Komşularım ..

Rossiene

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
5.283
3.574
773
Bu ara sık konu açar oldum ama arkadaşlar ben ne yapayım siz söyleyin , sırf arka balkona çamaşır asamıyorum diye kurutma makinası aldım .
Hazır havalar ısındı kullanmayayım dedim şu hale bakın , ben başıma gelecekleri biliyorum çarşaf örttüm çamaşırlarımın üstüne , üstte ki komşumun demesine göre kuşlar yapmış onun da balkonu bu haldeymiş.
Yan tarafta oturan komşuma diyorum ki rica ediyorum ekmek atıp alıştırma kuşları bak çamaşırlar hep necaset oluyor parka götür ekmekleri orda doyur yok anlamıyor.
Sana hakkımı helal etmiyorum diyorum dalga geçer gibi ben sana hakkımı helal etmiyorum diyor.
Bu insanları nereye şikayet etsem bilemedim .Çamaşırdan acayip tiksiniyorum bu konu da titizim ya onların ki gayet duruyor benimkiler hep pislik için de
Şeytan diyor ki gece çamaşırlarını astığın da aynısını yap anlasın , yok yapamıyorum ama .

bu resmi aynen onlara göster bu resimle gidip savcılığa belediyeye şikayette bulunacağını dava açıçağını söle belki korkarlar ama şaka bi yana resmi gösterip konuşabilirsin hani bakın bu halde siz benim yerimde olanız naparsınız felan diye üzüldüm canım inşAllah düzelir

kuşların bu tarz bir şey yapabileceğini ilk defa duyuyorum. toprak atılmış gibi resmen. bence bi daha böyle bir şey olursa benim balkonumda aynı şekilde diyen komşunun balkonunu bi kontrol edin derim.

Hiç sanmıyorum anlayacağını ama deniycem bunu son bir kez insan gibi gidicem kapısına.Savcılığa şikayet etsem ne diye suç duyurusun da bulunucam gülerler ya.

kuşların bu tarz bir şey yapabileceğini ilk defa duyuyorum. toprak atılmış gibi resmen. bence bi daha böyle bir şey olursa benim balkonumda aynı şekilde diyen komşunun balkonunu bi kontrol edin derim.

Aklıma geldi gelmedi değil ama çatıda ki yosunlar mı dedi saksılar mı dedi kavga etmemek için uzatmadım .
Normal mi bu ya anlatsam inanmazlar dedim çektim resmini.

resmen kum gibi birseyler bunlar kuslar tepinmiyodur ki boyle olsun bilmiyorum bencede bi resimlerle gidip sikayet edecem de bakalim ne diyecek..

eğer gerçekten saksıdan geliyorsa bence saksılarının yerlerini değiştirmeli. dökülen pislikler az değil çünkü. az ve tek tük şeyler olsa neyse de. çok fazla gerçekten.

resmi sakın silme delil çünkü ne olue ne olmaz
Yok resimleri silmedim duruyorlar.Bunlar delil yerine geçer mi ondan da emin değilim .Üst komşum ben yapmadım diyor .
yuhh artık ya ınsanlıkta kalmadı...
Yok arkadaşım ben de bi tuhaflık var nerde manyak var beni buluyor bir yerde hata ediyorum demek ama bilemedim ben kendimi.

resmen kum gibi birseyler bunlar kuslar tepinmiyodur ki boyle olsun bilmiyorum bencede bi resimlerle gidip sikayet edecem de bakalim ne diyecek..
Gidicem kapısına ama ne diyeceğimi bilmiyorum denedim daha önce çünkü yakaladığım halde defalarca ben ekmek atmıyorum diyor sanırım onu da atarken çekmem lazım .
Evvelsi gün yine atıyor bakıyorum ona beni görmemezlikten geliyor gayet rahat bir şekilde karşıda ki çatıya ekmekleri atıyor.

eğer gerçekten saksıdan geliyorsa bence saksılarının yerlerini değiştirmeli. dökülen pislikler az değil çünkü. az ve tek tük şeyler olsa neyse de. çok fazla gerçekten.

Bakıyorum yukarı saksı falan yok herkez topu birbirine atıyor sadece ben muzdarip değilim alt katta ki komşulara da yazık .
Ayrıca sadece bunlar olsa iyi asıl problem kuşların pislikleri pislettikleri an görmezsem kurudukların da kaynar suyla temizlemek zorun da kalıyorum .

keske baska bır yere tasınsan boyle ınsancıklarla yuzyuze bakmakta kötu yanı pişkin pişkin...

Cok sınır bozucu bır durum bu allah sabır versın sıze olan camasıra olsa gene ıyı aynı zamanda olmaması gereken bır durum için sınirlerınızde harap olur.bende bır apartmanın orat akatını aldım yakında tasınacagım dılerım bunlar basıma gelmez bende benımde yan komsum sorunlu her daım benı genc gorunce bırseyler beklıyor benden kek yap borek yap bugun bıle etlı bulgur pılavı yaptırdı bana kullanılıyorum farkındayım hafı yaslıdır dıye ıdare etmeye calısıyorum ama baya yıprandım artıkk.

Evet cok dogru demıssın senı kucuk gorduklerı ıcın bole yapıyor olabılırler aynı sorundan muzdarıbım allahım ya bızdemı yaslanınca bole olacaz kı

Emri vaki yapılması en hoslanmadigim sey icinden gelirse zaten yaparsın.sinirlerim bozuldu sırf densizliklerinin yuzunden kurutma makinasi kullanmak zorunda kaliyorum 180 tl fatura geldi acıdim verdigim paraya.

Evet cok dogru demıssın senı kucuk gorduklerı ıcın bole yapıyor olabılırler aynı sorundan muzdarıbım allahım ya bızdemı yaslanınca bole olacaz kı

Hic sanmiyorum ya komsuya eziyet etmek yasla alakali degil insanlikla alakali .en fazla yardim istersin.

Ev kendimizin su an icin tasınmak zor .tahminimce beni ufak göruyorlar hepsinin yasi var artik ne dusunuyorlar bilmiyorum.

hea sımdı anlasıldı hepsı menapoza gırmıss senı kıskanıyorlar yazıkk bakk uzuldum sımdı onlara sana sarmıslarrr napsınlar allah akıl fıkır versınn o babannelere

hea sımdı anlasıldı hepsı menapoza gırmıss senı kıskanıyorlar yazıkk bakk uzuldum sımdı onlara sana sarmıslarrr napsınlar allah akıl fıkır versınn o babannelere
Sanmıyorum kıskançlık bu tamamen hainlik , düşüncesizlik canım .
Görmüyor ki beni kıskanmak için vakitleri olsun .
Cahil insanlar başka izah yok , küçük görüyorlar ezmeye çalışıyorlar.

Gidicem resimleri göstericem yan komşuya yarın devam ederse gözümü karartıp gidicem şikayete

yönetıcıye sıkayet et olmadı gıt cıddı cıddı sıkayet et neresı nereye varıyorsa artık ...laftan anlamayan ınsanlara napabılırsın baska?

yönetıcıye sıkayet et olmadı gıt cıddı cıddı sıkayet et neresı nereye varıyorsa artık ...laftan anlamayan ınsanlara napabılırsın baska?
Yok valla bişey yapamıyorum yaptıkları kar kalıyor yanına yada bende çirkefleşicem aynısını yapıcam en son .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…