• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsularim

yok ben de alınmadım onu soruyordum işte alınacak bir şey yok değil mi diye. konuya dönelim.
insanlara gereğinden fazla değer vermiş arkadaş, değer de beklemiş. kimsenin umursadığı bile yok.
Konu icinde konu oldu seninki. :KK48:

Ben olsam alinmazdim ama herkes farkli sonucta. :KK54:

Bu konu baska ama y kendini zorla davet ettiriyor diyor.y biraz merkezde olmayi seviyor ona gore davraniyor. Hani uzak durmak isteyen kahvaltiya da gelmez.

Allah baska dert vermesin, cok zor cidden x caya geldi y kahveye cagirmadi sonra hepsi z'ye gittiler he mi?

Herkes x olunca konuyu zor anladim.Ne işleri varmış? Bana ayıp edecek kadar ne işiniz vardı diye sorabilirsiniz.

Ikisinide 0 ile carparak hayatinizdan yok edebilirsiniz...
Yani hic yokmuslar gibi davranabilirsiniz ...
Aksi halde daha cok kirilacaksiniz gibime geldi :KK20:

vallahi ben de anlamadım
kim kimi keke çağırıyor kim kimi kahvaltıya çağırmış bir şey anlaşılmıyor
Hemen tercume edeyim:süslü:
Konu sahibinin karsi komsusu konu sahinin evini kendine sube yapmis:KK19:
Kahvaltiya geliyormus,caya geliyormus ama konu sahibini sadece kahveye cagiriyormus:kahve:
Gel zamn git zman kendine baska sube bulmus karsi komsu onunla kanki olmus ustelik onu kahvaltiya bile cagirmiso_O ikisi birlik olup konu sahibini dislamislar :KK12:
Birbirlerine kahvaltiya,caya,kahveye herturlu yeme icme eylemine davet ediyorlarmis ama konu sahibini etmiyorlarmis:KK62:
Konu sahibide uzuluyor bu ittifaka ne yapayim diyor:sampiyon:
Konu sahibi ikisine mutluluklar dile cekil aradan bu olay bermuda seytan ucgenine doner yoksa:KK69:
Caydi kahveydi kizilcik serbeti olur:KK70:

Nasıl zorla davet ettiriyor kendisini kahvaltıya? Etmezseniz olur biter. Veya siz de onun metoduyla kendinizi zorla davet ettirin bu sizi mutlu edecekse.

Arkadaslar kusura bakmayın aceleyle yazdım ben bu komsumla yeni tanıştım komsum ayşe diyelim x e de fatma diyelim ben ayseyle yeni tanıştım istanbulda gurbetteyim o gurbette değil sıcak geldi kız bana.Fatmayla benle tanismadan bi iki hafta önce tanışmış ama benle samimi old sıra fatma hamile oldugundan annesinde kaliyormustu sonra o gelince evine (arka sokakta oturuyor )beni de tanıştırdı ama bunlar eşleri önceden arkadaş olduğu için daha bi samimiler ben ona takilmam olabilir herseyi beraber yaptıkları için fazla samimi olmak istemedim cekilmek istedim biraz.esimde iki gün izinliydi aramadim onları sonraki gün msj atti ayşe fatmayla kahveye gelcez musaitmisin die hemen kabul ettim geldiler güzel geçti iyi geldi bana.dediler sende gel özellikle fatma dedi bana hiç gelmedin die oda ilkkez geldi bana. Ayse yarin esim evde ama bakarim dedi.dedim tamam yarın gelirim haberlesiriz tamam dedi ertesi gun ayseye msj attım gidelimmi die w.app gördüğü halde bişey yzmadi sonra fatmaya yazdım supurge yapcam 3 4 gibi gel canım yazdi.dedim işin varsa şart değil bugün yok biter o zamana dedi tamam dedim sonra yarım saat sonra ayşe yazdı ben fatmadayim ağda isim var rica ettim tamam dedi geldim işimiz biter bi iki saate dedi bende işiniz varsa gelmiyim sonra görüşürüz yok zaten fatmaya gelcem yazmışsın oda gel dio dedi niye şimdi böyle diyosun dedi kızdı gibi bana suçlu oldum bir anda tamam dedim ama bikaç saat sonra gel işimiz bitti yazdiklarinda misafir geldi giderse gelirim yazdim gitmedim yalnizliktan bu hale geldim ben

Şuan çalışmiyorum gurbette çok yalnızım yeni evliyim yani 1 yıl olcak
Komşu için değil bu kadar cümle iki hece yazmam ya, görüşmeyiverin nolcak?? Hiç de sevmem işte bu yüzden komşu muhabbetini, o çaya çağırdı ben keke çağırdım falan...
Çok boşsunuz galiba? Allah daha büyük dert vermesin
Komşu için değil bu kadar cümle iki hece yazmam ya, görüşmeyiverin nolcak?? Hiç de sevmem işte bu yüzden komşu muhabbetini, o çaya çağırdı ben keke çağırdım falan...
Çok boşsunuz galiba? Allah daha büyük dert vermesin

birlikte işleri olabilir her yere beraber gitmek zorunda değilsiniz ki zaten siz sonradan tanıştırılan kişisiniz çok samimi olmanıza gerek yok . komşunuzunda yaptıklarınızı hak etmediğini düşünüyorsanız kibar bir dille red edin
Ben zaten uzak durdum onlar aradı hiç gelmiyorsun filan dediler samimi gibi gozukup samimi olmayanlardanlar

Ikisinide 0 ile carparak hayatinizdan yok edebilirsiniz...
Yani hic yokmuslar gibi davranabilirsiniz ...
Aksi halde daha cok kirilacaksiniz gibime geldi :KK20:
Zaten tamamen sildim numaralarinida kesinlikle gorusmucem buraya rahatlamak için yazdım

Sizi sevmiyorlar bence.
Sevmiyorlarsa uzak durunca neden aradılar anlamadım ayşe bana hediye aldı ilk tanistigimiz günün ertesi günü bende sonra ona aldım üzerindeki notu buzdolabina yapistirmis valla ben hiç bişey anlamadım ilk kez başıma geldi böyle bişey memleketimde bu kadar dengesizini görmemiştim ama size de hak veriyorum aklima geliyor sevmiyorlar diyorum bida umarım aramazlar

Fazla yüz verince böyle olur sende yiyelim içeriz bizde kahve çok bile oldu maalesef helal süt emmiş vefalı arkadaş komşu vs zor bulunuyor

Fazla yüz verince böyle olur sende yiyelim içeriz bizde kahve çok bile oldu maalesef helal süt emmiş vefalı arkadaş komşu vs zor bulunuyor
Haklısın ben çok iyiniyetli biriyim hrkesi kendim gibi saniyorum fazla yüz verdim mecburiyetten oldu birazda yani insansizliktan.ama dediğin gibi bu devirde hersey bitmis

Sevmiyorlarsa uzak durunca neden aradılar anlamadım ayşe bana hediye aldı ilk tanistigimiz günün ertesi günü bende sonra ona aldım üzerindeki notu buzdolabina yapistirmis valla ben hiç bişey anlamadım ilk kez başıma geldi böyle bişey memleketimde bu kadar dengesizini görmemiştim ama size de hak veriyorum aklima geliyor sevmiyorlar diyorum bida umarım aramazlar

ya üzülmeyin, bu aralar ikisinin paylaştığı daha çok ortak nokta vardır. İnsan ilişkileri böyledir genelde. İkisi daha yakındır. Bu sizin kötü ya da yetersiz olduğunuz anlamına gelmez. Yalnız olduğunuz için çok kırılmışsınız ama boşverin. size yakın daha iyi bir arkadaş bulursunuz eminim. Hem kahvaltı hazırlamak derdinden kurtuldunuz :) Biraz daha sosyalleşmeye çalışın yeter bence.

Tes
ya üzülmeyin, bu aralar ikisinin paylaştığı daha çok ortak nokta vardır. İnsan ilişkileri böyledir genelde. İkisi daha yakındır. Bu sizin kötü ya da yetersiz olduğunuz anlamına gelmez. Yalnız olduğunuz için çok kırılmışsınız ama boşverin. size yakın daha iyi bir arkadaş bulursunuz eminim. Hem kahvaltı hazırlamak derdinden kurtuldunuz :) Biraz daha sosyalleşmeye çalışın yeter bence.teşekkür ederim eşleri eskiden arkadaslarmis ondan ortak noktalari var olsun bende başka bulurum kendime

Back
X