Yo konusuyoruz hepsiyle ama iste beni gorup fis fis konustuktan sonra yaklasinca hal hatir sorma oluyor tabi.sinir oldugum nokta o zaten gorunce bi fis fisa dusmeleriAha direk lafı söylemiş bakalım ne demiş diye okurken , kalakaldım
Rahatsız ediyorsa bu durum sorun açıkça , zaten konuşmuyorlarmış sizinle , sordunuz diye bir şey değişmeyecektir
Ben de yalnızım ve benim üst katımdakiler çocuğuma cevap bile vermeyen insanlar gerisini siz düşünün..Arkadaslar her zaman komşuluk iliskilerine onem veririm ama yeni komsularimla malesef uyusamadim.gecende konu açmıştım bi tanesi cocuguma bagirdi yari ciddi yari saka an kalabalıktı ortam kavga etmiyim hadi neyse diye ben o an saka yollu cevap verdim ama sonra tavir aldim o da karsilikli aldi neyse onunla mesafeleyiz simdi digerleride genelde hep beraberler ne zaman slm versem biri ozellikle bakip egilip fis fis biseler konusuyo bugun ozellile yanina gidip bi sorun mu var ben ne zaman gorsen slm almayip hemen fis fis dedikoduya donuyosun gozumun onunde diyecektim ama yine kendimi frenledim oldugum yerde yalnizim komsularim iyi olsun isterdim ama durum bole sizce ne yapayım hoc umursamayayim mi yoksa bidahakine tepki gostereyim mi
Bilmem isterdim ki hos sohbet muhabbet edecegim komsularim olsun surekli ister istemez goruyorsun her gordugumde ayni hal olunca insan uzuluyorKomşulara neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz ki?
Onlarsız da hayat geçer
Valla bende öyle sandım hatta ohh dedim direk söylemiş yüzlerine diyeAha direk lafı söylemiş bakalım ne demiş diye okurken , kalakaldım
Rahatsız ediyorsa bu durum sorun açıkça , zaten konuşmuyorlarmış sizinle , sordunuz diye bir şey değişmeyecektir
Aslında alacagim cevabi bildigim icin sormuyorum yooo senle alakasi yok kendi aramizda konusuyoz diyecekleri icin sormuyorum.he evet diyecek halleri yokKesinlikle direk söyleyin hayırdır gözümün içine baka baka dedikodumu mu yapıyorsun utanmadan diye!
Benden uzak olsunlar yeterli.Bilmem isterdim ki hos sohbet muhabbet edecegim komsularim olsun surekli ister istemez goruyorsun her gordugumde ayni hal olunca insan uzuluyor
Evet demeyecekler ama hadlerini bilecekler bi daha yapamayacaklarAslında alacagim cevabi bildigim icin sormuyorum yooo senle alakasi yok kendi aramizda konusuyoz diyecekleri icin sormuyorum.he evet diyecek halleri yok
9 aydir bu apartmandayim oturdugum apartman sadece 1 kez bi komsu esimi cagirdi adam gittik diger komsular ordaydi. Aile ortami (gereksiz)Amann komşu nedir ki, niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz kapınızı kapattığınız da hepiniz yalnızsınız, artı bu kadar rahatsız oluyorsam çat çat sorar, cevap ister, laf sokarım.. Bilmiyorum belki de ben kendimle barışık, ve kendime yetebildiğim içindir.
Ya böyle fısfıs insanlardan kimseye fayda gelmeyeceği gibi size de gelmez. Hiç uğraşmayın bence, böyle seviyesiz kadınları hiç sevmiyorum.Yo konusuyoruz hepsiyle ama iste beni gorup fis fis konustuktan sonra yaklasinca hal hatir sorma oluyor tabi.sinir oldugum nokta o zaten gorunce bi fis fisa dusmeleri
Valla ben 1bucuk yildiir binada komsuluk gormefim hrrkes kendi halinde selam, aleykum selam. Daire buyuk cogu birbiriyle muhattao degil olanlarda mıç mıc iliskileri var hepsi çat kapi birbirine gider baktim birkac kez benide davet ettiler 1 sefer ben gittim 1 sefer onlar geldi tamam. Mesafemi koydum diger turlu komsularla samimiyeti sevmem.Allah korusun kùslùk olir sevmedigim insanlarla yùz yùze gelmek istememArkadaslar her zaman komşuluk iliskilerine onem veririm ama yeni komsularimla malesef uyusamadim.gecende konu açmıştım bi tanesi cocuguma bagirdi yari ciddi yari saka an kalabalıktı ortam kavga etmiyim hadi neyse diye ben o an saka yollu cevap verdim ama sonra tavir aldim o da karsilikli aldi neyse onunla mesafeleyiz simdi digerleride genelde hep beraberler ne zaman slm versem biri ozellikle bakip egilip fis fis biseler konusuyo bugun ozellile yanina gidip bi sorun mu var ben ne zaman gorsen slm almayip hemen fis fis dedikoduya donuyosun gozumun onunde diyecektim ama yine kendimi frenledim oldugum yerde yalnizim komsularim iyi olsun isterdim ama durum bole sizce ne yapayım hoc umursamayayim mi yoksa bidahakine tepki gostereyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?