- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.882
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar.. 1 yıl önce bu binadan ev aldık. Almaz olaydık, iskanı, dış yalıtımı, çatısı, aidatı, temizlikçisi hep bir sorun.. Ama en büyük sorun aynı katta olduğum 2 tane komşum. Yaşça ikiside benden büyük biri 60 biri 70 yaşın üzerinde.. 70 yaşında olan yine iyi.. Ama 60 yaşında olan teyze beni evden soğuttu taşınmak istiyorum daha 9 yıl borç var taşınamıyorum. Kadın herşeyden faydalanmaya çalışıyor, eve buyur demeden girmeye çalışıyor, içli dişli olalım ortak yaşayalım bende hiç sevmem belli de ediyorum ama kadın anlamıyor, utanmıyor. Anneme söyledim kapı her çaldığında açma diyor ama bunuda yapamıyorum kadın tam takipte. Ayakkabılarımı takip ediyor. Dün ayakkabı mı içeri aldım bugün de kapıyı binayı temizleyen abla çaldı. Ona kapıyı açtıktan 2 dakika sonra buda çıktı binaya ve direk bize geldi içeri girdi telefonda bişey gösterdi hallet siye kadının önündense çekilmiyorum girmesin diye göbeğiyle itekleyip giriyo kalbini kırmayın diye uğraştıkça daha fazlasını yapıyo. Geçen günde kalkmış hadi kahvaltı yapak dedim işim var iyi gel o zaman bizde yapak. Direk zaten bize gelmiş kahvaltıya. Hiç müsait misin değil misin sormadan. Ne yapacağım kalbini de kırmak istemiyorum ama ben evimde sadece kendim oturmak, gördüğümde merhaba , günaydın, iyi akşamlar diyebilmek istiyorum arası yok kadının ya tam küseceğiz yada iç dış bıiirbirine karışacak. Kırmadan nasıl uzaklaştırabilirim
Kalbini kırmak istemiyorum diye bir şey yok, kalbini kırın, anlamazsa tekrar tekrar aynı sert tavrı sergileyin.
Ben de yeni taşındım, yan dairede 70 yaş üstü bir teyze var yalnız yaşıyor, ben taşınmadan binadan biri beni uyardı sakın yüz verme senden çıkmaz dedi.
İlk önce evi temizletmeye geldiğim gün kapıya geldi boş boş muhabbet etmeye çalıştı, teyze ceryan yapıyor bir şey demiyorsan kapatıyorum dedim.
Eşyalarımızın taşındığı gün yine kapıya geldi konuşuyor kendi kendine, çocuk ağlıyor dedim kapattım kapıyı. Taşındıktan sonra da yine geldi zile bastı, tam da çocuk uyuyordu korktu ağlayarak uyandı, sinirle açtım kapıyı, telefonunu getirmiş oğlunu aratacak, ben de çok sert konuştum, çocuk korktu ağladı bir daha zile basma dedim, ay ben hiç düşünemedim dedi, ben hiç cevap bile vermedim kapattım kapıyı.
Bazen bina içinde denk geliyoruz, valla allah affetsin de yüz bulmasın diye bakmıyorum bile, ne merhaba ne iyi günler hiçbir şey demiyorum o yokmuş gibi davranıyorum.
Merhaba arkadaşlar.. 1 yıl önce bu binadan ev aldık. Almaz olaydık, iskanı, dış yalıtımı, çatısı, aidatı, temizlikçisi hep bir sorun.. Ama en büyük sorun aynı katta olduğum 2 tane komşum. Yaşça ikiside benden büyük biri 60 biri 70 yaşın üzerinde.. 70 yaşında olan yine iyi.. Ama 60 yaşında olan teyze beni evden soğuttu taşınmak istiyorum daha 9 yıl borç var taşınamıyorum. Kadın herşeyden faydalanmaya çalışıyor, eve buyur demeden girmeye çalışıyor, içli dişli olalım ortak yaşayalım bende hiç sevmem belli de ediyorum ama kadın anlamıyor, utanmıyor. Anneme söyledim kapı her çaldığında açma diyor ama bunuda yapamıyorum kadın tam takipte. Ayakkabılarımı takip ediyor. Dün ayakkabı mı içeri aldım bugün de kapıyı binayı temizleyen abla çaldı. Ona kapıyı açtıktan 2 dakika sonra buda çıktı binaya ve direk bize geldi içeri girdi telefonda bişey gösterdi hallet siye kadının önündense çekilmiyorum girmesin diye göbeğiyle itekleyip giriyo kalbini kırmayın diye uğraştıkça daha fazlasını yapıyo. Geçen günde kalkmış hadi kahvaltı yapak dedim işim var iyi gel o zaman bizde yapak. Direk zaten bize gelmiş kahvaltıya. Hiç müsait misin değil misin sormadan. Ne yapacağım kalbini de kırmak istemiyorum ama ben evimde sadece kendim oturmak, gördüğümde merhaba , günaydın, iyi akşamlar diyebilmek istiyorum arası yok kadının ya tam küseceğiz yada iç dış bıiirbirine karışacak. Kırmadan nasıl uzaklaştırabilirim
Yalnızlıktan gelse de onu eyleyecek kişi ben değilim ki. Çok sıkılıyorsa binadaki yaşı daha büyük teyzelere gitsin 30 yaşındaki kadınla ne paylaşmayı bekliyorAma yazık değil mi? Kadın belli ki yalnızlıktan geliyor
Ne alakası var yaHapishane usulu yarim açık zincirli kapidan bakmaktansa acmamak bir bana mi mantiklk geliyorsanki vahsi bir hayvan var gbi zincirle onlem almakta ne bileyim
![]()
Kapi gozetleme deligi diye bir sey var ya hani. Ona bakip tanidiksa acarsin kapiyi konusursun,tanidik degilde guven duymuyorsan zincirle bakarsin.Ne alakası var yaherşeye muhalefet olunacak ya illa bulursunuz bir şey
![]()
Çok mantıklı bence de bunu yapmalısınızTeyzeyi bir gün geldiğinde eve buyur et. Teyze biliyor musun iki gün önce test yaptırdım. Pozitif çıktı. Yüzüne yüzüne öksür. Ne yapacağımı bilmiyorumsonra sen de kalp,, şeker falan var mı ayy inşallah sana gecmez
Teşekkür ederim yanıtınız ve anlayışınız içinSınav bahaneniz tutmuş O zaman 4 yıllık açıköğretime yazıldığınızı söyleyin yine ders çalışmaya devam yani deyin Kadını kırmadan çare bulmaya çalışmanız çok hoş bence. Zaten toplum olarak çok bencil olduk üstüne birde kırıcı davranışlar gerçekten bende hiç hoşlanmıyorum.Karmaya da inanıyorsanız işin içinden çıkmak çok zor