• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşular bana geliyor.

Yeter canim.bebekli halinle.ikramlari disardan al.icecekle ikram et.hosgeldiniz. biraz guler yuz ve gule gule.cok samimiyete girmezdim ben olsam

O komsuluklar eskidenmis bosver ne yaparsan yap memnun olmayan çıkar ben bir keresinde 4 cesit yapmistim aaaa cesidin azmis ama lezzetliydi demislerdi millet 8 .10 cesit yapiyor ondan sonrada neden komsuluk yok deniliyor cogu sirf gosteris icin ugrasiyor su ara cok rahatim kimseyle gidip gelmiyorum merhaba merhaba

Ne yap biliyormusun gitdeki yarın işim çıktı maalesef müsait olunca ben sizi çağırayım bidaha teklif edemez :KK66: akraban değil bişeyin değil alınırlar kurtulursun

Merhaba hanımlar. Bir bucuk yıldir yeni evimde oturuyorum.Evimiz uc katli
Alt ve üst komşum iyiler çok sukur. Nadir görüşüyoruz, zaten çalışıyoruz hepimiz. Ayrıca kimseyle de sıkı fiki olmak istemiyorum, mesafeli olmaktan yanayım. Üst komşum bana eve yeni tasindiklarinda mahalledeki komşuların (yaklaşık 15 kişi )toplanıp ziyarete geldiklerini söyledi. Sana geldiler mi dedi.Ben de bana gelmediler dedim. Oyle gelsinler istegim de yok acikcasi.Tasindiktan 4 ay sonra bir komşuyla karşılaştım. Öğrencimin velisiymis. Birlikte okula gittik otobüsle. Kadın ailemi önceden tanıyormus. Benim kız kardeşimin kocaya kaçma gibi bir durumu olmuştu, esasında kaçırıldı ama neyse benim çok uzuldugum, bazı yakın arkadaslarima bile aktarmadigim bir konu bu. Kadın bu konuyu açtı, enistemi taniyormus,yorum yapıyor falan. Ben de nazikçe konuyu kapamaya çalışıyorum fln. Konuşulacak konu mu bu allah aşkına. Sonra size de gelmek istiyoruz, gelemedik bir turlu dedi. Ben de çalışıyorum, yazın gelirsiniz falan dedim öyle kapandı. (Nisan ayindaydik) Ama pek hoslanmadim kadından. Gelen giden olmadi bu arada.
Bir yıl geçti. Bir bebeğim oldu. Başka bir komşu eşime bebek görmesine geleceğiz demiş. Eşim de buyrun gelin demiş. Aynı teyzeyle ben de tanıştım, bebegi gezdirmeye cikarmistim, 40 gunluktu bebegim , havalar tam isinmamisti, yuzunu kapadim, acti bebegin yuzune bakti, yine gelmek istediğini söyledi. Gelin dedim. Sonra tatile gittik, geldik. Dün dışarı çıkıyoruz bana seslendi. Sen evde misin diyor.Evdeyim dedim ben de. Hep evde misin dedi. Evdeyim dedim. Allah allah ben niye görmüyorum dedi. Evde beni dikizliyor herhalde:) Neyse çarşamba gelelem mi dedi. Ben de gelin dedim. Toplanıp mi gelirler bilemiyorum. Oyleyse tanimiyorum ya cogunu gerildim biraz. Nasıl geçecek acaba? 4 çeşit yiyecek yeter mi bunu da sorayım kizlar size.

Sorunuz teyzelere cikacak menumuydu yani ??? Bende oku oku birsey cikacak sandim, ogretmensiniz herhalde valla sentezlemeniz berbat kusura bakmayin, kardesinizin kacmasindan girip nerden cikmissiniz.

Korkmayin ve su blog yazisini okuyun eglencelidir iciniz rahat eder tam sizin konuyla alakali.
http://birkizbiroglan.com/2015/03/12/yurdum-teyzelerini-agirlama-kilavuzu/

Evime kimseyi çağırmam, komşuluk muhabbetini de sevmem.

Bu nedir ya, emrivaki resmen. Bir de hep evde misin diye sormuş. Gözetliyon herhal teyzecim deseydiniz ya? Aa kadına bak.

E madem çağırmışsınız ben de önerimi yapıyım. Şimdi bence bu sıcakta çay çekilmez.
Patates salatası, sigara böreği, az kısır bir de kek yapıverin oldu bitti işte. Az yesinler! :)

Kimseyi memnun edemezsin bosver ben 4 cesit yaptigimda aaa cesidin az ama lezzetli denildi alismislar 8 .10 ceside yazik hem israf hem yorgunluk olan var olmayan var boyle komsuluk olacaksa hic olmasın bence fazla samimi olmamaya calis

Sorunuz teyzelere cikacak menumuydu yani ??? Bende oku oku birsey cikacak sandim, ogretmensiniz herhalde valla sentezlemeniz berbat kusura bakmayin, kardesinizin kacmasindan girip nerden cikmissiniz.

Korkmayin ve su blog yazisini okuyun eglencelidir iciniz rahat eder tam sizin konuyla alakali.
http://birkizbiroglan.com/2015/03/12/yurdum-teyzelerini-agirlama-kilavuzu/
Yoo öyle içimi dökmek istedim. Hızlı hızlı yazdım ondan yanlışlar olabilir.

4 cesit fazla
Ilk kez goreceginiz insanlar icin bu kadar emek vermeyin ki tekrar gelmesinler. Yedi kat el bunlar yaaa ne bebek gormesi?

Komşuluğunuz yok ama bebek görmeye geliyorlar? Merak böyle birşey işte. Ağırlayacaksınız mecburen ama öyle dökülüp saçılmayın bence:kahve:

Komşuluğunuz yok ama bebek görmeye geliyorlar? Merak böyle birşey işte. Ağırlayacaksınız mecburen ama öyle dökülüp saçılmayın bence:kahve:

Hem bebek görmeye, hem de ev görmeye geliyorlar bence. Dikkat edin de siz mutfaktayken kendi kendilerine evinizi gezip sağınızı solunuzu kurcalamasınlar.

Siz blog yazisini okuyun size cok yardimci olacak hemde cok eglenceli :-)
Öneriniz için teşekkürler. Ama sorunum Yurdum teyzelerini ağırlamak değil. Komsu ağırlayan biri değilim, biraz gerildim. Malum otobüsteki sohbet de hoşuma gitmedi. Aslında size de böyle komşular geldi mi , nasıl geçti diye belki yazdıklarımı sentezlemeliydim, haklısınız. Aklıma gelince yiyecekleri de araya sıkıştırdım, sanki onu soruyormus gibi oldum, farkındayım ama hanımlar derdimi anladı ko yorum yaptılar. Sentezi sizin yüksek zekanıza bırakıyorum. Sevgiler

ay ne kadar misafir sevmeyen, misafir ağırlamaktan erinen insanlar olduk biz böyle ya. gelene gelmeyin sonra gelin demek, 4 çeşit fazla elinin körünü yesinler mantığında olmak benim tarzıma uymuyor.

gelen gelir, sonrasında ister görüşürsünüz ister görüşmezsiniz. onların da işi gücü vardır zaten.

çocuğunuzu hayırlamaya geliyorlamış ne güzel, ne var ki bunda.
4 çeşit te fazla değil bence. kekti, börekti derken zaten 4 çeşit olur. rahat olun biraz insanlar iyi niyet gösterip geliyorlar. bir kerelik bir şey bu.

Back
X