- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
valla intikam almak doğru bişey değil ama benim halam aynen yapmıştı anlasın diye...
halam balkona çamaşır astığında yukardaki kadın halı silkeliyormuş...bile bile yaptığına emin olduk çünkü kavga ettiklerinde evet bile bile yaptım demiş...
halam en son bıktı usandı, içine tak etmiş demekki, zavallım çamurlu su yapıp o çamaşır astığı bi vakit aşağıdan yukarıya elleriyle çamurları fırlatmış
iyi cesaret etmişsin hala başına bela olmamış iyiki dedim napıyım halacım bıktım senelerdir her çamaşır astığımda halı silkeliyor veya balkon yıkıyor, beyaz çamaşırlarım bile simsiyah kalıyordu diyor....ama kadın o gün bugündür yapmamış bi daha....ne demişler dinsizin hakından imansız gelir....
konu sahibine sizde yapın diyemiyorum ama en azından ağız dalaşına girmeyin çözüm alamazsınız...bu resimlerle birlikte şikayetçi olun...polis güler falan demeyin artık sistem eskisi gibi değil çok hassas davranıyorlar...
mesela ben duymuştum üst kat komşusunun çocuğu çok gürültü yapıyor diye şikayet etmiş karakola kadın, polis gelip uyarmış ikaz etmiş üsttekileri...
bence gidin valla neden gitmeyeceksiniz şu çamaşırların haline bak çamur toprak içinde...kastlı olduğu kesin...kuş böyle yaparmı alllah aşkına hiçmi kuş görmedik tövbe tövbe...
Yok valla bişey yapamıyorum yaptıkları kar kalıyor yanına yada bende çirkefleşicem aynısını yapıcam en son .
Balkon kapalı canım zaten anlayabilmeniz için balkon dedim , aslın da problem değil ben çamaşırlarımı evin içinde kurutuyorum zaten ama bi ton elektrik parası ödüyorum 3 kişiyiz evde 180 tl yazık ya .En azından yazın çabuk kuruyor boşu boşuna kullanmayayım dedim .balkonunu camla kapattır en azından psılık ıcerı gırmez camasır telı atarsın balkonuna orda kurur olmaz mı ?
Balkon kapalı canım zaten anlayabilmeniz için balkon dedim , aslın da problem değil ben çamaşırlarımı evin içinde kurutuyorum zaten ama bi ton elektrik parası ödüyorum 3 kişiyiz evde 180 tl yazık ya .En azından yazın çabuk kuruyor boşu boşuna kullanmayayım dedim .
Ev sahibi olmak iyi bir şey sanıyordum ama kiracı olmak daha iyiymiş başın ağrıdımı çık git taşın .Bilmiyorum ya ev ufak ,eski aynı zaman da çıkarım belki buda sebep olur.Komsu cok zor yaa(
Bende cok sorunluyum komsulardan.
Uste yasayan bi afrikali adam. Sabah kalkar banyoda bagira bagira burun bogaz temizler istahtan kesti resmen bizi. Gun icide surekli gitar calar.
Yan komsu esrar icer butun koku binaya dagilir ordan bizim eve gecer.
Digeri gece gunduz demez topuklu ayakkabi ile kosturur binasa
Alt komsum yeni evli cift gece boyu uyutmazlar.
En alt komsum bina kapisini hep acik birakir(( bendede iki cocuk tabi alta gurultu yapiyoz hep
valla intikam almak doğru bişey değil ama benim halam aynen yapmıştı anlasın diye...
halam balkona çamaşır astığında yukardaki kadın halı silkeliyormuş...bile bile yaptığına emin olduk çünkü kavga ettiklerinde evet bile bile yaptım demiş...
halam en son bıktı usandı, içine tak etmiş demekki, zavallım çamurlu su yapıp o çamaşır astığı bi vakit aşağıdan yukarıya elleriyle çamurları fırlatmış
iyi cesaret etmişsin hala başına bela olmamış iyiki dedim napıyım halacım bıktım senelerdir her çamaşır astığımda halı silkeliyor veya balkon yıkıyor, beyaz çamaşırlarım bile simsiyah kalıyordu diyor....ama kadın o gün bugündür yapmamış bi daha....ne demişler dinsizin hakından imansız gelir....
konu sahibine sizde yapın diyemiyorum ama en azından ağız dalaşına girmeyin çözüm alamazsınız...bu resimlerle birlikte şikayetçi olun...polis güler falan demeyin artık sistem eskisi gibi değil çok hassas davranıyorlar...
mesela ben duymuştum üst kat komşusunun çocuğu çok gürültü yapıyor diye şikayet etmiş karakola kadın, polis gelip uyarmış ikaz etmiş üsttekileri...
bence gidin valla neden gitmeyeceksiniz şu çamaşırların haline bak çamur toprak içinde...kastlı olduğu kesin...kuş böyle yaparmı alllah aşkına hiçmi kuş görmedik tövbe tövbe...
Eşimle papaz oldum gidip konuşucam diye , gidemezmişim .
Görmüyor musun insanlar yolda yol vermedi diye cinayet işliyorlar dedi.
Pislensinmiş evde kurutacakmışımBoşuna mı kurutma makinası alınmış , gelen faturadan bananeymiş.O ayrı cinlendirdi beni.
Belediyeye şikayet edeyim diyorum ona da hayır diyor.
İyi dedim bugün çamaşırımı kirleten yarın bu bir şey demiyor nasılsa diye başka şekilde de rahatsız eder beni ,nafile anlatamadım .
Kendince oda haklı ama üzüldüm en doğal hakkımı alabilmek için hiç bir şey yapamadım .
Eşim tanıyor o aileyi zaten esrarkeşler dedi , ben yokken kıstırırlar diyor .Eşiniz de haklı..
Annemlerin üst komşusu yukarıdan devamlı çöplükler atıyordu,
bir gün babam dayanamadı o da çok titizdir, çıktı söylendi adamın eşi çıkmış, sonra eşine şikayet etmiş kadın, bir kaç saat sonra adam kapmıza dayandı,
sonra öfkesini alamayıp bıçakla geri geldi, inanabiliyor musun, biz hayatımızda öyle kavga görmedik, çok korktuk, polis falan geldi, ya bişey yapsaydı babama!!!
Adam kollar faça'lı falan pskopat bir tipmiş zaten, karısıyla her gün kavga eden bir tipdi..
Allah korudu bizi, işin özü, artık insanlar çok kötü, eşiniz haklı.. :26:
Ev sahibi olmak iyi bir şey sanıyordum ama kiracı olmak daha iyiymiş başın ağrıdımı çık git taşın .Bilmiyorum ya ev ufak ,eski aynı zaman da çıkarım belki buda sebep olur.
Sizin apartman da gürültü , kapının açık bırakılması falan neyse de devamlı esrar içen biri bilmem korkutmuyormu sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?