Komşu :(((

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.689
133
34
Merhaba arkadaşlar akil danismak ya da dert anlatmak gibi olacak. Suan oturdugumuz eve 1 yil once tasindik. Her katta 4 daire var. Yan komsumun da hayirsiz bir oglu var(imis). Ne evime geldiler ne de ben gittim sadece karsilasinca mrb mrb. Kimsenin ozeli beni ilgilendirmiyor ama ogullari baska sehirde evliyken esiyle bosanip ayri oturmaya baslamis , sonra evdeki esyalri satip buraya gelmis. Bu ayrintiyi veriyorum ki yani tam zamanli burada artik. Sorun ise madde bagimlisi diyorlar. Her gun evde kavga kiyamet kopuyor. O kadar kavga ediyorlar ki koridora tasiyorlar. Bagris cagiris icerisinde, kufurler havalarda savruluyor. Korkuyorum ki oglu babasina bisey yapacak diye. Sikayet edildiler defalarca polis geldi iki kez nezarete dahi almislar ama hala decam ediyorlar. Korkumun biri su adam babasina bisey yaparda sesini duyar ya da sahit olursam aklimdan silememek korkutuyor beni cunku isler artik oraya kadar gidecek gibi gorunuyor. Bir digeride surekli arabama bindigim cevrede otoparka yakin yerde adamla karsilasiyorum madde bagimlisi deniyor bizede zarar verir korkusuyla yasiyorum. Ne yapabilirim nasil rahatlayabilirim bilmiyorum. Sadece anlatmak istedim ve onerileri olanlarda varsa benim icin cok iyi olur

Olabildiğince aile ile muhattap olmayın, denk gelmemeye çalışın, ev değişme imkanınız varsa taşınmak en güzeli aslında ama o da zor geliyor olabilir anlarım. Şikayet vs zaten ediliyorlarmış. Taşınmak ya da üç maymunu oynamak dışında ne yapabilirsiniz ki başka.

En kestirme yolu taşınmak.

Olabildiğince aile ile muhattap olmayın, denk gelmemeye çalışın, ev değişme imkanınız varsa taşınmak en güzeli aslında ama o da zor geliyor olabilir anlarım. Şikayet vs zaten ediliyorlarmış. Taşınmak ya da üç maymunu oynamak dışında ne yapabilirsiniz ki başka.

Taşınabiliyorsanız taşının bence
Tasinmamiz zor kendi evimiz daha gecen yil aldik. Eger tepkiler devam ederse belki onlar tasinir ama onlarinda kendi evi tam tamina cikmaz sokak

Bu konudan bagimsiz sekilde zaten samimiyet vs yoktu gorunce mrb disinda. Tasinsam daha gecen yil aldik evi, butun apt onlarin tasinmasi yonunda dusunceleri ama oldugumuz katta hem karsi daire bos hemde onlarin karsisida bos en yakin benim onlara korkum bu yuzden

Üzüldüm annesine babasına o kişiye
Allah yardımcısı olsun anne babasının

sizde yanınıza biber gazı falan bulundurun
Allah korusun
Cidden ailesine uzuluyorum annesi arada kaliyor baba evde istemiyor ama gitmiyor da. Bagirtilarindan anladigim kadariyla hirsizlik huyu da varmis. Dunde takilarimi taktim misafirlige giderken arabama gidiyordum tam karsi karsiya geldik beni iyice korku sardi

Tasinmak mantikli ama yeni aldik diyorsunuz duymamazliktan geliceksnz gibi baska care yok sikayet etseniz bu sefer size dadabilir Allah korusn.brde yaninizda biber gazi tasiyin

Tasinmak mantikli ama yeni aldik diyorsunuz duymamazliktan geliceksnz gibi baska care yok sikayet etseniz bu sefer size dadabilir Allah korusn.brde yaninizda biber gazi tasiyin
Biber gazini alicam mutlaka. Tek sigindigim taraf hemen yan site polis lojmani ve emniyet mudurlugu. Apt icinde bisey olmazsa otoparkta vs guvende olurum sanirim

Biber gazini alicam mutlaka. Tek sigindigim taraf hemen yan site polis lojmani ve emniyet mudurlugu. Apt icinde bisey olmazsa otoparkta vs guvende olurum sanirim
O zmn yine bi nebze iciniz rahat olsn bisey olsa bi ciglik atsaniz duyarlar adami iceri falan atmiyolarmi ? Bu kadar kavga gurultuye

Aynısı bizim yazlık komşumuzda oldu.

En sonunda bu kavgalardan birinde yüksek volüm ses ve akabinde annenin çığlığı duyuldu babanı öldürüdün şeklinde.

Sonra biz polise haber verdik, anlattık olayı. Polis geldi. Kadın demiş ki eşim kalp krizinden öldü. Polisler gittiler, aile de apar topar taşındı. Kötü bir anıydı.

O zmn yine bi nebze iciniz rahat olsn bisey olsa bi ciglik atsaniz duyarlar adami iceri falan atmiyolarmi ? Bu kadar kavga gurultuye
1 gun nezarette kalmis. O kadar kavga ettiler ki bi kacgun once aparmanda koridorda bagirismalar asagi inince yine devam etmisler o sirada emniyet muduru evindeymis alin hepsini demis o vesileyle almislar ama bu adam burda kaldigi surece duracaklarini sanmiyorum cunku daha gecen hafta evlerine polis gelip uyardi bir daha olmasin diye, ona ragmen devam ediyorlar. Hani bazen gunduz vakti veya normal saatlerde oluyor duymayayim diyorum. Ama sabahin 6sinda bile seslerine kalktigim oluyor

Aynısı bizim yazlık komşumuzda oldu.

En sonunda bu kavgalardan birinde yüksek volüm ses ve akabinde annenin çığlığı duyuldu babanı öldürüdün şeklinde.

Sonra biz polise haber verdik, anlattık olayı. Polis geldi. Kadın demiş ki eşim kalp krizinden öldü. Polisler gittiler, aile de ağar topar taşındı. Kötü bir anıydı.
Iste korktugum sey bu babasina bisey yapar da duyarim veya gorurum diye odum kopuyor. Sakin hayati olan insanlariz esimle bu benim icin buyuk travma olur kafayi yerim herhalde.

1 gun nezarette kalmis. O kadar kavga ettiler ki bi kacgun once aparmanda koridorda bagirismalar asagi inince yine devam etmisler o sirada emniyet muduru evindeymis alin hepsini demis o vesileyle almislar ama bu adam burda kaldigi surece duracaklarini sanmiyorum cunku daha gecen hafta evlerine polis gelip uyardi bir daha olmasin diye, ona ragmen devam ediyorlar. Hani bazen gunduz vakti veya normal saatlerde oluyor duymayayim diyorum. Ama sabahin 6sinda bile seslerine kalktigim oluyor
Allah yardimciniz olsun ev alma komsu al demisler gercekten dogru ve Allah evladinda hayirlisini versin vede teror estiyormus resmen esiniz ne diyor bu duruma

Allah yardimciniz olsun ev alma komsu al demisler gercekten dogru ve Allah evladinda hayirlisini versin vede teror estiyormus resmen esiniz ne diyor bu duruma
Gercekten oyle teror estiriyor normalde citlari cikmayan insanlar. Rabbim kimseye hayirsiz evlat vermesin. Esim bisey demiyor Allah yardim etsin demekten baska. Birde o hic denk gelmedi bu olaylara. Kapiyi kilitli tut kimseye acma diyor.

Back
X