sagol arkadasım. ama maalesef ailemden uzagız. işimiz geregi. o yüzden zaten üzülüyorum. ama cok dogru seyler yazmısın . tesekkür ederimcanım boşver ya sen elinden geldiğince iyi niyetli davranmışsın, adım atan hep sen olmuşsun zaten. onlar anlamıyorsa boşver zorlama. artık eski komşuluklar kalmadı maalesef, herkes bir hayat mücadelesi içinde, bir koşuşturma içinde. sen de kendi haline bırak. isteyen evine gelip oturur, isteyen çağırır, isteyen selam verir.
benim şu an oturduğum apartmanda öyle sadece apartman içinde karşılaşırsak selamlaşırız, onun haricinde gelip gitmek yoktur. gerçi ben bu durumdan rahatsız değilim. hiç bir zaman çok yakınımdakilerle samimi olup, sırrımı verme taraftarı değilim. çünkü insanlar senin iyi niyetini suistimal ediyorlar ve hemen dedikodular başlıyor. ben uzak durduğum için böyle birşey yaşamadım çok şükür ama komşularıyla çok samimi olan arkadaşlarım, yakınlarım hep bu durumdan dert yanıyor o yüzden ben de hep geri çekerim kendimi ama yeri gelince konuşurum, aşure tarzı şeyler falan yapınca dağıtırım. ama asla çok samimi olmam. bence sen de öyle yap, hem niye mutsuz olup onları mutlu etmek istemiyorum demişsin. hayat onlardan mı ibaret. dışarı çık, alışverişe falan git, dışardaki arkadaşlarınla görüş, eşinle gez dolaş, kardeşlerin varsa onlarla vakit geçir, arkadaşlarını davet et falan yani onlarsız da yapacağın çok şey var ve umursamadığını belli et bence en güzel cevap bu olur.
belki yanlış anladım ama siz çağırınca geliyolar ama sizi çağırmıyolar siz konuşursanız konuşuyolar öyle mi? belki sizinle görüşmek istemedikleri için yapıyolardır ama kırmak istemiyolardır ondan böyle anlatmaya çalışıyo olabilirler mi? siz çekin kendinizi geri bakalım biraz anlaşılır durum...
hım.peki sadece sıze karsımı boyleler yoksa...dıger komşulara yaklaşımlarıda aynımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?