Arkadaşlar merhaba ben 1 yıllık evliyim bir köyde lojmanda kalıyoruz eşim askeri personel karakolun içinde 4 daireli lojman ilk taşındıgım zaman karşımdaki ve onun üstündekiyle samimi oldum, fakat birisi özellikle çok fazla insanı demorilize ediyordu mesela kendisine birşeyler verdim tabakları kapıya bırakıp sms atmıştı, sonra sürekli rütbecilik yapıyordu hepimizin eşi astsubay uzman eşlerini küçümsüyordu çok şaşırmıştım, bir kerede kız kıza merkeze gittik beni dışladılar ben yokmuşum yanlarında kuyrukmuşum gibi ki zorla çagırmışlardı neyse, ben görüşmeyi kestim kasım gibi bu aya kadarda evde kendimce vakit geçirdim hiçte sıkılmadım,1 tanesi tayin oldu gitti neyse yeni komşular geldi tanıştım kahve içtim falan ama istiyorlarki sabah akşam girelim çıkalım yeni gelen ikisi öglen birlikte şimdi akşamda birlikte, digeri diyorki ben burda bir aile olalım birlikte yemekler yiyelim mangal yakalım falan filan neyse öglen kahve içtim akşam yine çagırıyorlar tamamen iletişimi kesmek istemiyorum ama pekte sağlıklı gelmiyor bu durum ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim?