Komşularımı çözemedim.. Kıskançlık mı nedir anlamadım?

ortada herhangi bir olay yada kotü soz olmadı için boyle düşünüyorum. bi sorun olsa zaten dert etmem bu yüzden der takmam kafama ama ortada birsey yokken bu takınılan tutum beni cekememezkik düşüncesine itiyo.

Diğer konun da 30 lu yaslar da kendinden küçükler neden kıskanılır ki? idi.
Bence seninle görüşmek istemeyen insanların seni kıskandıklarını düşünmekten vazgeç. Bir sürü kadın hep birlikte senin gençliği mi kıskanacaklar canım.. Mutlaka görüşmek istememe nedenleri vardır. Kafa yapın, hayata bakışın, sohbetin, davranışların v.s onlara uymuyor olabilir. Insan iki konunu da okuyunca, komşularının seninle görüşmek istememe nedenlerini kıskançlık olarak nitelediğini anlıyor canım.. Senin kafa yapındaki insanlara söylenebilecek söz şudur "kendini fazla önemsemiyor musun?"

.sevmeme , iyiligini istememe, bunlarda kıskançlıga girer bence.

bir insanı sevmemek onu kıskanmak demek değildir...size yanlışı olan bir insanı sevmezsiniz ,kıskançlıkla ne ilgisi var... bir arkadaşınız ,size hayatınızın en büyük kazığını atmıştır ve artık onu sevmezsiniz... bu sevmemenin sizce kıskançlıkla bir ilgisi olabilir mi. elbette olamaz. sevmeme, kıskançlığa girmiyor .anlatabildim umarım

ortada herhangi bir olay yada kotü soz olmadı için boyle düşünüyorum. bi sorun olsa zaten dert etmem bu yüzden der takmam kafama ama ortada birsey yokken bu takınılan tutum beni cekememezkik düşüncesine itiyo.

bunu okumadınız heralde . ben sizden ne yapsam diye yardım istedim eleştiri degil

cok dogru arkadasim aynen bende öyle düsünüyorum..a.s

sanada katilamamak elde degil canim!! Kiskanmak sevmemek cok farkli seyler...
Bir insan cok sevdigi bir insanida kiskanabilir ne alaka bende anlamadim...

Hem tosun arkadasim belkide sen bilmeden karsi tarafa negatif yansiyorsun, birazda kendini izle bence...a.s

.sevmeme , iyiligini istememe, bunlarda kıskançlıga girer bence.

bunu okumadınız heralde . ben sizden ne yapsam diye yardım istedim eleştiri degil

ben ilk mesajınızdaki düşünce yapınıza karşı yazdım.çok net yazmışsınız.
sevmeme=kıskançlık
diye.. bu fikrinize karşı düşüncemi belirttim..

işte herkes de size ne yapmanız gerektiğine dair fikirler veriyor eleştirilerde kırıcı hiçbir şey yok eleştiri değil yazılanlar dışarıdan gözlemleyen kişilerin uyarısı

neden eleştirilerden rahatsız oldunuz ki sizi kıran inciten oldu mu? hiç sanmıyorum

Hayatim bunlar elestiri degil sadece tavsiye....

Benim cok yakin ve samimi bir arkadasim vardi, gayet düzgün konusmasini oturmasini kalkmasini bilen güzel bir kiz, gel gelelim sevilmezdi kim tanisa onu kani isinmazdi ona karsi bir türlü....

Oda hep kiskaniliyorum cekemiyorlar beni diye algilardi, onu izlemeye basladim ve sunu fark ettim, kendini bu duruma getiren kendisiydi aslinda, onu hic tanimayan etmeyen bir insan niye kiskansinki, yada ondan cok daha güzel bir kiz niye cekemesinki?:uhm:

Ailesinden asiri derecede ilgi gören bir kizdi, bir dedigi iki olmazdi, 5 kardeslerdi ama hepsi bir tarafa o bir tarafaydi annesi babasi icin, kiz kardesi hep onun eskilerini giyer ona yeniler alinirdi....böyle alistigi icin sürekli sevilen ilgi gören herkesin onunla arkadas olmak istedigni saniyordu bunun icinde kendini cok fazla ön plana atiyor cok fazla önemsiyordu...

Ama iste tam tersi oluyordu itici geliyordu insanlara, halbuki gercek kisiligi ne kadar farkliydi ben onu taniyordum cünkü benimle oldugu gibi olabiliyordu...a.s

Yani demek istedigim belki insanlari sen yanlis anliyorsun ya bilmeden sen negatif bir görünüm veriyorsun, kendi bir izle bence....sadece tavsiye canim..:teselli:

cok sagol aynen dedin gibi.benim için cok pofpoflanmıs demişlerdi zaten. zaten bende kesin kıskanılıyom demedim ilk basyta okunursa cozemedim dedim.

Boşverin kıskakanılma muhabbetini felan, siz bir müddet geri çekilin ortamı koklayın eğer kimseden bişey çıkmıyorsa demekki hoşlanmıyorlardır, hem çok mu umurunuzda olsa ne olur olmasa ne olur, görüşmeyin olsun bitsin.

çok mu önemliydi komşular :uhm:
ben şahsen komşuluğu pek sevmem samimi oldun mu çıkamassın bence en büyük dert
herkes bana uzak olsun kaydirigubbakcemile

canım bende senin gibiyim ama kıskanılma olduğunu zannetmiyorum ama olabilirde ..herkesin yüzüne göre sakal olursan senden iyisi olmuyo demi..

canım bende senin gibiyim ama kıskanılma olduğunu zannetmiyorum ama olabilirde ..herkesin yüzüne göre sakal olursan senden iyisi olmuyo demi..

aynen oyle. bende yapmamda yapamamda . onları memnun etcem diye psıkolojimi kişilimi bozamam. canları cehenneme artık umursamıyorum.

bende 2 yıldır aynı apartmandayım doğumuma 1 hafta kaldı :CüvCüv:ev sahibim üst katımda bir dakika kapımı bile çalmıyor ne yapıyorsun diye.evde tek başıma doğursam ruhu bile duymacak kimsenin.karşı apartmanda biri var benimle yaşıt eşim eşini tanıyor bir akşam biz gittik sonra onlar geldi bir kere de ben tek gittim daha sonra kızı kaç kere çağırdım gelmedi.balkona çıkıyorum insanlar yüzünü çeviriyor.kimse bu devride komşuluk istemiyor.ama kendileri kaybeder bendeki tatlıs sohbet ve izzeti ikramı başka bir yerde kolay kolay bulamazlarklava:

Komşuluk diye birsey gunumuzde artik yok.
Çünkü herkes kimseye müsait değil.

Komşuluk kalmadı artık çok nadir yani.. Görüşmeyin kötü elektrik alıyorsanız.

Bunların hepsi işsizlikten belediyenin açtığı kurslara yazılın pasta börek kurslarından tutun da seramik kursuna kadar komşularım beni kıskanıyor mu tribi yaşamaktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…