.sevmeme , iyiligini istememe, bunlarda kıskançlıga girer bence.
ortada herhangi bir olay yada kotü soz olmadı için boyle düşünüyorum. bi sorun olsa zaten dert etmem bu yüzden der takmam kafama ama ortada birsey yokken bu takınılan tutum beni cekememezkik düşüncesine itiyo.
arkadaşlara katılıyorum komşularınız büyük ihtimalle sizinle görüşmek istemedikleri için bu tavrı takınıyorlar
kıskandıklarını sanmıyorum
herkesin sizi kıskandığını düşünmek yerine kendinizi geri çekin ve gözlemleyin
diğer konunuzda da yine bir arkadaşınızın sizi kıskandığını bdüşünmüşsünüz
mutlaka bir sebep vardır insan ilişkilerinizdeki sorunlarınızın ya sizin ya da karşı tarafın veya iki tarafın birden sebep olduğu sorunlardır
bir insanı sevmemek onu kıskanmak demek değildir...size yanlışı olan bir insanı sevmezsiniz ,kıskançlıkla ne ilgisi var... bir arkadaşınız ,size hayatınızın en büyük kazığını atmıştır ve artık onu sevmezsiniz... bu sevmemenin sizce kıskançlıkla bir ilgisi olabilir mi. elbette olamaz. sevmeme, kıskançlığa girmiyor .anlatabildim umarım
.sevmeme , iyiligini istememe, bunlarda kıskançlıga girer bence.
bunu okumadınız heralde . ben sizden ne yapsam diye yardım istedim eleştiri degil
bunu okumadınız heralde . ben sizden ne yapsam diye yardım istedim eleştiri degil
cok sagol aynen dedin gibi.benim için cok pofpoflanmıs demişlerdi zaten. zaten bende kesin kıskanılıyom demedim ilk basyta okunursa cozemedim dedim.Hayatim bunlar elestiri degil sadece tavsiye....
Benim cok yakin ve samimi bir arkadasim vardi, gayet düzgün konusmasini oturmasini kalkmasini bilen güzel bir kiz, gel gelelim sevilmezdi kim tanisa onu kani isinmazdi ona karsi bir türlü....
Oda hep kiskaniliyorum cekemiyorlar beni diye algilardi, onu izlemeye basladim ve sunu fark ettim, kendini bu duruma getiren kendisiydi aslinda, onu hic tanimayan etmeyen bir insan niye kiskansinki, yada ondan cok daha güzel bir kiz niye cekemesinki?:uhm:
Ailesinden asiri derecede ilgi gören bir kizdi, bir dedigi iki olmazdi, 5 kardeslerdi ama hepsi bir tarafa o bir tarafaydi annesi babasi icin, kiz kardesi hep onun eskilerini giyer ona yeniler alinirdi....böyle alistigi icin sürekli sevilen ilgi gören herkesin onunla arkadas olmak istedigni saniyordu bunun icinde kendini cok fazla ön plana atiyor cok fazla önemsiyordu...
Ama iste tam tersi oluyordu itici geliyordu insanlara, halbuki gercek kisiligi ne kadar farkliydi ben onu taniyordum cünkü benimle oldugu gibi olabiliyordu...a.s
Yani demek istedigim belki insanlari sen yanlis anliyorsun ya bilmeden sen negatif bir görünüm veriyorsun, kendi bir izle bence....sadece tavsiye canim..:teselli:
canım bende senin gibiyim ama kıskanılma olduğunu zannetmiyorum ama olabilirde ..herkesin yüzüne göre sakal olursan senden iyisi olmuyo demi..
Ben de dedim kim hortlatmış konuyu lutranmışWuhhuu 2009 konusu 2 yıllık üyeydim o zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?