Komşularım Yüzünden Sinir Sistemimim Çöktü, Çok moralim bozuk...

Çocuğu kısıtlayarak büyütmek

heleki kucucuk cocuklari elestirmek normal değil

Misal sizde o şekilde büyümüşsunuz sanirim ve bunu savunuyorsunuz ancak

Agresifsiniz

Haklılar.
Ben de hasta öğrenciyi okula gönderdiklerinde çok kızıyorum, kendi çocukları geri kalmasın diye gönderiyorlar ama onunla beraber 10 çocuk da hasta oluyor ondan sonra toparla toparlayabilirsen.
okul mevzusun da haklısınız ama bu kadın komşusuna gitmiş.. diğer kadın çocıuğunu çok düşünüyorsa bi zahmet bi bahane uydurup kalksaydı sonradan senin çocuktan benim kıza hastalık bulaştı demesi hiç hoş değil.

Ne fark eder ki? Ben dahi hastayken hiç bir daveti kabul etmiyorum hele ki çocuklu insanlara asla gitmiyorum. Bulaşır falan dikkat etmek lazım ki diğer kadının çocuğu serum yiyecek kadar ciddi bir şekilde rahasızlanmasa söylemezlerdi bence. Konu sahibi kendi çocuğuna getirmesydi denince bile bozulmuş, diğer kadın çocuğu o derece hastalanınca bozulmasın mı?
Bence sadece çocuklar değil bütün hasta insanlar biraz daha dikkatli olmalılar etrafa karşı.

Bu sefer de kadın kalktı diye laf ederdi konu sahibi..

bilmiyorum şahsen bana çok ters. ben olsam o an bi işim var diye bahane uydurur kalkardım ama asla senin çocuktan benim çocuğa hastalık geçti demezdim. ayrıca hasta insanlar heryerdeler otobüste metro da markette kişi hasta olmak istemiyosa kendi dikkat etmeli biraz da hadi yakınına hastaysan görüşmeyelim der de dışarıda ki insanların hangi birine diyebilir ki.

Bu sefer de kadın kalktı diye laf ederdi konu sahibi..
zannetmiyorum. sonuçta konu sahibinin de çocuğu var çocuğunu düşündüğünün farkında olurdu.. ama tekrar çağırıpta çocuksuz gelsin demeler felan çok ayıp. bu kadar rahatsızlarsa bi daha çağırmasalardı konu sahibi de araya giren mesafeyi anlar ısrarla gitmek istemezdi diye düşünüyorum.

Yok ben eminim, "Çocuğum hasta diye kadın aldı çocuğunu kalktı gitti" derdi.

Benle görüşmek istiyorlar ama çocuksuz.
Kızıyla haber yollamış 5 dakika gelebilir mi ama çocuksuz diye.
küçük beyinli. kendinin de 3 çocugu var bana 3 çocukla geliyo.
ooo bu lafa katlanamam iste bide sammimi degilsin yeni tanısmıssın terbiyesizlige bak gel ama cocuksuz yuh yanii gitme ama kapıda karsılasırsan da benim cocuklarımdan ve esimden önemli kimse yok bana cocuksuz gel kimse diyemez cocugumu istemeyen beni zaten istemesin der basar giderim

Komşularınızın da sizin de haklı haksız yanlarınuz var.
Kendinize ve çocuğunuza toz kondurmuyorsunuz ama bence tamamen haklı değilsiniz. Hasta çocuğunuzla topluluk içime girmeyin. Onlar Israr ederler etmezler, kafanıza silah dayamıyorlar ya, kabul etmezsiniz olur biter. İkincisi, kontrol edemediğiniz çok yaramaz çocuğunuzla da ev gezmesine gitmeyin o halde. Siz yapısı bu diyerek hafife alıyorsunuz, ama evine gittiğiniz insanlar böyle düşünmek zorunda değil. Yapısı bu dediğiniz için aklıma çocuğuna hiç dur demeyen anneler geldi. Öyle misiniz bilmiyorum ama inanın özgür büyüsün ayağına elalemin evinde başıboş bırakılan çocuklar hoş karşılanmıyor. Çocuğunuza sınırlarını öğretemiyor, disiplin edemiyorsanız gitmezsiniz ev gezmesine. İnsanlar açık açık şikayetlerini söylemişler diye kızıyorsunuz da kendinize çevirmiyorsunuz hiç aynayı.

Anlaşılan hayatınızda hiç iyi yetiştirilmiş çocuk görmemişsiniz. Siz çocuğunuzu yetiştiremiyorsunuz diye insanların eğitimine ve hatta okuduğunu anlayıp anlamamasına bile laf etmişsiniz. Ayıp. Dünyada tek çocuk sahibi siz değilsiniz. Ve ben iyi yetiştirilen çocuk görmesem yiyecem bu "çocuğun olunca anlarsın" temalı lafları. O yüzden bu bahaneler bana komik geliyor. Siz iyi yetiştirilmiş çocuk görürseniz anlarsınız bence. Ha bir de sorunlu çocuklar için pedagog var. Olmuyorsa yardım alın. Millete hakaret edeceğinize çocuğunuzla uğraşın.

Sapla samanı karıştırmak diye buna derim. Pardon ama diğer komşuya ne oluyor. O da misafir. Merak etmişler sizi ve onun için çağırmışlar. Resmen bir koalisyon kurulmuş güç gösterisi yapmışlar. Emin olun iki gün sonra gelip birbirlerini kötüler bunlar. Madem sözde çok açıklar, sizde açık açık kırıldığınızı söyleyin. Doğum yaptığınızda geldiklerinde, malum çocukla gelmemi istemiyorsunuz, onları da bırakamıyacağıma göre uzun bir süre görüşemeyeceğiz,kendinize iyi bakın dersiniz.

bi de hiperaktif çocuk var hiç duydunuz mu acaba.. iyi yetiştirilmiş de nasıl bi kelime ayrıca ne yani yaramaz çocukları anne babaları kötü mü yetiştiriyor.. bu onların suçu mu.. siz nasıl yetiştiriyorsunuz mesela çok merak ettim gerçekten.. bi de yanlış anlamayın ben evli değilim çocuğum yok sadece çocuk gelişim okuyorum da sizin bilgilerinizden de yararlanayım dedim

Vah vah kizina verem bulasmis sanki madem cok biliyo kendi kalksaydi hadsiz sey ben yerinde olsam postayida koyar oyle kalkardim cocuk bu ayrica ya tabiiki uaramzlkta yapar esylarinimi kemirmis ah alhm ya dunya mali ivin gorgusuz seylerin hamile kadina yapyigina bak hamilesin dualrn kabul olur allha havale et.bidahada gorusme bence.

agiz birligi yapmis gibi boyle acik konustuklarina gore ,sanki sizi bu mevzuyu konusmak icin cagirmislar gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…