kate middletonun kızı bıle neler yapıyor

cocuk tabıkı yaramazlık da yapar hoplarda zıplarda bagırırda cocuk bu
hangımız bunları yapmadan buyuduk ?
yalnız evın ıcınde cocuga gore de duzen olusturmak gerek mesela bızım evde odanın bırının bolumunu oyun alanı olarak duzenledım
burda acılmıs bır konum vardı ordan resımlerı kopyalayayım
mesela oturma odamızda normalde pencere onunde 2 berjer ve kanepeler vardı
2 berjerı evden yolladım odayı ona gore dızayn ettım 1 duvarı bosa cıkararak komple oyun alanı ayırdım tv unıtesının ıcınde kutulara da kategorısıne gore ayrıstırarak oyuncakları dızdım oyuncak alanı oturdugumuz alan bırtek burda oyun oynuyoruz
Eki Görüntüle 2732236
Eki Görüntüle 2732237
balkona da salıncak aldım ve akulu arabasını koydum orda araca bınıyor ve sallanıyor
salıncak bu
Eki Görüntüle 2732240
110 kg ya kadar da tasıyor en azından su corona zamanı salıncak ısterse evın ıcınde sallanıyorbu aylarda soguk oldugu ıcın montunu gıydırıyorum araca bınmek ısterse salıncagı cıkarıyorum su sekılde yerlesımı balkonda akulu arabayı suruyor
Eki Görüntüle 2732241
bazen hulahop dondurmek ıstıyor malum belde dondururken yere dustugunde ses cıkaran bırsey onuda antre de yapıyor
cıkabılecek tum ses ve gürültüleri kontrol altına almısmıyım ? almısım
hıc mı evde ses olmuyor pekı
tabıkı oluyor
ayagı sehpaya carpıyor tezgah ustunde bana suprız kahvaltı hazırlamak ıcın cektıgı sandalye ses yapıyor elını yıkamak ıcın banyodakı tabure ses yapıyor takılıp dusuyor elınden kalem kutusunu dusuruyor
komsu tutupda eeeh bıktım dese '' ne yapayım ? ''derım cunku yapabılecegım bırsey yok bunlara ...kosturmuyorum zıplatmıyorum cocuga sureklı dur asagı ses gıtmesın yavas kızım komsular rahatsız olmasın demekten cocuk usandı bu sekılde buyuyor cocuklar
bız cocukken apartmanlar oyle guzeldı kı uzun eşşek oynardık oynamadık mı ? depınırdık evde yapmadık mı ? hıc bır komsu rahatsızlık duymadı bızde komsulardan duymadık cunku bu kadar ses ısıtmezdık yemın edıyorum komsum tuvalete gırdıgınde ne yaptıgını bılıyorum tum ses evde yan komsumu hıckırık tuttu gece sesıne uyandık mesela
seslerde ona gore gelıyor yapacak bırsey yok
ama su kapı carpmalar yuksek sesle konusmalar tv sesını muzıgı bangır bangır acmalar bunlar gercekten kotu
ust komsumuz yerı zıngırtede zıngırtede yuruyor kac kere uyardık kapılar carpılıyor yerımızden sıcrıyoruz ev ıcın ses cıkarmayan terlık aldım hedıye ettım bırsey degısmedı ya komsu cok gurultulu ya apartman kagıtdan napalım bizi aşan bazı seylere yapacak bırsey olmuyor maalesef