• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOMŞU TEYZECİĞİM ÜZERİNE ÜZERİME GELİYOR

Zili çalsın çalsın gitsin. Olabiliyorsa zil sesini de kısın. En suya sabuna dokunmayan yöntem bu bence. Bir süre sonra anlar.

Merhaba arkadaşlar.. 1 yıl önce bu binadan ev aldık. Almaz olaydık, iskanı, dış yalıtımı, çatısı, aidatı, temizlikçisi hep bir sorun.. Ama en büyük sorun aynı katta olduğum 2 tane komşum. Yaşça ikiside benden büyük biri 60 biri 70 yaşın üzerinde.. 70 yaşında olan yine iyi.. Ama 60 yaşında olan teyze beni evden soğuttu taşınmak istiyorum daha 9 yıl borç var taşınamıyorum. Kadın herşeyden faydalanmaya çalışıyor, eve buyur demeden girmeye çalışıyor, içli dişli olalım ortak yaşayalım bende hiç sevmem belli de ediyorum ama kadın anlamıyor, utanmıyor. Anneme söyledim kapı her çaldığında açma diyor ama bunuda yapamıyorum kadın tam takipte. Ayakkabılarımı takip ediyor. Dün ayakkabı mı içeri aldım bugün de kapıyı binayı temizleyen abla çaldı. Ona kapıyı açtıktan 2 dakika sonra buda çıktı binaya ve direk bize geldi içeri girdi telefonda bişey gösterdi hallet siye kadının önündense çekilmiyorum girmesin diye göbeğiyle itekleyip giriyo kalbini kırmayın diye uğraştıkça daha fazlasını yapıyo. Geçen günde kalkmış hadi kahvaltı yapak dedim işim var iyi gel o zaman bizde yapak. Direk zaten bize gelmiş kahvaltıya. Hiç müsait misin değil misin sormadan. Ne yapacağım kalbini de kırmak istemiyorum ama ben evimde sadece kendim oturmak, gördüğümde merhaba , günaydın, iyi akşamlar diyebilmek istiyorum arası yok kadının ya tam küseceğiz yada iç dış bıiirbirine karışacak. Kırmadan nasıl uzaklaştırabilirim

Elinde bir laptop kulağında kulaklık işe girdim evden çalışıyorum de sabah 9 akşam 6 hatta 9,10 a kadar online oluyorum filan ben öyle çalışıyorum odamda annem bile ben evde yokmuşum gibi düşünüp rahatsız etmiyor yani önceden evdesin bari temizlik yap yemek yap filan bir sürü talebi olurdu en son beni delirtti beni ofiste gibi düşün odama girme diye cırladım online toplantıya giriyorum arkadan annem kafasını uzatıyor delirdim sonunda şimdi hiç ilişmiyor valla

Kalbini kırmak istemiyorum diye bir şey yok, kalbini kırın, anlamazsa tekrar tekrar aynı sert tavrı sergileyin.
Ben de yeni taşındım, yan dairede 70 yaş üstü bir teyze var yalnız yaşıyor, ben taşınmadan binadan biri beni uyardı sakın yüz verme senden çıkmaz dedi.
İlk önce evi temizletmeye geldiğim gün kapıya geldi boş boş muhabbet etmeye çalıştı, teyze ceryan yapıyor bir şey demiyorsan kapatıyorum dedim.
Eşyalarımızın taşındığı gün yine kapıya geldi konuşuyor kendi kendine, çocuk ağlıyor dedim kapattım kapıyı. Taşındıktan sonra da yine geldi zile bastı, tam da çocuk uyuyordu korktu ağlayarak uyandı, sinirle açtım kapıyı, telefonunu getirmiş oğlunu aratacak, ben de çok sert konuştum, çocuk korktu ağladı bir daha zile basma dedim, ay ben hiç düşünemedim dedi, ben hiç cevap bile vermedim kapattım kapıyı.
Bazen bina içinde denk geliyoruz, valla allah affetsin de yüz bulmasın diye bakmıyorum bile, ne merhaba ne iyi günler hiçbir şey demiyorum o yokmuş gibi davranıyorum.

Ama yazık değil mi? Kadın belli ki yalnızlıktan geliyor

Merhaba arkadaşlar.. 1 yıl önce bu binadan ev aldık. Almaz olaydık, iskanı, dış yalıtımı, çatısı, aidatı, temizlikçisi hep bir sorun.. Ama en büyük sorun aynı katta olduğum 2 tane komşum. Yaşça ikiside benden büyük biri 60 biri 70 yaşın üzerinde.. 70 yaşında olan yine iyi.. Ama 60 yaşında olan teyze beni evden soğuttu taşınmak istiyorum daha 9 yıl borç var taşınamıyorum. Kadın herşeyden faydalanmaya çalışıyor, eve buyur demeden girmeye çalışıyor, içli dişli olalım ortak yaşayalım bende hiç sevmem belli de ediyorum ama kadın anlamıyor, utanmıyor. Anneme söyledim kapı her çaldığında açma diyor ama bunuda yapamıyorum kadın tam takipte. Ayakkabılarımı takip ediyor. Dün ayakkabı mı içeri aldım bugün de kapıyı binayı temizleyen abla çaldı. Ona kapıyı açtıktan 2 dakika sonra buda çıktı binaya ve direk bize geldi içeri girdi telefonda bişey gösterdi hallet siye kadının önündense çekilmiyorum girmesin diye göbeğiyle itekleyip giriyo kalbini kırmayın diye uğraştıkça daha fazlasını yapıyo. Geçen günde kalkmış hadi kahvaltı yapak dedim işim var iyi gel o zaman bizde yapak. Direk zaten bize gelmiş kahvaltıya. Hiç müsait misin değil misin sormadan. Ne yapacağım kalbini de kırmak istemiyorum ama ben evimde sadece kendim oturmak, gördüğümde merhaba , günaydın, iyi akşamlar diyebilmek istiyorum arası yok kadının ya tam küseceğiz yada iç dış bıiirbirine karışacak. Kırmadan nasıl uzaklaştırabilirim

Eski apartmanımdaki yapışık teyze geldi aklıma. Kızından küçük yaştaydım yine de benimle kanka olmak beraber takılmak peşindeydi :işsiz:
Sürekli kapıma gelirdi açmazdim kapıyı hemen arka odaya geçer ölü taklidi yapardım o gidene kadar. Gelirdi sen benden uzak duruyorsun kızımda anne kızı sık boğaz etme diyor falan der yinede beni sık boğaz ederdii.. Sonuç ne mi oldu? Arkama bile bakmadan taşındım.

Ama yazık değil mi? Kadın belli ki yalnızlıktan geliyor
Yalnızlıktan gelse de onu eyleyecek kişi ben değilim ki. Çok sıkılıyorsa binadaki yaşı daha büyük teyzelere gitsin 30 yaşındaki kadınla ne paylaşmayı bekliyor 🤷‍♀️ Ayrıca teyze öyle oturup sohbet edilecek biri de değil, iletişim kurmayı bile bilmiyor, kapıyı çalıyor açıyorum, bana nasılsın bile demeden telefonunu uzatıyor şunu bulsana diyor ya da kavanoz getiriyor bunu açsana diyor, ben onun çocuğu değilim torunu değilim her işine beni koşamaz ki.
Çok yakınımızda gelini var torunları var, onlar bile gelmiyor, sadece oğlu arada uğrar gider.

Ben ona bir kere ah teyzecim vah teyzecim tamam teyzecim desem evimden çıkmaz, ben de bu tarz sınırı olmayan ilişkilerden hiç hoşlanmam.

Benim sitede 4 bina 16 daire dolu 4 u gurbetci
Bazilari cok fena
Biri varki muhtar gibi
Birde tam ortada herkesi gorebilecegi yerde oturuyor
Ben bir kac tanesini davet ettim. Tam istedigim gibi gecti. Meraklari gitti. Asla laf sokamadi satasamadi. Evlerin yapisini biliyor 1 salon 1 balkon kullanimdaydi. Diger balkonu istedi. Orda bir duzenim yok dedim sustu oturdu sirf evi gezmek icin istedi. Bir odaya gececekti musait degil girmezsen sevinirim dedim ellemedi
Ben her gordugumde iyi aksamlar derim
Bazen nasilsin diye sorarim
Karsi komsumla arada kapidan konusuruz. Esim ufak tefek bazi seylere yardim etti. Komsuluk oyle olur evine zorla girmek isteyene hayir demeyi bilmelisiniz kimse beni gobegi ile ittirecek kadar yaklasamaz
Baslik bile bana bi tuhaf geldi biraz daha net olmalisiniz oda anlayacaktir

Ne alakası var ya :işsiz:herşeye muhalefet olunacak ya illa bulursunuz bir şey😆
Kapi gozetleme deligi diye bir sey var ya hani. Ona bakip tanidiksa acarsin kapiyi konusursun,tanidik degilde guven duymuyorsan zincirle bakarsin.
Tanidigin suratina yarim kapi acmak zincirle bana çok ters ve yapilsa cok kirilirim bu sebeple yapmam.
Evime buyur etmeyecegim tanidiga kapiyi açmam. Ya da acar girmek isterse musait degilim derim.
Bir muhalefet tabiridir almis başını gidiyor. Her muhabbete uymaz o tabir misal bu konu
Bu sitede herkes fikir yaziyor amaci bu o sebeple buna fikir alisverisi diyoruz.:KK51::KK25:
[

Korona olduk diyin. Bulaşıcı hastalığımız var diyin. Bende ruhsal bozukluk var, raporum da var diyin. Sallayın bir şeyler :)

Teyzeyi bir gün geldiğinde eve buyur et. Teyze biliyor musun iki gün önce test yaptırdım. Pozitif çıktı. Yüzüne yüzüne öksür. Ne yapacağımı bilmiyorum :( sonra sen de kalp,, şeker falan var mı ayy inşallah sana gecmez

Kapıyı çaldığı zaman içeriden seslen kim o diye baktın teyze şuan müsait değilim kusura bakmayın diye cevap ver bikaç kez bu şekilde yapın ama sonra gördüğünüzdede kesinlikle açıklama yapmayın(şunu yapıyordum bunu yapıyordum gibi )bir kaç ayınızı alır ama uzaklaşır merak etmeyin evliyseniz eşinizi bahane edin

Sınav bahaneniz tutmuş O zaman 4 yıllık açıköğretime yazıldığınızı söyleyin yine ders çalışmaya devam yani deyin Kadını kırmadan çare bulmaya çalışmanız çok hoş bence. Zaten toplum olarak çok bencil olduk üstüne birde kırıcı davranışlar gerçekten bende hiç hoşlanmıyorum.Karmaya da inanıyorsanız işin içinden çıkmak çok zor

Teyzeyi bir gün geldiğinde eve buyur et. Teyze biliyor musun iki gün önce test yaptırdım. Pozitif çıktı. Yüzüne yüzüne öksür. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43: sonra sen de kalp,, şeker falan var mı ayy inşallah sana gecmez
Çok mantıklı bence de bunu yapmalısınız😂😂

Sınav bahaneniz tutmuş O zaman 4 yıllık açıköğretime yazıldığınızı söyleyin yine ders çalışmaya devam yani deyin Kadını kırmadan çare bulmaya çalışmanız çok hoş bence. Zaten toplum olarak çok bencil olduk üstüne birde kırıcı davranışlar gerçekten bende hiç hoşlanmıyorum.Karmaya da inanıyorsanız işin içinden çıkmak çok zor
Teşekkür ederim yanıtınız ve anlayışınız için 😍

Valla 60 yaşında aklı başındadır ne yaptığını biliyor huyu böyle demek ki her çaldığında uyuyodum de her çaldığında açma isim vardı de eşim gelecek bı yere gitcez hazırlanmam lazım de de de de yani anlar herhalde sonradan olmadı almayın evinize ben yanlizliktan hoşlanıyorum deyin

Back
X