Komşuların çocuklarından nefret eder oldum

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
suan kafayı yemek uzereyim :47: sabahtan beri sanırsınki ust katı yıkıyorlar güm güm sesler cıglık bagırıs duvarımda asılan olan şey bile dustu bunların ayaklarını yere vura vura kosmasından deprem oldugunda bile dusmemisdi ya :53:..ust katta oturan ciftin iki cocugu var biri 5-6 yaslarında digeri 1 yasında yoktur bebek olan zaten her gece saat 3 ve 5 arasında surekli aglar bagıra bagıra hani bebek birsey diyemezsin elinde degil insanların ama bugun cinnet gecirircem ne kadar saygısız bu aileler bizim evde yigenim bi kostursun hemen ikaz ediyoruz dur diye bunlar kac tane cocugu eve aldılarsa artık anlamadım korkuyla uyandım sabah seslerinden sansım yok benim bu komsulardan yana bundan once iki aile daha vardı iki aileninde cocuklarından cektik durduk birisi sabahın korunde elinde demirler balkonun parmaklıklarına vururdu digeri ciyak ciyak bagırır susmazdı :27: cocuk sevgim son bulmak uzere :9: ust kata cıkıp soylesemmi yoksa bende yeter diye bagırsammı bilemedim yuzgoz olmakda istemiyorum hic muhabbetimizde yok

Son düzenleme:
çocuğu olanlar şimdi sana tü kaka demeye başlar :) çünkü çoğu anne çocuklarını terbiye etmek yerine başkalarının sabırlarını denemeyi tercih ediyor

yukarıya sopayla vursan ?

ınsanlar gercekten cok fıkırsız bız mı ınce dusunuyoruz anlamadım ınsan cocuklarını uyarır yaa sonucta mustakıl bır evde yasamıyorsun bence uyar tatlım...

çocuğu olanlar şimdi sana tü kaka demeye başlar :) çünkü çoğu anne çocuklarını terbiye etmek yerine başkalarının sabırlarını denemeyi tercih ediyor

valla demesin kimse :19: ben yigenime cok uzun bir sure baktım kosturtmadım bagırmasına bile izin vermedim asagda insanlar var rahatsız olurlar diye diger annelerin isine geliyor ona rahatsızlık vermesinde icerde ne yaparsa yapsın altakiler umrunda degil :47: cok sinir oldum ya zaten dunden beri halsizligim vardı sabah gurultuyle uyanmak berbat birsey halada bagrıyorlar kosturuyolar zaten bitmek bilmiyor :31:

sopayla vurmayı normalde sevmem ama bir iki tık tık yaptım anlamadılar duymamıslardır bile :26:

vurdugumu farketmediler bile :31: bide sabah cocuklar birsey dusurdu sanırım yere basımın ucunda düşşe okdr hissederdim korkuyom evi yıkıcaklar zaten yeni bina degil :9:

şuan benim üst kattakilerde aynı durumdalar.

bir süre evde top oynuyorlardı.. patronum şikayet etti yeter diye.

şimdi çocuklar patronun arabasına bakıyorlar, ofiste olmadığını anlıyorlar ve yoksa top oynamaya devam..olan bana oluyor :50:

cidden çekilecek gibi değil. arada bir olur anlarsın ama her zaman da olmaz. birazda ailenin elinde diye düşünüyorum.

çocuk iştee .. sonuçta yaşıda küçükmüş 5-6 yaşında bir çocuk ...
uyarın komşunuzu rahatsızsanız ...

Bizde çok çektik komşulardan delisimi ararsin manyağini mi ararsin canavar cocuklarmi ararsin hepsini gorduk o yuzden iyi bilirim bu durumlari Allah sabir versin
En buyuk suc ailelerin çocugu serbest yetistiriyoruz diye saygisiz edepsiz lafdan anlamayan şimarik vs şekilde yetistiriyolar onlar buyuyuncede nereye gidiyo bu genclik.... Dahada cok şey söyleyesim varda neyse uzatmayim cok sinir oluyorum bu durumlara...

Son düzenleme:
Benim üsttekide sabahın köründe temizliğe başlar sonra çocuk gelir top oynar bitmez ama yapcak bişey yok dayanamadım saatlerce top oynadı vurdum ama anlamadılar bile umursmaıyorum 1 aya kadar çocuğum olcak ve düşünüyorum ağlayınca ben ne yapacağım kağıt gibi ses gidiyor duvarlardan eşimde diyor bebek bu ne yapabiliriz diye

Şu anda bizim üst kattaki çocuklarda öyle. Şu an koşuşturuyorlar odanın içinde. Hafta içi akşama kadar evde olmuyorum. Akşam koşuşturma filan hadi neyse de haftasonu sabahın erken saatinde başlıyorlar o kötü oluyor.

Aynı dert bende de mevcut.alt komşumun çocuğu mesaiye sabah yedi de başlayıp gece on iki de bitiriyor. Haftasonlari çığlık larına uyanıyoruz

Zaten çocuklardan nefret ediyorum iyice soğudum şimdi.Annesi doğurup başından atmasaydı uğraşmazdık.
Bu ne ya millet doğuruyor olan bize oluyor!

yarın bir gün benim de çocuğum olacak diye sabırlı olmaya çalışıyorum üst kattakilere karşı ama her gün çocuğun balkondan attığı pislikler yüzünden artık balkona bile çıkmak istemiyorum yaa. temizle temizle nereye kadar başkasının pisliğini... gürültü de cabası...

yarın bir gün benim de çocuğum olacak diye sabırlı olmaya çalışıyorum üst kattakilere karşı ama her gün çocuğun balkondan attığı pislikler yüzünden artık balkona bile çıkmak istemiyorum yaa. temizle temizle nereye kadar başkasının pisliğini... gürültü de cabası...
Apartman yönetimine şikayet et.Annesini de uyar.Bu ne yahu..

Apartman yönetimine şikayet et.Annesini de uyar.Bu ne yahu..
Şikayet de bir yere kadar maalesef. İlk zamanlar annesi kusura bakma falan derdi gelip. Artık o da yok. Ben kasıtlı olmadıkça kızmam demiştim. Şimdi bu sözümü bana karşı kullanıyor. :( Yönetici ise çocuktur yapar birşey diyemem diyor. Salıverdim gitti artık. Gerçekten evin o balkonuna bakmıyorum bile. Sürekli müzik açıyorum ki gürültüyü de duymayayım. Bizim bu semtten taşınmamız şart...

Back
X