Hiç sanmıyorum anlayacağını ama deniycem bunu son bir kez insan gibi gidicem kapısına.Savcılığa şikayet etsem ne diye suç duyurusun da bulunucam gülerler ya.bu resmi aynen onlara göster bu resimle gidip savcılığa belediyeye şikayette bulunacağını dava açıçağını söle belki korkarlarama şaka bi yana resmi gösterip konuşabilirsin hani bakın bu halde siz benim yerimde olanız naparsınız felan diye üzüldüm canım inşAllah düzelir
kuşların bu tarz bir şey yapabileceğini ilk defa duyuyorum. toprak atılmış gibi resmen. bence bi daha böyle bir şey olursa benim balkonumda aynı şekilde diyen komşunun balkonunu bi kontrol edin derim.
Yok resimleri silmedim duruyorlar.Bunlar delil yerine geçer mi ondan da emin değilim .Üst komşum ben yapmadım diyor .resmi sakın silme delil çünkü ne olue ne olmaz
Yok arkadaşım ben de bi tuhaflık var nerde manyak var beni buluyor bir yerde hata ediyorum demek ama bilemedim ben kendimi.yuhh artık ya ınsanlıkta kalmadı...
Gidicem kapısına ama ne diyeceğimi bilmiyorum denedim daha önce çünkü yakaladığım halde defalarca ben ekmek atmıyorum diyor sanırım onu da atarken çekmem lazım .resmen kum gibi birseyler bunlar kuslar tepinmiyodur ki boyle olsun bilmiyorum bencede bi resimlerle gidip sikayet edecem de bakalim ne diyecek..
eğer gerçekten saksıdan geliyorsa bence saksılarının yerlerini değiştirmeli. dökülen pislikler az değil çünkü. az ve tek tük şeyler olsa neyse de. çok fazla gerçekten.
keske baska bır yere tasınsan boyle ınsancıklarla yuzyuze bakmakta kötu yanı pişkin pişkin...
Emri vaki yapılması en hoslanmadigim sey icinden gelirse zaten yaparsın.sinirlerim bozuldu sırf densizliklerinin yuzunden kurutma makinasi kullanmak zorunda kaliyorum 180 tl fatura geldi acıdim verdigim paraya.Cok sınır bozucu bır durum bu allah sabır versın sıze olan camasıra olsa gene ıyı aynı zamanda olmaması gereken bır durum için sınirlerınızde harap olur.bende bır apartmanın orat akatını aldım yakında tasınacagım dılerım bunlar basıma gelmez bende benımde yan komsum sorunlu her daım benı genc gorunce bırseyler beklıyor benden kek yap borek yap bugun bıle etlı bulgur pılavı yaptırdı bana kullanılıyorum farkındayım hafı yaslıdır dıye ıdare etmeye calısıyorum ama baya yıprandım artıkk.
Evet cok dogru demıssın senı kucuk gorduklerı ıcın bole yapıyor olabılırler aynı sorundan muzdarıbım allahım ya bızdemı yaslanınca bole olacaz kı
Ev kendimizin su an icin tasınmak zor .tahminimce beni ufak göruyorlar hepsinin yasi var artik ne dusunuyorlar bilmiyorum.
Sanmıyorum kıskançlık bu tamamen hainlik , düşüncesizlik canım .hea sımdı anlasıldıhepsı menapoza gırmıss senı kıskanıyorlar yazıkk bakk uzuldum sımdı onlara sana sarmıslarrr napsınlar allah akıl fıkır versınn o babannelere
Sanmıyorum kıskançlık bu tamamen hainlik , düşüncesizlik canım .
Görmüyor ki beni kıskanmak için vakitleri olsun .
Cahil insanlar başka izah yok , küçük görüyorlar ezmeye çalışıyorlar.
Gidicem resimleri göstericem yan komşuya yarın devam ederse gözümü karartıp gidicem şikayete
Yok valla bişey yapamıyorum yaptıkları kar kalıyor yanına yada bende çirkefleşicem aynısını yapıcam en son .yönetıcıye sıkayet et olmadı gıt cıddı cıddı sıkayet et neresı nereye varıyorsa artık ...laftan anlamayan ınsanlara napabılırsın baska?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?