- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kulağına gelecek birşey yok çünkü bizimle alakalı görüştüğü biri yok tek şahit olduğu durum eşimi zorla bize çıkarmam.Ben komsu teyzede sorun gormedim.
Belki de kulagina bir seyler gelmis de merak edip soruyor, belki de kendisi aranizi yaptigi icin meraktan soruyor.
Eski kullandigi cezveyi kotu amacla getirmiye de bilir. Benim kv da ablasinin kizinin dugununde ev gordusune kullandigi borcamini goturmustu, kiz da bozulmustu, teyze kullandigin cizik cizik olan borcamini neden getiriyorsun demisti.
Rahatsiz oluyorsaniz açik acik konusun.
Aynen bende yaaaBilmem ki. Ben bir anda iletişimi kesmeyi başaramıyorum.
Ben iyi ve ya kotu bir amac icin verdiyini dediyimi hatirlamiyorum. Sadece kafasi o sekilde calisa bilir. Kv-me ayiptir yeni geline eski sey verilir mi dedim, ne var ki bunda biz veririz dedi. Yaptiginin dogru oldugunu dusunuyor.Kulağına gelecek birşey yok çünkü bizimle alakalı görüştüğü biri yok tek şahit olduğu durum eşimi zorla bize çıkarmam.
Eski bir eşyayı yeni geline hediye etmenin ne gibi iyi bir amacı olabilir pardon?Biz kızına çeyrek takacaktık evet belki bundan haberi yoktu ama ben gidip ona mağazadan çanta aldım pazardan on liraya değil bize göre çok ayıp birşey kayınvalidenizin yaptığıda ayıp ona çizik borcamı mı layık görmüş?
Mutlu musun sorusu değişik ama bende böyle düşünüyordum ama değil sanki benim evladım mutlu olamadı kimse mutlu olmasın kafasındaKadın evladını kaybetmiş,derdi gücü yok senin mutluluğunu gozetip duracak. İnsanlar çok garip,arayın sorun,mutlu musun diye sorduğunda hamd olsun deyin. Ne olur ki böyle yapsaniz,ne kaybedersiniz.
Aracı o oldu ya sorun yaşadık diye ona beddua ettiğini kızını bulduğunu söyledi defalarcaneden kizina kaynananizin beddua ettigini dusunuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?