanları bile peşinde sanıyorsunbi dr a git üzücü kimsenin nazını çekmem helede mıymıyların hiç çekmem
Genelde aynı tarzda kişilerin bunu demesiYine birinin peşinden olmakla suçlandın bak shsjs
üstümüzdeki ailenin de cocukları var, alt katımızdakilerin de. bir kere bu yüzden rahatsız olmadım ve uyarmadım. cocuk sesi ile matkap sesi arasında dağlar varYaşam şartları insanlar çalışıyor yeni bina demek yeni taşınacak bir sürü daire demek idare etmek zorundasınız 4 5 gün idare edilir yani sonrasında cıkar söylersiniz, bi kaç gün ses olması yeni taşındığınız için normal bir durum ama artık izin günlerinizin gündüz saatlerinde tadilat tarzı işleri yaparsanız sevinirim denebilir. Gerçekten bu binanın en çok ses yapanı sizin çocuklarınız olacak eve girip çıkarken evde oynarken ona göre hareket edin.
Valla matkap sesini cocuk sesine tercih ederim, en azindan matkap sesi birkac gun suruyorüstümüzdeki ailenin de cocukları var, alt katımızdakilerin de. bir kere bu yüzden rahatsız olmadım ve uyarmadım. cocuk sesi ile matkap sesi arasında dağlar var
Sanmak, bir durumun veya olayın öyle olduğunu düşünmek, zannetmek veya varsaymaktır.ayrıca ismimi de bosuna secmedim![]()
ya benim mevzum benim rahatsız olmam değil zaten. cidden cocuk uyusa hiçbir sey demem. ama matkap sesine korkarak uyanıyor. koşturma vs sesine uyanmıyor. ben ne yapayım?Valla matkap sesini cocuk sesine tercih ederim, en azindan matkap sesi birkac gun suruyor![]()
Sen matkap sesinden muzdarip olursun onlar senin çocuklarının sesinden. Ses sestir. Umarım kapına gelip çocukların evde koşmasın derlercocugum sese alışık. matkap sesine değil.
prenses dedim diye öyle dedimSanmak, bir durumun veya olayın öyle olduğunu düşünmek, zannetmek veya varsaymaktır.
insallah. özrümü diler dikkat ederim. “yoo gece 12ye kadar hakkım var” dememSen matkap sesinden muzdarip olursun onlar senin çocuklarının sesinden. Ses sestir. Umarım kapına gelip çocukların evde koşmasın derler
Neyse bilale anlatır gibi anlatayım o zaman öyle sanıyorsun diyorum kısaca :)prenses dedim diye öyle dedimbağlamdan kopma
tamam dikkat edin yavrularım dersin onlar da tamam anneciğim diyip mum olurlarinsallah. özrümü diler dikkat ederim. “yoo gece 12ye kadar hakkım var” demem
Bizde doğalgaz falanda yok klima ve ısıtıcıyla ısınıyoruz cünkü egenin gelişmeyen incilerinden birindeyimKışın soğuk olmuyor mu ?
Benim ergenle arada bi atışıyoruz neyse allahtan alt kattaki 80 küsür yaşında duymuyo heralde
Bi kaç aya taşıncam bende alt üst boş bi yer tutayım bari![]()
ne sanıyorum.. senin burda can sıkıntını gidermek için sardığın ve canını sıkabileceğin biri değilim. bütün konularımı biliyorsun ya.. binadaki sesten rahatsız olmamı bile ite kaka doğumuma dahi bağladın ya.. bunun saçmalığını bilen biriyim. ama eğlenmeyi severim. eğlendirdin var olNeyse bilale anlatır gibi anlatayım o zaman öyle sanıyorsun diyorum kısaca :)
Yok üstüne çıkın arabanın hatta yetmez kendinizi parçalayın bagirin çağırın. Allah uzak etsin sizin gibi mıymıy tiplerden. Ev alma komşu al derler. İnsanlar da sabirliymis kibarliklarini bozmadan konusabilmisler. Bir selam verip hoşgeldiniz bir ihtiyacınız var mı demek bu kadar zor olmamalı. Pacalarinizdan kibir akıyor. Bebeğiniz varsa var herkesin var. Bugün siz anlayisli olursunuz yarın gece ateslendiginde agladigind afqlan onlar anlayışlı olur. Kapılarına dayanıp durmussunuz. Haksizsiniz hanimefendi. Gıcık da bir tipsimiz..cevap da yazıp durmayın bana. Konumuza görmek istemiyorum artık.ben izin vermedim yönetici verdi. park bariyeri takılırken söyledik yönetici de bayan soför olduğunu ve ricacı olduğunu söyledi. biz de girişte hala geciş için yok olduğu için normal karşıladık. ama iki araç yanyana olunca ben arabanın üstünden mi atlayıp gireyim otoparka?
ona göre yetiştiririm. benim cocuklarım keyfi için baskarının haklarını ihlal eden insanlar olmasınlar diye. temennim bu yönde. insallah basarırımtamam dikkat edin yavrularım dersin onlar da tamam anneciğim diyip mum olurlar