Merhaba arkadaşlar akil danismak ya da dert anlatmak gibi olacak. Suan oturdugumuz eve 1 yil once tasindik. Her katta 4 daire var. Yan komsumun da hayirsiz bir oglu var(imis). Ne evime geldiler ne de ben gittim sadece karsilasinca mrb mrb. Kimsenin ozeli beni ilgilendirmiyor ama ogullari baska sehirde evliyken esiyle bosanip ayri oturmaya baslamis , sonra evdeki esyalri satip buraya gelmis. Bu ayrintiyi veriyorum ki yani tam zamanli burada artik. Sorun ise madde bagimlisi diyorlar. Her gun evde kavga kiyamet kopuyor. O kadar kavga ediyorlar ki koridora tasiyorlar. Bagris cagiris icerisinde, kufurler havalarda savruluyor. Korkuyorum ki oglu babasina bisey yapacak diye. Sikayet edildiler defalarca polis geldi iki kez nezarete dahi almislar ama hala decam ediyorlar. Korkumun biri su adam babasina bisey yaparda sesini duyar ya da sahit olursam aklimdan silememek korkutuyor beni cunku isler artik oraya kadar gidecek gibi gorunuyor. Bir digeride surekli arabama bindigim cevrede otoparka yakin yerde adamla karsilasiyorum madde bagimlisi deniyor bizede zarar verir korkusuyla yasiyorum. Ne yapabilirim nasil rahatlayabilirim bilmiyorum. Sadece anlatmak istedim ve onerileri olanlarda varsa benim icin cok iyi olur