- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki komşulardan başka arkadaşın yok muArkadaslar her zaman komşuluk iliskilerine onem veririm ama yeni komsularimla malesef uyusamadim.gecende konu açmıştım bi tanesi cocuguma bagirdi yari ciddi yari saka an kalabalıktı ortam kavga etmiyim hadi neyse diye ben o an saka yollu cevap verdim ama sonra tavir aldim o da karsilikli aldi neyse onunla mesafeleyiz simdi digerleride genelde hep beraberler ne zaman slm versem biri ozellikle bakip egilip fis fis biseler konusuyo bugun ozellile yanina gidip bi sorun mu var ben ne zaman gorsen slm almayip hemen fis fis dedikoduya donuyosun gozumun onunde diyecektim ama yine kendimi frenledim oldugum yerde yalnizim komsularim iyi olsun isterdim ama durum bole sizce ne yapayım hoc umursamayayim mi yoksa bidahakine tepki gostereyim mi
benim de bir tanidigim vardı fıs fıs gozünün onunde dedikodu yapardı Allah reva gormedi basına olmadık seyler geldiYo konusuyoruz hepsiyle ama iste beni gorup fis fis konustuktan sonra yaklasinca hal hatir sorma oluyor tabi.sinir oldugum nokta o zaten gorunce bi fis fisa dusmeleri
Arkadaslar her zaman komşuluk iliskilerine onem veririm ama yeni komsularimla malesef uyusamadim.gecende konu açmıştım bi tanesi cocuguma bagirdi yari ciddi yari saka an kalabalıktı ortam kavga etmiyim hadi neyse diye ben o an saka yollu cevap verdim ama sonra tavir aldim o da karsilikli aldi neyse onunla mesafeleyiz simdi digerleride genelde hep beraberler ne zaman slm versem biri ozellikle bakip egilip fis fis biseler konusuyo bugun ozellile yanina gidip bi sorun mu var ben ne zaman gorsen slm almayip hemen fis fis dedikoduya donuyosun gozumun onunde diyecektim ama yine kendimi frenledim oldugum yerde yalnizim komsularim iyi olsun isterdim ama durum bole sizce ne yapayım hoc umursamayayim mi yoksa bidahakine tepki gostereyim mi
niye o evden çikmiyorsunuz ki.Ya komşuluk mu kaldı , gölge etmesinler başka ihsan istemez.
Üst komşum 7/24 temizlik yapıyor , halı silkeliyor , eşi evde futbol oynuyor, iki küçük kızı var en az onları duyuyorum.
İki sene konuştum, selamlaştım, bir gü karşı komşuyla selamlaşıyoruz apartmanda, yanımızdan öğğğğfğfdf diyerek geçti, bir daha selam bile vermedim. Ben senin her saçmalığına katlanayım sen benim yanımdan öfleyerek geç, hasta.
En üstümde üst komşunun kayınvalidesi oturuyor. Şu an resmen binada inşaat yapıyorlar iki aydır. Bir gün dayanamayıp apartmandan izin almadan nasıl inşaat yaparsınız dedim diye ertesi gün yazlıklarından gelip evimi basarak tehdit ettiler.
Komşuluk da eskidendi, insanlık da. Ben sadece başımı derde sokmamaya çalışıyorum. Siz de çok şey yapmayın yani.
Kendi evimiz çünkü.niye o evden çikmiyorsunuz ki.
o evi satmaya niyetiniz yokmu?Kendi evimiz çünkü.
o evi satmaya niyetiniz yokmu?
sen aile apartmandan ev almişsin galiba.Şu sıra yok ama birkaç sene sonra var.
İşin aslı ben bu evi satacağım insana şimdiden üzülüyorum. Evi seviyorum ama bu sorunlar ciddi geliyor. Evi satın aldıktan sonra bize satan aile eşime komşuları anlatıp biz baş edemedik demiş. Keşke satmadan söyleseydi diyorum ama ben de satarken anlatamam ki.