Komşu :(((

tasınsanız gıttıgınız yerde de bagımlı bırı olabılır
en ıyısı uzak durmak gorusmemek
belkı hepımızın apartmanında vardır bagımlı bırı gıdıp gelmez konusmazsanız bırsey olmaz
Evet zaten gorusmuyorum, aslinda binadaki insanlar cok iyi sessiz sakin guzide binalardan bu adam gelince boyle oldu.

gercekten Allah iyi huylu evlat versin.
Kim bilir karisina neler yapti. Boyle pisliklere de bir sey olmuyor en son onlar ölüyor
Katiliyorum boylelerine bisey olmaz. Sabahtan beri adam diyorum ama 30 yasinda vardir sanki 15 yasindaki bi cocuk gibi bi goruntusu var yasini dahi belli etmiyor arsiz pislik. Cocugu dahi var karisi 1 yil once terk etmis kendisini ne yapacakti muptezeli

Ben babası için çok endişelendim.
Aaah ah..niye yatirmiyolar bı hastaneye
Neden yatirmadiklarini bilmiyorum cunku hic bi samimiyetim yok. Aile istese bu yatmaz zaten. Arada baba bagirirken birden sesi kesiliyor eyvah diyorum gitti adam, biraz zaman sonra sesini duyunca rahatliyorum

Merhaba arkadaşlar akil danismak ya da dert anlatmak gibi olacak. Suan oturdugumuz eve 1 yil once tasindik. Her katta 4 daire var. Yan komsumun da hayirsiz bir oglu var(imis). Ne evime geldiler ne de ben gittim sadece karsilasinca mrb mrb. Kimsenin ozeli beni ilgilendirmiyor ama ogullari baska sehirde evliyken esiyle bosanip ayri oturmaya baslamis , sonra evdeki esyalri satip buraya gelmis. Bu ayrintiyi veriyorum ki yani tam zamanli burada artik. Sorun ise madde bagimlisi diyorlar. Her gun evde kavga kiyamet kopuyor. O kadar kavga ediyorlar ki koridora tasiyorlar. Bagris cagiris icerisinde, kufurler havalarda savruluyor. Korkuyorum ki oglu babasina bisey yapacak diye. Sikayet edildiler defalarca polis geldi iki kez nezarete dahi almislar ama hala decam ediyorlar. Korkumun biri su adam babasina bisey yaparda sesini duyar ya da sahit olursam aklimdan silememek korkutuyor beni cunku isler artik oraya kadar gidecek gibi gorunuyor. Bir digeride surekli arabama bindigim cevrede otoparka yakin yerde adamla karsilasiyorum madde bagimlisi deniyor bizede zarar verir korkusuyla yasiyorum. Ne yapabilirim nasil rahatlayabilirim bilmiyorum. Sadece anlatmak istedim ve onerileri olanlarda varsa benim icin cok iyi olur
Suan o babaya oyle uzuldumki Allahim bir an once kurtarsin o aileyi o pislikten. Gercekten bu olaydan cok korkuyorum bende.ailelerine cok uzuluuroim ve boyle kisiliklerim ölmesı yasamasindan daha hayirli. Tedavi olsalar yine basliyolar. Insalalh ecelleriyle kisa bir surece cenneti boylarlar onlar icin edebilicegim en guzel dua😔

Suan o babaya oyle uzuldumki Allahim bir an once kurtarsin o aileyi o pislikten. Gercekten bu olaydan cok korkuyorum bende.ailelerine cok uzuluuroim ve boyle kisiliklerim ölmesı yasamasindan daha hayirli. Tedavi olsalar yine basliyolar. Insalalh ecelleriyle kisa bir surece cenneti boylarlar onlar icin edebilicegim en guzel dua😔
+1 ben. Hayir o bu degil adami rezil etti herkese butun bina cephe almis gibi oldu. Hatta yonetici gelipde bu ne hergun hergun deyince ben bile utandim. Rabbim yardim etsin adamcagiz nasil kizarmistir. Insallah kimseye zarar falan vermeden cehennem olur gider.

Nasil ya polisler gitti. Olay yeri gelmedi mi ? Demediniz mi böyle ses duyduk. Olay yeri otopsi olmasi lazim bu nasil basi boşluk
Olay anlatıldı tabi ki. Bunun üzerine geldi zaten Ekip otosu geldi ve gittiler. Bize de bişey yok tamam deyip gittiler. Yani içini siz doldurun artık köyü bişey yazmak istemiyorum.

Cidden ailesine uzuluyorum annesi arada kaliyor baba evde istemiyor ama gitmiyor da. Bagirtilarindan anladigim kadariyla hirsizlik huyu da varmis. Dunde takilarimi taktim misafirlige giderken arabama gidiyordum tam karsi karsiya geldik beni iyice korku sardi
Ben takamıyorum korkudan takılarımı göstermeyin lütfen öyle kötü bi dönemdeyiz ki eşim yanımda ise takarım yolda bile kamufle ederim görünmesin diye
Bizim yan komşumunuz oğlu da böyleydi hep anne babasıyla kavga ederdi
Normalde o kadar iyi bir insandı ki çok severdim birlikte büyüdük abim gibiydi sürekli benim çocuklarımı mutlu etmeye çalışırdı çevresinde ki her insana öyleydi
Ama madde onu farklı bi insan çevirmişti hergun evde kavga kıyamet babam annem giderdi sakinleştirmeye son zamanlarda ağza alınmayacak küfürler ediyordu orayı burayı kirmalar zarar vermeye kalkmalar derken en sonunda intihar etti
Çok üzüldüm çok kızdım ama zararı kendine verdi eğer yaşasaydı eminim ya o anneye yada babaya bisey olacakti belki bu şer gördüğümüz son ailesi için hayirdi

Ben takamıyorum korkudan takılarımı göstermeyin lütfen öyle kötü bi dönemdeyiz ki eşim yanımda ise takarım yolda bile kamufle ederim görünmesin diye
Bizim yan komşumunuz oğlu da böyleydi hep anne babasıyla kavga ederdi
Normalde o kadar iyi bir insandı ki çok severdim birlikte büyüdük abim gibiydi sürekli benim çocuklarımı mutlu etmeye çalışırdı çevresinde ki her insana öyleydi
Ama madde onu farklı bi insan çevirmişti hergun evde kavga kıyamet babam annem giderdi sakinleştirmeye son zamanlarda ağza alınmayacak küfürler ediyordu orayı burayı kirmalar zarar vermeye kalkmalar derken en sonunda intihar etti
Çok üzüldüm çok kızdım ama zararı kendine verdi eğer yaşasaydı eminim ya o anneye yada babaya bisey olacakti belki bu şer gördüğümüz son ailesi için hayirdi
Normalde bende takmiyorum kv evine gidiyoruz diye taktim, sonra sattiniz mi altinsiz gelin mi olir nutuklari atiyor.
Gercekten cok zor tanimadigim insanlar icin bile cok uzuluyorum her seferinde bisey yapiyor aileye. Gecen ki kavgada kiz kardesinin cuzdanindan para calmis o yuzden cikmis hem kendine hem ailesine zarar

Merhaba arkadaşlar akil danismak ya da dert anlatmak gibi olacak. Suan oturdugumuz eve 1 yil once tasindik. Her katta 4 daire var. Yan komsumun da hayirsiz bir oglu var(imis). Ne evime geldiler ne de ben gittim sadece karsilasinca mrb mrb. Kimsenin ozeli beni ilgilendirmiyor ama ogullari baska sehirde evliyken esiyle bosanip ayri oturmaya baslamis , sonra evdeki esyalri satip buraya gelmis. Bu ayrintiyi veriyorum ki yani tam zamanli burada artik. Sorun ise madde bagimlisi diyorlar. Her gun evde kavga kiyamet kopuyor. O kadar kavga ediyorlar ki koridora tasiyorlar. Bagris cagiris icerisinde, kufurler havalarda savruluyor. Korkuyorum ki oglu babasina bisey yapacak diye. Sikayet edildiler defalarca polis geldi iki kez nezarete dahi almislar ama hala decam ediyorlar. Korkumun biri su adam babasina bisey yaparda sesini duyar ya da sahit olursam aklimdan silememek korkutuyor beni cunku isler artik oraya kadar gidecek gibi gorunuyor. Bir digeride surekli arabama bindigim cevrede otoparka yakin yerde adamla karsilasiyorum madde bagimlisi deniyor bizede zarar verir korkusuyla yasiyorum. Ne yapabilirim nasil rahatlayabilirim bilmiyorum. Sadece anlatmak istedim ve onerileri olanlarda varsa benim icin cok iyi olur
Taşının ugrasılmaz.Bıraz pahalıya patlar ama keşke babası uzaklaştırma aldırsa

Taşının ugrasılmaz.Bıraz pahalıya patlar ama keşke babası uzaklaştırma aldırsa
Vallahi bende bekliyordum uzaklastirmayi ama bi baktim gelmis suan icin hic sesleri yok. Tasinmak zor olur zar zor standartlara uyan ev bulduk burasi kucuk bi yer evler hep kucuk burayi bulana kadar ne cektik.

Vallahi bende bekliyordum uzaklastirmayi ama bi baktim gelmis suan icin hic sesleri yok. Tasinmak zor olur zar zor standartlara uyan ev bulduk burasi kucuk bi yer evler hep kucuk burayi bulana kadar ne cektik.
Anlıyorum sizi ama çok rahatsız oluosanız yapacak bişey yok

Siz gerekli tedbirleri alın..Asla muhatap olmayın..
Öyleleri En büyük zararı Anne babasına verir..
Dışarda kuzu evde Aslan kesilirler. Allah ailesinin yardımcısı olsun..

Birebir böyle şeylere tanık oldum aile eşimin ailesi olduğu için neler yaşadık Allah bilir ama maalesef ne yapılırsa yapılsın düzelmiyor bu tipler hapiste çözüm değil hastane de tedavi olmayı kabul etmiyor zaten söyleyemiyorduk bile cesaret edip aile şikayetçi olursa tutklarla onuda salıyorlar Bi süre sonra aile de oğlunun gözüne baka baka şikayetçi olamıyor böyle böyle devam ediyor görmeyin duymayın kavga da dısarı cıkmayın bişi demeyin laf söz olursa duyarsa size de bilenebilir dikkat edin diyecek bişi yok eşimin ailesinin yanından bu sebepten taşındım taşınamam diyorsanız dikkat edin Baska bişi diyemicem maalesef

Siz gerekli tedbirleri alın..Asla muhatap olmayın..
Öyleleri En büyük zararı Anne babasına verir..
Dışarda kuzu evde Aslan kesilirler. Allah ailesinin yardımcısı olsun..
Amin. Yapacak da baska biseyim yok zaten Allahtan en bastan hic gorusmedik

Birebir böyle şeylere tanık oldum aile eşimin ailesi olduğu için neler yaşadık Allah bilir ama maalesef ne yapılırsa yapılsın düzelmiyor bu tipler hapiste çözüm değil hastane de tedavi olmayı kabul etmiyor zaten söyleyemiyorduk bile cesaret edip aile şikayetçi olursa tutklarla onuda salıyorlar Bi süre sonra aile de oğlunun gözüne baka baka şikayetçi olamıyor böyle böyle devam ediyor görmeyin duymayın kavga da dısarı cıkmayın bişi demeyin laf söz olursa duyarsa size de bilenebilir dikkat edin diyecek bişi yok eşimin ailesinin yanından bu sebepten taşındım taşınamam diyorsanız dikkat edin Baska bişi diyemicem maalesef
Artik zaman degisiyor anliyorum ki bu olaylarla cok karsilacagiz. Evet kesinlikle kabullenmiyorlar tedavi falan umarim korkucagim seylere tanik olmam

Back
X