Komşu

PORSELEN

oTu ÇeK KöKüNe BaK ...
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
182
3
26
38
Kahramanmaraş
Kızlar bizim apt.da bi komşu var. Kadınla asansörde filan karşılaşıyoruz ,annemlede samimiyeti var ben çalıştığım için fazla görmüyorum tabi komşuları. Neyse kadını her görmemde selam veriyorum hiç oralı bile olmuyor. Iki gün öncede apartmanın bahçesine indik.oturuyoruz.bende arkadaşımla dolaşıyorduk annemler filan oturuyorlardı. Neyse bu geldi. Arkadaşım hoşgeldiniz dedi bu "hoşbulduk canım" dedi. Ben de öptüm hoşgeldiniz dedim. Tabi beni görmezden geliyo oralı olmadı gönülsüz ve umursamazca öptü. Sonra hemen arkadaşıma "nasılsın canım . Bende seni özledim görmek istiyordum ne güzel tesadüf "dedi.. Dün akşamda markete giderken yine gördüm bu kadını yaaaa merhaba diyorum kadın gözünü kaçırıyo benden. Annenimi öldürdüm sanki babanı mı. Sinirlerim bozuldu.. Insan bi selama cevap veremez mi. Kadınla aramızda bişey yok diyologumuz bile yok. Insan tanımadığına bile selam verip alıyo. Bu kadının bana tavrıni anlayamıyorum.. Bundan sonra bende ne selam veririm ne yüzüne bakarım. Bi insan bu kadar terbiyesiz olur ancak..akşamdan beri hala gerginimm

amaaan niye geriliyorsun canım boşversene belliki kadının amacıda seni mutsuz etmek kıskanıyosdur elkide seni böyle problemli insanlar var zaten muhattap olmuyormuşsun arkadaşınla olan muhabbetleri nerden geliyor onu anlayamadım :26:

Dertlenecek ne var? Ya selam vermezsiniz ya da karşınıza alıp sorarsınız... Belki hoşlanmıyordur sizden... :34::34::34:

valla tabi en doğrusu selam vermemek bu durumda...
ama bende olsam merak ederim neden böyle davrandığını..

amaaan niye geriliyorsun canım boşversene belliki kadının amacıda seni mutsuz etmek kıskanıyosdur elkide seni böyle problemli insanlar var zaten muhattap olmuyormuşsun arkadaşınla olan muhabbetleri nerden geliyor onu anlayamadım :26:

arkadaşımda bizim karşı komşumuz. o kadınla aynı yaştalar.ama bi selam vermenin yaşı mı olur. selam vermesini de geç hiç görmemezden geliyo resmen sanki bişeyden kaçar gibi. demek ki aklı öyle kadının .

ne diye dert ediyosun ki, selam verse ne olur vermese ne olur. vermiyosa bu onun kendi sorunu. çokda lazım olmayan biri için kendini akşamdan beri üzmeye, kafana takmaya değermi hiç.

arkadaşımda bizim karşı komşumuz. o kadınla aynı yaştalar.ama bi selam vermenin yaşı mı olur. selam vermesini de geç hiç görmemezden geliyo resmen sanki bişeyden kaçar gibi. demek ki aklı öyle kadının .

belki küçük görüyordur sizi kendine tepeden bakanlardandır herşey gelebilir insanın aklına.yada çok kıskanç birisi.en iyisi sende onu görmezden gel belki ozaman anlar.

Niye bu kadar dert ediyorsun anlamadım..:53:

Ben bi kere selamımı almayana ikincisini vermem.. :34: Çokta tın.. :19:

Küçük dağları onlar mı yaratmış peh :9:

Niye bu kadar dert ediyorsun anlamadım..:53:

Ben bi kere selamımı almayana ikincisini vermem.. :34: Çokta tın.. :19:

Küçük dağları onlar mı yaratmış peh :9:

valla canım aynen.. kendi bilir. ben bi insan olarak selamımı verdim.. kocaman kadına ahlak dersi verecek değilim.. kafası öyle demek ki..

Back
X