• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu ve 3 çocuğu

Aile ve sosyal politikalar bakanlığını arayıp ihbarda bulunuyorsunuz. Olayı belgeleyen bir de görüntü çekebilirseniz çocuğa devlet sahip çıkar.
Çocuğu olmayan kadınlara acıyarak bakan bu güruhun çocuk ziyan etmede üstüne yok. İhbar edin bakanlık el koysun çocuklara. Sorumsuz kadın.

Hickimsenin simdiye kadar sikayet etmemesi 🙄

Sinir oldum ya. Çocuğun yaşadığı dehşet ve korkuya bak. Güvenli bağlanma yasayacakken ayrılık kaygısı her gün. Bunların yumurtalıklarını devlet zorla bağlayacak. Üremesin ya.
Çocuk 2.5 yaşında sanırım geçenlerde sinir krizi geçirdi evde feryat figan ağladı yıktı evi anne yanında ama ne baktı ne susturdu. Duvarlar kağıt gibi olunca net duyuluyor.

Deneme tahtası mı ya bu. Bu sefer ziyan etmeyecekmiş.
Allahım bu nasıl anne. Çıldıracağım.
Polis çağırmaktan başka çözüm var mı bilmiyorum:(
Abisi falan nasıl göz yumuyor. Nasıl aile bunlar. Acaba eşi biliyor mu? Video kaydına alsanız. Sonra bina sakinleri hep beraber toplanıp konuşsanız?

Hickimsenin simdiye kadar sikayet etmemesi 🙄
Binada otura lar bikaç daire hariç hep aynı il ve köyden gelen insanlar. Çok değişik insanlar nerden düştüm buraya bilmem. Bir gün kavga ederler ertesi gün bakarsın birlikte sarma sarıp halı yıkarlar filan. Herkes herşeyin farkında ama kimse sesini çokarmıyor ben hariç

Deneme tahtası mı ya bu. Bu sefer ziyan etmeyecekmiş.
Allahım bu nasıl anne. Çıldıracağım.
Polis çağırmaktan başka çözüm var mı bilmiyorum:KK43:
Abisi falan nasıl göz yumuyor. Nasıl aile bunlar. Acaba eşi biliyor mu? Video kaydına alsanız. Sonra bina sakinleri hep beraber toplanıp konuşsanız?
Eşi diğer komşunlardan duyduğum kadarıyla çocuklarını koruyan bir baba ama bütün gün işte olunca evde ne oluyor bilmiyor tabi şimdi yurt dışına gitmiş zaten adam yok...

Ben size inanamadim. Bu kadar büyük bir sorun varken ortada nasil kimse sikayet etmez. Yok kapi arkasindan sakinlestiriyoruz falan filan. Kapi arkasindan sakinlestireceginize Kirk kere polisi arayabilirdiniz. Madem o kadar sikayetci insan komsu var?

Ben size inanamadim. Bu kadar büyük bir sorun varken ortada nasil kimse sikayet etmez. Yok kapi arkasindan sakinlestiriyoruz falan filan. Kapi arkasindan sakinlestireceginize Kirk kere polisi arayabilirdiniz. Madem o kadar sikayetci insan komsu var?
Neyine inanmadınız hanfendi. Nasıl bir devirde yaşıyoruz kimse kimseye bir laf söyleyemiyor bu zamana kadar çok kez uyardım konuştum nasihat verdim. Bu söylediğim şeyler hergün hergün olmuyor yoksa zaten kimse duramazdı sanırım. Kapıyı çalıp hayırdır çocuk hasta mı bir şeyi mi var yardıma ihtiyacın varmı diye kapısına gitmişliğimde var ama karşıdaki insan sanane benim çocuğumdan deyince elden bişey gelmiyor.

Aile ve sosyal politikalar bakanlığını arayıp ihbarda bulunuyorsunuz. Olayı belgeleyen bir de görüntü çekebilirseniz çocuğa devlet sahip çıkar.
Çocuğu olmayan kadınlara acıyarak bakan bu güruhun çocuk ziyan etmede üstüne yok. İhbar edin bakanlık el koysun çocuklara. Sorumsuz kadın.
Keşke bu dediklerinizin olabileceği bir ülkede yaşasaydık. En fazla gelip bakıp çocukların durumu iyi deyip anneye iki parmak sallayıp (o da belki) gidiyorlar.

Neyine inanmadınız hanfendi. Nasıl bir devirde yaşıyoruz kimse kimseye bir laf söyleyemiyor bu zamana kadar çok kez uyardım konuştum nasihat verdim. Bu söylediğim şeyler hergün hergün olmuyor yoksa zaten kimse duramazdı sanırım. Kapıyı çalıp hayırdır çocuk hasta mı bir şeyi mi var yardıma ihtiyacın varmı diye kapısına gitmişliğimde var ama karşıdaki insan sanane benim çocuğumdan deyince elden bişey gelmiyor.

Evin icindeyken ilgilenmedigini nerden biliyorsunuz o Halde? Anlattiklariniz cok uc seyler Bana Göre.
-Cocogu uyutup digerini okula götürüyor
- uyanik bebegi evde tek birakip saatlerce kapi önünde otturuyor
- cocuklar saatlerce kapiya vuruyor kapiyi acmiyor
- evde aglayan cocuklarla ilgilenmiyor

Bunlarin birini dahi yapmasi, uyarilara ragmen devam etmesi yeterince sebep degil mi polis cagirmak icin.
Hadi polis cagirmadiniz. Esiniz babayla komsu kusura bakma ama durum bu, bi yardima bi destege ihtiyaciniz mi var diye konusmadi mi?

Benim kafamda inanin otturmuyor bu anlattiklariniz.

Okulda ögretmende mi fark etmiyor?

Bide sunu ekleyim, tamam OK, ayni köylüler ayni memleketliler, akrabalar ama yani insan sirf sesten rahatsiz oldugu icin biseyler yapar dimi bu aciklamanizda cok sacma. Ne demek cocuk saatlerce aglicak ama ben köylüm diye susacam tzzz. Valla yok oturmadi kafamda. Sizin bu aileyle baska bir derdiniz mi var?

bidaha evde cocuk cok aglarsa polus cagir kapida polisi bekle markete diye cik .polisede evde cocuklar agliyo bisey yaoamiyoruz korktuk cocuklara bisi mi oldu falan de telefonda. polisler geldiginde anne evde yok cilingirle kapiyi acip annenin gelemsine bekler .o sirada pokise anlat heo boyle birakip gidiyir de rica et onkar uyarsin bidaha yapmaz

Herkese teşekkür ediyorum cevaplarınız için birdaha kriz anında hem ses kaydı alıcam hemde polisi arayacağım. Oda çözüm olmazsa sosyal politikalar bakanlığını ararım.

Bide sunu ekleyim, tamam OK, ayni köylüler ayni memleketliler, akrabalar ama yani insan sirf sesten rahatsiz oldugu icin biseyler yapar dimi bu aciklamanizda cok sacma. Ne demek cocuk saatlerce aglicak ama ben köylüm diye susacam tzzz. Valla yok oturmadi kafamda. Sizin bu aileyle baska bir derdiniz mi var?
Hanfendi böyle bi konuyu uydurup buraya sırf dalga olsun diye yazabileceğimi düşünmediniz değil mi? ben o kadar işsiz değilim kusıra bakmayın. Olan gördüğüm yaşadığım neyse onu yazdım gerisi size kalmış.

Benim çok şükür kimseyle derdim yoksadece çocuklara üzüldüğüm için napabilirim diye sormaya geldim

yurtdisinda boyle bir sey olsa cocuk ihmaline girer ve hemen cocuk servisi aranir. genelde tecavuz ve siddet olmadigi surece aileden cocuklari tamamen almiyorlar. oncelikle cocuklar koruyucu bir ailenin yanina yerlestirilir, daha sonra aileye gerekiyorsa psikiyatrik tedavi ya da cocuk egitimi dersleri verilir ve daha sonra anne babanin hazir olup olmadigina bakilir. eger cocuga zarar verme durumu varsa hapse gidebilirler.

Hanfendi böyle bi konuyu uydurup buraya sırf dalga olsun diye yazabileceğimi düşünmediniz değil mi? ben o kadar işsiz değilim kusıra bakmayın. Olan gördüğüm yaşadığım neyse onu yazdım gerisi size kalmış.

Benim çok şükür kimseyle derdim yoksadece çocuklara üzüldüğüm için napabilirim diye sormaya geldim

Kekse yillarca susacaginiza harekete gecseydiniz o Zaman......

Back
X