Komşudan gelen ilişki sesleri

Benim önerilerim; izolasyon, kulak tıkacı, oda değiştirme.

Diğer gelecek öneriler; yöneticiye şikayet, kapıya not bırakma, yüzyüze uyarma.

Başka da bişey yazılmaz bu konularda aynı şeyler döner durur. Birileri sessiz sevişin der, diğerleri sessiz sevişilir mi diye kızar, kavga çıkar.

Bizim alt katımızdakiler de öyle. HAtta yere duvara vurdukça adam da karısı da daha çok hönkürerek bağırıyorlardı düşünün ki uykumuzdan uyanıyoduk eşimle..
kadın hamileyken doğum yapıyo sancısı tuttu sandım o derece. Ev sahiplerine şikayet etmek bile fayda etmedi. En sonunda “ aynı işi bizde yapıyoruz ama böyle böğürmüyoruz, benim kocam senin karının, ben senin sesini duymak zorunda mıyım be iffetsiz” diye bağırınca o gün bu gündür sadece yatağın duvara vurma sesleri geliyor :KK70:

Kapının altından not atın. Lütfen sessiz olun uyuyamıyoruz diye belki farkında değillerdir.

Selam kızlar, yan tarafta yaşayan bekar adam evine kız getiriyor. Oradan gelen sevişme sesleri beni çok rahatsız ediyor, her şeyi duyuyorum midem kalkıyor. Bu durumda olanlar ne yapıyor acaba ?

Üst katımda ebeveyn banyosunda sevişen bir çift var Allahtan ayda bir yapıyorlar🙈 gülüyoruz eşimle napalım havalandırmayı kapatıyorum azalıyor ses, her seferinde de düşünüyorum ebeveyn banyolarının duşları avuç içi kadar nasıl sığıyorsunuz be kardeşim🙈 çok dert etmeyin işin içinden çıkılmıyor sonra sonuçta bilmediğimiz bir durum değil😂

Ben olsam sesinizden rahatsız oluyorum dye duzgunce uyarırdım kımsenın bılme ne sesını dınlemek zorundandegılım yanı ıgrenc

Ben bir kez duydum. O da tam öğle vakti 12-1 gibiydi. Kadının sesleri duyuluyor daha çok. Ve ses volümünden ve tonlamalardan :olamaz: her hareketleri tahmin edilebilir şekildeydi. Hiçbirşeye odaklanamamıştım. Kitap okunmuyor film izlenmiyor boş boş oturulmuyor. Valla zor

Back
X