- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Her ihtimali düşünmek lazım insanlık hali , cevrenizde bu tarz insanlar varsa tedbirli olmak zorundasinizKonuyu acmakla iyi etmisim bibergazi aklima gelmemisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ihtimali düşünmek lazım insanlık hali , cevrenizde bu tarz insanlar varsa tedbirli olmak zorundasinizKonuyu acmakla iyi etmisim bibergazi aklima gelmemisti
Dedigi gibi kimseye acmayin ve dua edin Rabbim serli insanlari bizden uzak eyle diyeGercekten oyle teror estiriyor normalde citlari cikmayan insanlar. Rabbim kimseye hayirsiz evlat vermesin. Esim bisey demiyor Allah yardim etsin demekten baska. Birde o hic denk gelmedi bu olaylara. Kapiyi kilitli tut kimseye acma diyor.
Gercekten korkuyorum calismiyor serseri bi tip para bulamazsa bize sarar mi diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Esi ayri luks arabaya kadin ayri arabaya biniyor bunlarda para cok vs diye duaunup bize kafayi takar mi diye geliyor aklima.Her ihtimali düşünmek lazım insanlık hali , cevrenizde bu tarz insanlar varsa tedbirli olmak zorundasiniz
Diger komsular rahatsiz olduklari icin acayip tepkili ama en yakin benim onlara sadece dua ediyorum ki bisey vesile olsada evlerinde ki huzursuzluk gitse diye. Yazik cunku babasina bicak vs cekmis adamcagiz da nasil duzgun biriDedigi gibi kimseye acmayin ve dua edin Rabbim serli insanlari bizden uzak eyle diye
Tez vakitte selamte cikin insallah
O insanlarada cok uzuldum hergun bi kavga dovus Allah yardimcilari olsn
Böyle şeyler düsünmeyin, kafaya takmaya kalksak o kadar çok şey var ki insan düşündükçe daha çok ihtimal çıkar ortaya siz tedbirli olun ama her zaman mesela otopark da kamera var mıGercekten korkuyorum calismiyor serseri bi tip para bulamazsa bize sarar mi diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Esi ayri luks arabaya kadin ayri arabaya biniyor bunlarda para cok vs diye duaunup bize kafayi takar mi diye geliyor aklima.
Rabbim selamete cikarsin ve korusun insallahDiger komsular rahatsiz olduklari icin acayip tepkili ama en yakin benim onlara sadece dua ediyorum ki bisey vesile olsada evlerinde ki huzursuzluk gitse diye. Yazik cunku babasina bicak vs cekmis adamcagiz da nasil duzgun biri
Acmiyorum, acamiyorum. Bu katta bi onlar var birde ben varim diger daireleri her zaman kullanmiyorlar. Kapi calmasin diye dua eder oldumAahh feci birşey cidden. Kapıyı açma kuzum
Hep karsilasiyorum orada o yuzden korkuyorum. Hayir kamera yok ama kapali degil otopark binanin bahcesinde heryerden gorunuyor amaBöyle şeyler düsünmeyin, kafaya takmaya kalksak o kadar çok şey var ki insan düşündükçe daha çok ihtimal çıkar ortaya siz tedbirli olun ama her zaman mesela otopark da kamera var mı
Arabayı park ettiğiniz yerde kamera yoksa arabaya kamera taktirin olmazsa bisey olcak diye değil ama yinede garanti olsunHep karsilasiyorum orada o yuzden korkuyorum. Hayir kamera yok ama kapali degil otopark binanin bahcesinde heryerden gorunuyor ama
Onu bende dusundum ama oylece kapandi konuArabayı park ettiğiniz yerde kamera yoksa arabaya kamera taktirin olmazsa bisey olcak diye değil ama yinede garanti olsun
AyY allah korusunAcmiyorum, acamiyorum. Bu katta bi onlar var birde ben varim diger daireleri her zaman kullanmiyorlar. Kapi calmasin diye dua eder oldum
Ben babası için çok endişelendim.Merhaba arkadaşlar akil danismak ya da dert anlatmak gibi olacak. Suan oturdugumuz eve 1 yil once tasindik. Her katta 4 daire var. Yan komsumun da hayirsiz bir oglu var(imis). Ne evime geldiler ne de ben gittim sadece karsilasinca mrb mrb. Kimsenin ozeli beni ilgilendirmiyor ama ogullari baska sehirde evliyken esiyle bosanip ayri oturmaya baslamis , sonra evdeki esyalri satip buraya gelmis. Bu ayrintiyi veriyorum ki yani tam zamanli burada artik. Sorun ise madde bagimlisi diyorlar. Her gun evde kavga kiyamet kopuyor. O kadar kavga ediyorlar ki koridora tasiyorlar. Bagris cagiris icerisinde, kufurler havalarda savruluyor. Korkuyorum ki oglu babasina bisey yapacak diye. Sikayet edildiler defalarca polis geldi iki kez nezarete dahi almislar ama hala decam ediyorlar. Korkumun biri su adam babasina bisey yaparda sesini duyar ya da sahit olursam aklimdan silememek korkutuyor beni cunku isler artik oraya kadar gidecek gibi gorunuyor. Bir digeride surekli arabama bindigim cevrede otoparka yakin yerde adamla karsilasiyorum madde bagimlisi deniyor bizede zarar verir korkusuyla yasiyorum. Ne yapabilirim nasil rahatlayabilirim bilmiyorum. Sadece anlatmak istedim ve onerileri olanlarda varsa benim icin cok iyi olur
AminAyY allah korusun
Aslinda ailesinin garezine yapiyor gibi gorunuyor ama hersey olabilirBizim binada da vardı, bir keresinde binada uyumuş çocuk artık ne içtiği belli değil. Kayınbabama söyledik ve evden ayrılmalarını söyledi, gittiler. Ama onlar da ev sahibi olsaydı sanırım ben giderdim. Çünkü gözleri dönebilir, zarar verebilirler. Korkarım öyle şeyden.
Amin. Allah kimseye boyle evlat vermesin. Onlarin evine yakin odalara girmemeye calisiyorum ama bi kavga olursa ne yapsan nafileAllah korusun birşey olursa cok etkilenirsiniz gercekten..
Taşımanız mümkünse gidin
üzüldüm herseyin hayırlısını versin allah
Nasil ya polisler gitti. Olay yeri gelmedi mi ? Demediniz mi böyle ses duyduk. Olay yeri otopsi olmasi lazim bu nasil basi boşlukAynısı bizim yazlık komşumuzda oldu.
En sonunda bu kavgalardan birinde yüksek volüm ses ve akabinde annenin çığlığı duyuldu babanı öldürüdün şeklinde.
Sonra biz polise haber verdik, anlattık olayı. Polis geldi. Kadın demiş ki eşim kalp krizinden öldü. Polisler gittiler, aile de apar topar taşındı. Kötü bir anıydı.