Komşularım ..

valla intikam almak doğru bişey değil ama benim halam aynen yapmıştı anlasın diye...
halam balkona çamaşır astığında yukardaki kadın halı silkeliyormuş...bile bile yaptığına emin olduk çünkü kavga ettiklerinde evet bile bile yaptım demiş...:53:
halam en son bıktı usandı, içine tak etmiş demekki, zavallım çamurlu su yapıp o çamaşır astığı bi vakit aşağıdan yukarıya elleriyle çamurları fırlatmış :53:
iyi cesaret etmişsin hala başına bela olmamış iyiki dedim napıyım halacım bıktım senelerdir her çamaşır astığımda halı silkeliyor veya balkon yıkıyor, beyaz çamaşırlarım bile simsiyah kalıyordu diyor....ama kadın o gün bugündür yapmamış bi daha....ne demişler dinsizin hakından imansız gelir....
konu sahibine sizde yapın diyemiyorum ama en azından ağız dalaşına girmeyin çözüm alamazsınız...bu resimlerle birlikte şikayetçi olun...polis güler falan demeyin artık sistem eskisi gibi değil çok hassas davranıyorlar...
mesela ben duymuştum üst kat komşusunun çocuğu çok gürültü yapıyor diye şikayet etmiş karakola kadın, polis gelip uyarmış ikaz etmiş üsttekileri...
bence gidin valla neden gitmeyeceksiniz şu çamaşırların haline bak çamur toprak içinde...kastlı olduğu kesin...kuş böyle yaparmı alllah aşkına hiçmi kuş görmedik tövbe tövbe...:19:

valla intikam almak doğru bişey değil ama benim halam aynen yapmıştı anlasın diye...
halam balkona çamaşır astığında yukardaki kadın halı silkeliyormuş...bile bile yaptığına emin olduk çünkü kavga ettiklerinde evet bile bile yaptım demiş...:53:
halam en son bıktı usandı, içine tak etmiş demekki, zavallım çamurlu su yapıp o çamaşır astığı bi vakit aşağıdan yukarıya elleriyle çamurları fırlatmış :53:
iyi cesaret etmişsin hala başına bela olmamış iyiki dedim napıyım halacım bıktım senelerdir her çamaşır astığımda halı silkeliyor veya balkon yıkıyor, beyaz çamaşırlarım bile simsiyah kalıyordu diyor....ama kadın o gün bugündür yapmamış bi daha....ne demişler dinsizin hakından imansız gelir....
konu sahibine sizde yapın diyemiyorum ama en azından ağız dalaşına girmeyin çözüm alamazsınız...bu resimlerle birlikte şikayetçi olun...polis güler falan demeyin artık sistem eskisi gibi değil çok hassas davranıyorlar...
mesela ben duymuştum üst kat komşusunun çocuğu çok gürültü yapıyor diye şikayet etmiş karakola kadın, polis gelip uyarmış ikaz etmiş üsttekileri...
bence gidin valla neden gitmeyeceksiniz şu çamaşırların haline bak çamur toprak içinde...kastlı olduğu kesin...kuş böyle yaparmı alllah aşkına hiçmi kuş görmedik tövbe tövbe...:19:

Aman ne bileyim canım ya üsttekinin eşiyle tartıştım yandakiyle tartıştım alttakiyle yeni yeni iyi olmaya başladık , kendi kendime diyorum şimdi bunların hepsimi kötü bir ben mi iyiyim diye .
Ben bunun normal olmadığını biliyorum ama şimdi hepsiyle sorun yaşayınca bende mi kusur var acaba diye düşünmeden edemedim .
Apartmanı badana yaptırmak istiyorum birlik olmuyorlar kendim boyayayım geçici olarak dedim adam çıkmış vay efendim nasıl boyarsın ona söyleseymişim o boyarmış , sanane be adam erkek halinle sen ne muhattab oluyorsun benimle.Bizim kuşlar besili canım sağ olsun komşum iyi besliyor onları ,zeki hayvanlar baksana ...
Komşuma göre sadaka verdiği ama asla böyle değil benim hakkıma giriyor ,madem sadaka vereceksin götür parka , olmadı kapına koy.
Silkeleme işini de yapıyorlar onu unutmuşum artık , eziyetleri bir değil ki.
Üç kere üst üste aynı çamaşırları yıkamışlığım var el insaf diyorum artık.Eşime anlatmıyorum bunları kavga çıkacak durduk yere , adamların kavgaları da pis oluyor istemiyorum sıkıntı olsun.
Yarın gidicem göstericem resimleri bakalım artık ne diyecek ...

Son düzenleme:
Yok valla bişey yapamıyorum yaptıkları kar kalıyor yanına yada bende çirkefleşicem aynısını yapıcam en son .

balkonunu camla kapattır en azından psılık ıcerı gırmez camasır telı atarsın balkonuna orda kurur olmaz mı ?

balkonunu camla kapattır en azından psılık ıcerı gırmez camasır telı atarsın balkonuna orda kurur olmaz mı ?
Balkon kapalı canım zaten anlayabilmeniz için balkon dedim , aslın da problem değil ben çamaşırlarımı evin içinde kurutuyorum zaten ama bi ton elektrik parası ödüyorum 3 kişiyiz evde 180 tl yazık ya .En azından yazın çabuk kuruyor boşu boşuna kullanmayayım dedim .

Balkon kapalı canım zaten anlayabilmeniz için balkon dedim , aslın da problem değil ben çamaşırlarımı evin içinde kurutuyorum zaten ama bi ton elektrik parası ödüyorum 3 kişiyiz evde 180 tl yazık ya .En azından yazın çabuk kuruyor boşu boşuna kullanmayayım dedim .

anladım canım..vala ısın zor ne deyım bılemedım...

Komsu cok zor yaa:((
Bende cok sorunluyum komsulardan.
Uste yasayan bi afrikali adam. Sabah kalkar banyoda bagira bagira burun bogaz temizler istahtan kesti resmen bizi. Gun icide surekli gitar calar.

Yan komsu esrar icer butun koku binaya dagilir ordan bizim eve gecer.
Digeri gece gunduz demez topuklu ayakkabi ile kosturur binasa
Alt komsum yeni evli cift gece boyu uyutmazlar.
En alt komsum bina kapisini hep acik birakir:((( bendede iki cocuk tabi alta gurultu yapiyoz hep

Komsunuzun besledigi kuslar kucuk kuslardan mi yoksa guvercin turu buyuk kuslardan mi eger kucuk kuslardan ise onlardan bu kadar diski cikmaz ama guvercin turu ise onlarin diskisi cok olur,eger kucuk kuslar ise komsunuzun besledigi onlardan bu kadar diski cikmayacagina gore camasirlariniza toprak atilmistir buyuk ihtimalle.

Eşimle papaz oldum gidip konuşucam diye , gidemezmişim .
Görmüyor musun insanlar yolda yol vermedi diye cinayet işliyorlar dedi.

Pislensinmiş evde kurutacakmışım :41: Boşuna mı kurutma makinası alınmış , gelen faturadan bananeymiş.O ayrı cinlendirdi beni.
Belediyeye şikayet edeyim diyorum ona da hayır diyor.

İyi dedim bugün çamaşırımı kirleten yarın bu bir şey demiyor nasılsa diye başka şekilde de rahatsız eder beni ,nafile anlatamadım .
Kendince oda haklı ama üzüldüm en doğal hakkımı alabilmek için hiç bir şey yapamadım .

Son düzenleme:
Komsu cok zor yaa:((
Bende cok sorunluyum komsulardan.
Uste yasayan bi afrikali adam. Sabah kalkar banyoda bagira bagira burun bogaz temizler istahtan kesti resmen bizi. Gun icide surekli gitar calar.

Yan komsu esrar icer butun koku binaya dagilir ordan bizim eve gecer.
Digeri gece gunduz demez topuklu ayakkabi ile kosturur binasa
Alt komsum yeni evli cift gece boyu uyutmazlar.
En alt komsum bina kapisini hep acik birakir:((( bendede iki cocuk tabi alta gurultu yapiyoz hep
Ev sahibi olmak iyi bir şey sanıyordum ama kiracı olmak daha iyiymiş başın ağrıdımı çık git taşın .Bilmiyorum ya ev ufak ,eski aynı zaman da çıkarım belki buda sebep olur.
Sizin apartman da gürültü , kapının açık bırakılması falan neyse de devamlı esrar içen biri bilmem korkutmuyormu sizi.

halanızı kutluyorum bende mi yapsam , benm üsttekilerde yayla hayatı yaşıyorlarda görgüden yoksun :) , bende annemlerin komşusundan duymuştum kadının canına tak etmiş beyaz çamaşırlar varken enjektöre kırmızı boya doldurmuş ( şırınga) alttan sıkmış üstün çamaşırına :) canına tak ediyor bazen insanın , tepemde odun kırdılar oturma odasında :) 4 sumo kızı var hergün koşuyolar evde noluosa :)

Şikayet etmek en guzelı , ama anlamaz devam ederlerse kırmızı boya atın sızde :D

Eşimle papaz oldum gidip konuşucam diye , gidemezmişim .
Görmüyor musun insanlar yolda yol vermedi diye cinayet işliyorlar dedi.

Pislensinmiş evde kurutacakmışım :41: Boşuna mı kurutma makinası alınmış , gelen faturadan bananeymiş.O ayrı cinlendirdi beni.
Belediyeye şikayet edeyim diyorum ona da hayır diyor.

İyi dedim bugün çamaşırımı kirleten yarın bu bir şey demiyor nasılsa diye başka şekilde de rahatsız eder beni ,nafile anlatamadım .
Kendince oda haklı ama üzüldüm en doğal hakkımı alabilmek için hiç bir şey yapamadım .

Eşiniz de haklı..
Annemlerin üst komşusu yukarıdan devamlı çöplükler atıyordu,
bir gün babam dayanamadı o da çok titizdir, çıktı söylendi adamın eşi çıkmış, sonra eşine şikayet etmiş kadın, bir kaç saat sonra adam kapmıza dayandı,
sonra öfkesini alamayıp bıçakla geri geldi, inanabiliyor musun, biz hayatımızda öyle kavga görmedik, çok korktuk, polis falan geldi, ya bişey yapsaydı babama!!!
Adam kollar faça'lı falan pskopat bir tipmiş zaten, karısıyla her gün kavga eden bir tipdi..
Allah korudu bizi, işin özü, artık insanlar çok kötü, eşiniz haklı..
:26:

Eşiniz de haklı..
Annemlerin üst komşusu yukarıdan devamlı çöplükler atıyordu,
bir gün babam dayanamadı o da çok titizdir, çıktı söylendi adamın eşi çıkmış, sonra eşine şikayet etmiş kadın, bir kaç saat sonra adam kapmıza dayandı,
sonra öfkesini alamayıp bıçakla geri geldi, inanabiliyor musun, biz hayatımızda öyle kavga görmedik, çok korktuk, polis falan geldi, ya bişey yapsaydı babama!!!
Adam kollar faça'lı falan pskopat bir tipmiş zaten, karısıyla her gün kavga eden bir tipdi..
Allah korudu bizi, işin özü, artık insanlar çok kötü, eşiniz haklı..
:26:
Eşim tanıyor o aileyi zaten esrarkeşler dedi , ben yokken kıstırırlar diyor .
Yazık ama bu ülke de hakkını almak cidden mesele .
Sizi de Allah korumuş , işte saçma sapan kuş boku yüzünden birbirimize giricez.

Ev sahibi olmak iyi bir şey sanıyordum ama kiracı olmak daha iyiymiş başın ağrıdımı çık git taşın .Bilmiyorum ya ev ufak ,eski aynı zaman da çıkarım belki buda sebep olur.
Sizin apartman da gürültü , kapının açık bırakılması falan neyse de devamlı esrar içen biri bilmem korkutmuyormu sizi.

Yok canim ya esrar burda yasak degil her kosede icen var malesef..
Korkmaktan cok gordugumuz zarara yaniyorum.
Daha bizim evde sigara icilmedi koku yapmasin cocuklar zarar gorur diye ama komsu saolsun mahvediyo..
En cok uzuldugumde kendi cocugu var kadinin 8 yasinda. Onun yaninda icer ve hep cocukta farkli kafalarda gezer yazik..

Benimde aslinda bir polislik anim var bu konuda.. Annemim ust komsusu surekli halilari butun pisligi ile sallardi asagi. Balkonda oturalim veya kapi acik olsun hic onemsemezdi..
Siseye ozel karisim yaptim ( sirke jöle öje kirmizi biber ketcap camasir suyu gida boyasi .... Daha ne bulmussam o anda)
Halilara yorganlara serptim hep. O renk o koku:)))
Polis cagirmis hemen.
Annemin haberi yok ya nasil yeminler ediyo polise:))
Inandilar polisler annemin parmagi yok gittiler..
Dahada hali kilim cikmadi balkona.
Bazen zorba olmak iyi bence ( laftan anlamayana)

anlayışsız insanlarla uğraşmak zor eşinde haklı artık insanlar iyice psikopatlaştı kimseye birşey söylenmiyor
eğer kiracıysanız taşının kurtulun boşuna dememişler ev alma komşu al diye ne kadar anlamlı bir sözmüş

Back
X