komsu teyze

queenEb

herkesin bir popisi var.
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
2.349
2.847
Kizlar ve ablalarim canim cok skkin. Nedeniyse yan komsumuz Ayse Teyze..

Biz mustakil evlerde oturuyoruz bir dubleks sitesi. Evler yanyana bitisik sekilde.

Bu komsumuzun iki tane torunu var. Cok yaramazlar eve gelince duvarlara vurmalar bizim bahceye girip oynamalar falan mi dersin hic rahat durmuyorlar. Annem rahatsiz oluyoruz Ayse abla biz bahceye cit ordurduk lutfen girmeyin diye uyardi.Hala girip bizim maydanozlari soganlari aliyor kadin ve gozumle gordum goz hakki dedim birsey demedim. Ve diger bagiris cagirislara duvarlara vurmalara hic uyarida bile bulunmadik her evde olabilcek seyler diye dusunerek...

Neyse Ayse teyzenin torunlarinin 2 tane bisikleti var. kendisinin on arka bahcesi ve bodrumu olmasina ragmen surekli bisikletleri bizim su saatinin onune koyuyor. Su saatinin kapagi bisikletler ordayken acilmiyor diye ben de kartli saat oldugu icin bisikletleri hep onun bahcesine cekerek su yukluyorum. Biraz da anlasin diye kasitli yapiyorum cunku benim kirasini odeyip oturdugum bi alana, kendi yeri bolca varken neden baskalari esyasini koysun dusuncesindeyim.

Az once geldi bana nasil bagiriyor bu terbiyesizlik siz benim bisikletlerimi cekemezsiniz ben anlicagimi anladim (afedersiniz) bok degil bisey degil ben hasta olmasam buraya koymam bizim burda paslaniyor kac seferdir yapiyosun alip arka bahceme koyucam falan diyor daha neler neler.
Halbuki bisikletin yerini sadece 1 m degistirdim bizim bahceden onun bahcesine koydum.

Ben de ozur dilerim ayse teyze seni uzmek istemedim dedim bana ozur dileme diye bagiriyo ben de oof sen bilirsin be dedim kapiyi kapattim. Simdi de sanki inadina evdeki esyalarini surukleye surukleye bisuru ses yapiyor.

Napim ben simdi bu kadini ?

sende gece yarısı dolapları aç kapa aç kapa makinaya bulaşık diz. tv sesini aç.çamaşır makinasını çalıştır.ben üst kattakine gıcık olunca gece 12 den sonra dediklerimi yapıyorum

Ay ne bileyim kimseyi uzmek istemedigimden ozur diledim onu uzmek icin yapmamistim sadece istemedigim ve uyardigim biseyi tekrar etmesin diye yapmistim

Özür dilenecek bişey yok ki, boş yere egosunu şişirmişsin kadının.
Saygı da bi yere kadar.
Keşke o da sizin bahçeden soğan çalarken yaygara koparsaydın. Bak o zaman nasıl kuzu olurdu.

Özür dilenecek bişey yok ki, boş yere egosunu şişirmişsin kadının.
Saygı da bi yere kadar.
Keşke o da sizin bahçeden soğan çalarken yaygara koparsaydın. Bak o zaman nasıl kuzu olurdu.

Bi de diyorki bize normal zamanda kendi bahcesindeki yesilliklerden alabilirmisiz istedigimiz zaman. Ki asla yapmicagim sey...

Bizim bahceden aldiklarina calmak demiyorum ama bizden istese de verirdik yani girip yolmanin alemi yoktu.

Buyuk diye ses etmedim ne bilim

Aynı dertten müzdaribim, bazen karşındakine anladığı dilden konuşmak lazım. Biliyorum ki, komşuma yumuşak şekilde konuşsam kar etmeyecek mesela. Ki dayanamayıp apartmandan taşınan da oldu ama kadın ve torunları değişmedi. Siz de onun bahçesindeki maydanozu toplayın, eve çoluklu çocuklu birilerini çağırıp onun bahçesinde oynatın. Bisikletinizi onun tarafına bırakın bakalım ne yapacak o zaman ?

Bi de diyorki bize normal zamanda kendi bahcesindeki yesilliklerden alabilirmisiz istedigimiz zaman. Ki asla yapmicagim sey...

Bizim bahceden aldiklarina calmak demiyorum ama bizden istese de verirdik yani girip yolmanin alemi yoktu.

Buyuk diye ses etmedim ne bilim
İşte kadının zihniyeti yanlış. Ben buna karşıyım, sen istediğini al, o istediğini alsın. E bu saygısızlık. Öğrenciyken düzleştiricini izinsiz alan ev arkadaşı gibi :KK53: Tamam kullansın helal hoş olsun da izin almak bi görgüdür.
Bence bundan sonra tölerans gösterme. O senin yaptığına göstermiş mi bak.:KK51:

Aynı dertten müzdaribim, bazen karşındakine anladığı dilden konuşmak lazım. Biliyorum ki, komşuma yumuşak şekilde konuşsam kar etmeyecek mesela. Ki dayanamayıp apartmandan taşınan da oldu ama kadın ve torunları değişmedi. Siz de onun bahçesindeki maydanozu toplayın, eve çoluklu çocuklu birilerini çağırıp onun bahçesinde oynatın. Bisikletinizi onun tarafına bırakın bakalım ne yapacak o zaman ?

Hayir ben bu eve her ay kira oduyorum annem ben o kadar calisip emek veriyoruz surda oturmak icin neden elin bisikleti kendi yeri varken bizde dursun.

yeri olmaz rica eder basim gozum ustune ama inadina yapiyor emrivaki yapiyor sanki..

keske ben de dediginiz gibi yapabilsem ama onun seviyesizliklerini ben yapamiyorum malesef ancak sessizce esyasini kendisine iade ederek tepki gosteriyorum... yoksa cok haklisiniz...

İşte kadının zihniyeti yanlış. Ben buna karşıyım, sen istediğini al, o istediğini alsın. E bu saygısızlık. Öğrenciyken düzleştiricini izinsiz alan ev arkadaşı gibi :KK53: Tamam kullansın helal hoş olsun da izin almak bi görgüdür.
Bence bundan sonra tölerans gösterme. O senin yaptığına göstermiş mi bak.:KK51:

Ay tamamen katiliyorum zaten aldiginda gozum yok orda hani kendisi mi toplamak istiyor desin ki ya sizden bi iki sogan toplasam ... yok ama cit yaptirdik citin ustunden atliyor yine giriyor.

umarim anlamistir bu tartismadan sonra..

Hayir ben bu eve her ay kira oduyorum annem ben o kadar calisip emek veriyoruz surda oturmak icin neden elin bisikleti kendi yeri varken bizde dursun.

yeri olmaz rica eder basim gozum ustune ama inadina yapiyor emrivaki yapiyor sanki..

keske ben de dediginiz gibi yapabilsem ama onun seviyesizliklerini ben yapamiyorum malesef ancak sessizce esyasini kendisine iade ederek tepki gosteriyorum... yoksa cok haklisiniz...
O nedenle dedim zaten "herkesin anladığı dilden konuşmak gerekir." diye. Siz kibarlık ediyorsunuz ince düşünüyorsunuz ama ne yazık ki bu onun anladığı dil değil.Diğeri de sizin tarzınız değil Sinirleriniz yıpranıyor yok yere yazık yahu!

O nedenle dedim zaten "herkesin anladığı dilden konuşmak gerekir." diye. Siz kibarlık ediyorsunuz ince düşünüyorsunuz ama ne yazık ki bu onun anladığı dil değil.Diğeri de sizin tarzınız değil Sinirleriniz yıpranıyor yok yere yazık yahu!

Sinirlendim evet o onemli degil ama sanki ben onun alanini isgal etmisim gibi gelip bana bagirdi.

O bu degil hastayim edebiyati yapinca bana vicdan da yaptirdi...

X