• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşularla iyi niyet

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.416
1.356
248
40 yıl dusunsem komşularla vukuat yaşayacağım aklıma gelmezdi.benim bi kotulugum yoktu cidden art niyet beslemem kimseye hep gülerim alttan alırım kavga edemem. Huzursuzluktan nefret ederim. Şimdi onca iyiliklerimi kenara atıp birini aramamisim diye güvensiz oldum gördüğü yerde sırt çeviriyor ki o dönem benimde sıkıntılarım vardı derdim komşu değildi yani. Diğerlerinide kendine çekmiş söyle kötü böyle kötü diye diye beni gördükleri yerde garipler. Tlfda bi mesajda basit bisey yazdım digerine ,abartti ,sanki benim bişey dememi bekler gibi azarladi falan ,suç bende dedim kendimce yazmamaliydim. Kusura bakma dedim ama yok yazdıkca yazdı ben alttan aldikca .en son cevap vermedim ama nasıl davrancam daha doğrusu hepsi oturup kalkıp beni saf dışı bıraktılar güya ve ilkkez böyle bişeyle karsilasiyorum ve dün sinirimden oturup agladim .dipdibeyiz. birini gormesem diğeri var .Ne yaptım ettim anlamıyorum. Herkes sorun yaşıyor dimi beni kendime getirecek bişeyler demenizi istiyorum açıkçası. Yoksa ne tür insanalr oldukları belli ama ben onlarin dedikodu malzemesi olacak biri değilim bunu hazmedemiyorum. Birileri hakkımda kötü düşünsun istemedim hiç .kendimi açıklamaya çalışıp ezik gibi de olamam.evimde cocugumla onların sesini bile duyduğumda tinlamamak istiyorum.dusuncelerden nasıl kurtulabilirim

siz kendinizi biliyorsunuz oyle degil mi? Baskalarinin ne dusundugunu bosverin.sizi gercekten tanİyan onlarin bahsettigi gibi olmadiginizi bilir zaten.sizi Onlarin dedikodusuyla degerlendirecek kisilerede eminim ihtiyaciniz yoktur.ben hayatimda beni hayal kirikligina ugratan insanlara cok buyuk tesekkur borclu hissediyorum kendimi.Cunku hicbir kitapta okuyarak kazanamayacagim hayat tecrubesi katiyorlar bana.simdi dusunun sizde ne cok ders cikarmissinizdir bu olaylardan.bosverin gitsin

Oh dünya varmış hepsinden kurtuldum diyerek başla. Kafana göre istediğini yap. Bende dün konu acmistim hiç komşum yok diye. Sallayin gitsin.

Başkalarını mutlu etmekten vazgec. Kim ne düşünmüş kim ne demiş umursama zor evet ama yapma. Bende senin gibiyim Allahim nasil sabir verdiyse herseyi alttan aliyorum. Ama alttan aldikca tepene cikarlar bunu unutma. Bak kendinde diorsun yazdıkça yazdı diye. Acik acik yüzüne karşı demelisin. Sorunlarım vardi. Ne kötülüğümü gördün de aciklama yapsın sana. Sonrada ister görüşün ister görüşmeyin. Konuyu açıklığa kavustur

siz kendinizi biliyorsunuz oyle degil mi? Baskalarinin ne dusundugunu bosverin.sizi gercekten tanİyan onlarin bahsettigi gibi olmadiginizi bilir zaten.sizi Onlarin dedikodusuyla degerlendirecek kisilerede eminim ihtiyaciniz yoktur.ben hayatimda beni hayal kirikligina ugratan insanlara cok buyuk tesekkur borclu hissediyorum kendimi.Cunku hicbir kitapta okuyarak kazanamayacagim hayat tecrubesi katiyorlar bana.simdi dusunun sizde ne cok ders cikarmissinizdir bu olaylardan.bosverin gitsin
Hem de ne ders..Bina da herkes yeni birkaç aylık birkaç yıllık falan yeni bi yer .o yüzden maalesef beni tanıyacak tek kişi ilk tanıştığım kişiydi maalesef o da ortalığı karıştırdı kendisi mutlu mesut herkes bana cephe aldı neler anlattiysa. Tek duyduğum güvensiz kötü biri bilmem ne demiş.baskalarinin düşüncesini önemsiyorum sanırım o yüzden böyle birde ben kötü bişey demedim yapmadım haksız yere böyle olduğu için kötü hissediyorum kendimi .resmen hayatıma konsantre olamıyorum sürekli sesleri kapıları..dışarda öylesine

Keşke daha açık yazsaydınız konunuzu. Siz ne dediniz o ne dedi gibi. Böyle bir şey anlaşılmıyor.
Normalde bende kizardim da cidden kafam allak bullak. Anlaşılmaya calisilsin diye ayrıntı vereyim dedjm ama .Kısacası apartmandakiler bir hiç uğruna bişey demedigim halde yanlış bir anlaşılma ile cephe aldılar ve kendimi kötü hissediyorum hak etmediğim için zoruma gidiyor

Başkalarını mutlu etmekten vazgec. Kim ne düşünmüş kim ne demiş umursama zor evet ama yapma. Bende senin gibiyim Allahim nasil sabir verdiyse herseyi alttan aliyorum. Ama alttan aldikca tepene cikarlar bunu unutma. Bak kendinde diorsun yazdıkça yazdı diye. Acik acik yüzüne karşı demelisin. Sorunlarım vardi. Ne kötülüğümü gördün de aciklama yapsın sana. Sonrada ister görüşün ister görüşmeyin. Konuyu açıklığa kavustur
Of öyle bişey desem kadında zaten nasılsın desem 20 cümle kuran biri abartır herseyi. İyice beni kötüler hani hata yapmışım da Özür dilemeye kapima geldi diye .sanırım onları görmezlikten gelip cool takılmak istiyorum hani umrumda değilsiniz. Yanlış anlayan sizsiniz imajı vermeyi. Ama kendimi yiyorum maalesef. Bu kafamı düzeltmek için de objektif yorumlara ihtiyacım var sadece

Oh dünya varmış hepsinden kurtuldum diyerek başla. Kafana göre istediğini yap. Bende dün konu acmistim hiç komşum yok diye. Sallayin gitsin.
Cidden kurtuldum demeyi çok istiyorum kafam rahat sürekli beraber o onu demis ,bu bunu demislerden. .ama ayni binada işte yan yana alt alta huzursuzluk hiç istemezdim. Hayatımda ilk kez böyle bişeyle karsilasiyorum. Hazmedemiyorum ve kafamda da bitsin istiyorum sürekli onları düşünüyorum sanki ya

Of öyle bişey desem kadında zaten nasılsın desem 20 cümle kuran biri abartır herseyi. İyice beni kötüler hani hata yapmışım da Özür dilemeye kapima geldi diye .sanırım onları görmezlikten gelip cool takılmak istiyorum hani umrumda değilsiniz. Yanlış anlayan sizsiniz imajı vermeyi. Ama kendimi yiyorum maalesef. Bu kafamı düzeltmek için de objektif yorumlara ihtiyacım var sadece
Takma diyeceğim ama taktiğin icin ne diyebilirimki. Öyle insanları etrafında istemiyorsan gerçekten cool takıl ve hiç umursama hatta merak etsinler seni catlasinlar. Özgüvenli ol. O komşu dedigin insan mutlu olsaydi senin hakkinda olmayan seyler cikarmazdi. Bi insan bunu niye yapar. Ya karşısındaki gerçekten kötüdür yada kiskaniyordur

Var öyle tipler. Boşverin. Dik durun. Kurtuldugunuza da sukredin yüzlerini gösterdikleri için.

Takma diyeceğim ama taktiğin icin ne diyebilirimki. Öyle insanları etrafında istemiyorsan gerçekten cool takıl ve hiç umursama hatta merak etsinler seni catlasinlar. Özgüvenli ol. O komşu dedigin insan mutlu olsaydi senin hakkinda olmayan seyler cikarmazdi. Bi insan bunu niye yapar. Ya karşısındaki gerçekten kötüdür yada kiskaniyordur
Problemleri vardı cidden onunda .ona inanan daha beni doğru düzgün tanımadan hüküm veren diğerlerini Hazmedemiyorum. Alttan aldikca salak yerine konuluyorum gibi hissediyorum.art niyet dusunmemek ,iyimser olmak ,dünya hırslisi olmamak bu kadar mı kötü biseymis. Ne ettim de ne buldum diye dünden beri kendimi yiyorum işte .ve özgüvenim yerle bir oluyor bunlar yüzünden enerjim düşüyor

arkadasim madem herkes yeni su anda bak emin ol bir sure sonra hepsi birbirine duser onlarin sen demistin dersin ve sen ohh iyiki bastan ayri dusmusum dersin rahat ol ve sadece biraz zaman. herkes birbirini taniYip cozdukten sonrada birer birer kapina gelirler helallik istemeye. Tatih tekerrurden ibarettir

arkadasim madem herkes yeni su anda bak emin ol bir sure sonra hepsi birbirine duser onlarin sen demistin dersin ve sen ohh iyiki bastan ayri dusmusum dersin rahat ol ve sadece biraz zaman. herkes birbirini taniYip cozdukten sonrada birer birer kapina gelirler helallik istemeye. Tatih tekerrurden ibarettir
Ayy inşallah.cunku cidden çok zoruma gitti çok üzüldüm

Hem de ne ders..Bina da herkes yeni birkaç aylık birkaç yıllık falan yeni bi yer .o yüzden maalesef beni tanıyacak tek kişi ilk tanıştığım kişiydi maalesef o da ortalığı karıştırdı kendisi mutlu mesut herkes bana cephe aldı neler anlattiysa. Tek duyduğum güvensiz kötü biri bilmem ne demiş.baskalarinin düşüncesini önemsiyorum sanırım o yüzden böyle birde ben kötü bişey demedim yapmadım haksız yere böyle olduğu için kötü hissediyorum kendimi .resmen hayatıma konsantre olamıyorum sürekli sesleri kapıları..dışarda öylesine
Cnim merak etme onlarda kendi aralarında birbirine düşecek bazıları sana yanasmaya çalışcak felan buna eminim bekle ve gör sen doğru dur yeterki eğri belasını bulur bu yazdığımın olacağına yüzde doksan inanıyorum sende boşver kimse ile iletişime geçmeye calisma

AA bende aynı yorumu yazdım hemen hemen aynen katılıyorum başıma geldi :) birbirlerine düştüler

Anlamadım. Lakin böyle insanları boş yere dışlayıp cephe alanlar genelde bir bir yalnız kalır ve pişman olur. Üzülmeyin.

Back
X