Komşu sorunu

baharimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
78
0
86
Diğer
merhaba benim sorunum yan komşumla küçük bir konuyu mesele yaptı ve büyük bir küslük çıkardı.evine gittim ona ragmen kovmalktan beter etti.şimdi ise karşılaşınca bir hışımla geçiyor yanımdan selamsız sabahsız fakat diger komşuların yanında ise hemen samimi davranıp halimi hatrımı soruyor.sanki sorun yokmuş imajı verip komşulara ama normalde ise çocukları bile konuşmuyor benimle..beni komşuların yanında kullanmasını istemiyorum ama nasıl yansıtacagımıda bilmiyorum çünkü nasılsın diye sorunca cevap vermesem kötü olan ben olacam..ne yapsam ne olur akıl verin salaga çevirdi sinsi oyunları

Kötülük mü kalmış ortada Allah aşkına? Bırakın muhatap olmayın. İki yüzlü, hesapçı insanlardan nefret ederim. Küserse küser, barışırsa barışır, ortada namus davası mı var?

Ne hali varsa görsün bence.

bence siz onu cok yüze almıssınız bbırakın konusmassa konuşmasın onun yaptıgının aynısını sızde ona yapınkı oda bıraz sucu kendınde arasın yoksa sizi ezmeye salak yerıne koymaya devam eder alıskanlık halıne getırır buna ızın vermeyın bence

aynen, o size nasıl davranırsa siz de öyle davranın...

ben olsam başka komşuların yanında 'hayırdır komşucum bugün de pek bir samimi gördüm seni, merhabalar felan, daha dün beni görmemezlikten gelmiştin' derdim ve kahkahayı basardım

varsın o çıksın işin içinden...

komşu ilişkisi önemli kötü olmamak en güzeli ama böyle davranan birinden hayır gelmez uzak dur görmemezlikten gel aynı ortamda bulunmamaya çalışkafana da takma

Adını bilmiyorum komşunuzun ama diyelim ki, Ayşe.

Ben olsam , bana diğer komşuların yanında halimi hatrımı sorduğunda ; "biliyor musun Ayşe ? Sırf kötü olanın sen olduğu düşünülmesin diye, beni yalnız görünce yanımdan bir hışımla geçip gidiyorsun ama komşularımız yanında halimi hatrımı soruyorsun ya? Bu çok ikiyüzlüce ! Ve ben böyle iki yüzlü olacağıma, adımın kötüye çıkmasını tercih ederim. Hadi iyi akşamlar" deyip giderdim.

Sen de aynı çıkışı yaaaap... Lafı gediğine koy , hopppppppp kaç

Bence de bundan sonra yüz göz olmanın alemi yok...

Hayatta ciddiye alınmayacak insanları sorun yapmayın kendinize...

BENCE BU GAYETTE GÜZEL CEVAP çokfenayızbiz

bende yaşadım buna benzer şeyler ama tavrımı koydum bana göre bu şekilde davranan insan hangi durumda olursa olsun silinmeyi hakeder.benim komşumda böyle yaptı,sonrada apartmnda 2 komşuma daha beni kötülemiş ben duyduktan sonra hiçç muhattap olmadım,hiçbiri umrumda değil ne halleri varsa görsünler,bazı insanlar tartışıp tartışıp geri barışmaya bayılıyor ,sonra doğum yaptığımda geldi uzun uzun oturdu sanki hiçbişey yokmuş gibi sonrada bebk görmeye gelecekmiş haber gönderdi bende müsait değilim olursam haber veririm dedim.3 yıl geçti hala müsait değilim :))) valla bitti mi biter ...ufacık bir olayı dahi kavga yoluyla dahada büyütenlerle işim olmaz hele de benim konuşmama rağmen konuyu uzatıp çıkılmaz bir hale getiren biriyle asla...

İkiyüzlü insanları neden sevmiyorlarki???

Ne güzel işte çevir çevir tükür yüzüne!!!

Salla gitsin arkadaşım boş ver yaa canını SIKTIGINA değiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…