- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Nasıl yani birden telefonlarına çıkmayıp görmezden mi geleyim ben bu söylemlerinden hoşlanmadığımızı söyleyemeyi düşünüyordum belki farkında değildir diye...Muhatap olmazdim
Ne farkeder kim olduğum?Tereliye olduğunu açıkladığın için teşekkürler. Bu kim ki diye merak ediyordum.
Evet her yerde tereliye yazıyordu bende baktım uye adı farklı ama eski niki mi yaniTereliye olduğunu açıkladığın için teşekkürler. Bu kim ki diye merak ediyordum.
Hic söylemediniz mi bu gune kadar ya da belli etmediniz miNasıl yani birden telefonlarına çıkmayıp görmezden mi geleyim ben bu söylemlerinden hoşlanmadığımızı söyleyemeyi düşünüyordum belki farkında değildir diye...
Farketmez zaten,sen fark ettirmek için uğraşmışsınNe farkeder kim olduğum?
Sadece son davetinde gitmedik bahane bulup aramıyoruz da öyle görüştüğümüzde yok yani.Hic söylemediniz mi bu gune kadar ya da belli etmediniz mi
Yok bilmeden oldu bir önceki nikimde kaldı aklım düzelttim konuya odaklanılsın diyeFarketmez zaten,sen fark ettirmek için uğraşmışsın
Evet banabenigeriver yazan her yerde tereliye yaziyordu az önce duzeltmisaaa tereliye mi cidden
O zaman önce sürekli sorman beni rahatsiz ediyor deyin devam ederse muhattapligi kesinSadece son davetinde gitmedik bahane bulup aramıyoruz da öyle görüştüğümüzde yok yani.
Kırmamak için birşey demedim ama yapacak birşey yok sanırım.O zaman önce sürekli sorman beni rahatsiz ediyor deyin devam ederse muhattapligi kesin
bende ne zamandir ortada yok diyordum nickndegistirmis megersemaaa tereliye mi cidden
Biranda desem kırıcı olur değil mi kırmak istemiyorumYavaş yavaş soğuk dura dura uzaklaş derim. Bir anda olmuyo
Bilmem ki. Ben bir anda iletişimi kesmeyi başaramıyorum.Biranda desem kırıcı olur değil mi kırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?