- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
asagı komsuya nasıl sabun dusebılır o kısmı anlamadımSelamlar kizlar. 1 sene önce şuanda oturdugum apartmana tasindim. Geldiğimiz ilk günden beri samimiyetim yok kimseyle.asiri soğudum sebepler de şunlar. Bi karşı komsum var suratını daha yeni gordum gecen ay. Bekar bi bayan.gecen akşam 5 te ise giderken çantamı yere dusurdum apartmanda içerden dağdan mi indin ayı diye bağırdı. Kapiya tikladim ac yuzume söyle diye açmadı. Annem yaşında kadın o kadar delirdim ki.hala sinirliyim ona. Ama görüyorum ki herkese haha hihi apartmanda gemisini yürütüyor. Her eve girip çıkıyor. Bizim kapı açılırsa hemen o kapatıyor falan.hayir ben bu kadına bisey de yapmadım sınır ediyo artık beni. Bi diğer komşumda ilk taşındık 4-5 ay geçti. Aşağıya ufak sabun kırıntısı düşmüş nerden bilmiyorum eşime fotoğrafını atmış konuşalım gelince diye. Kavga ettiler tabi. Huzurum kalmadi tasinsam.bosa masraf .insanlar neden bu kadar tahammül yoksunu ve anlayissiz ben anlamiyorum.coluk çocuk da yok bend e ses yapsam sürekli.ya da pis olsam bisey atsam camdan neyse..
Hahah dimiasagı komsuya nasıl sabun dusebılır o kısmı anlamadım
babam sabun ımalatcısı dusunun kamyon kamyon sabun yaparokadar sabunumuz var hıc komsuya dusmedı o ıste bır terslık var
ama o cantanızı dusurdugunuzde dagdan mı ındın ayı dıyenı bır yumrukla arşa cıkarabılırdım
Kırıntı düşmüş canım sanki sabun rendesi gibi .para kadar biseydiasagı komsuya nasıl sabun dusebılır o kısmı anlamadım
babam sabun ımalatcısı dusunun kamyon kamyon sabun yaparokadar sabunumuz var hıc komsuya dusmedı o ıste bır terslık var
ama o cantanızı dusurdugunuzde dagdan mı ındın ayı dıyenı bır yumrukla arşa cıkarabılırdım
allah allah cok ılgınc sızın ust katınızdan dusmustur belkı ya da temızlık ıcın yardımcı kadın geldı mı evınıze o beyaz sabun rendeleyıp sıldı mı sagı solu belkı beze takılmıstır sılkelemesıyle dusmusturKırıntı düşmüş canım sanki sabun rendesi gibi .para kadar biseydi
Tasinsan, tasindigin yerde de ne tipler çıkacağı belli değil malesef. Komşunu secemiyorsun. Bizim bir onceki evimizde pişkin bir karşı daire vardı komsu bile demiyorum. Çöplerini saatinden once koyardı ve o posetlerine hic dikkat etmezdi. O gün ne yemisler ne icmisler çocuğunun kakali bezlerinden tut da ne ararsan gözükürdu. Leş gibi de kokuturdu. Pazar gunleri gorevli tatil olmasina ragmen pazar dahi kapiya koyar ertesi aksama kadar kalirdi o çöpler. Cocuklarina evde halilari kaldirip scooter binmelerine evde paten kaymalarina kimse rahatsiz olur mu vs demeden haldir hundur bindirirdi ve saatlerce... Hele mevsim kış ise tam bir cinnet sebebiydi. Yani sözün kisasi beterin beteri var. Görgüsüz insan her yerde çıkabilir en azindan seninkilerde bu tip seyler yok. Sanki yoklarmis gibi davransan bir sorun kalmayacak gibi... Ayy çok zor gorgusuzle ugrasmak.Selamlar kizlar. 1 sene önce şuanda oturdugum apartmana tasindim. Geldiğimiz ilk günden beri samimiyetim yok kimseyle.asiri soğudum sebepler de şunlar. Bi karşı komsum var suratını daha yeni gordum gecen ay. Bekar bi bayan.gecen akşam 5 te ise giderken çantamı yere dusurdum apartmanda içerden dağdan mi indin ayı diye bağırdı. Kapiya tikladim ac yuzume söyle diye açmadı. Annem yaşında kadın o kadar delirdim ki.hala sinirliyim ona. Ama görüyorum ki herkese haha hihi apartmanda gemisini yürütüyor. Her eve girip çıkıyor. Bizim kapı açılırsa hemen o kapatıyor falan.hayir ben bu kadına bisey de yapmadım sınır ediyo artık beni. Bi diğer komşumda ilk taşındık 4-5 ay geçti. Aşağıya ufak sabun kırıntısı düşmüş nerden bilmiyorum eşime fotoğrafını atmış konuşalım gelince diye. Kavga ettiler tabi. Huzurum kalmadi tasinsam.bosa masraf .insanlar neden bu kadar tahammül yoksunu ve anlayissiz ben anlamiyorum.coluk çocuk da yok bend e ses yapsam sürekli.ya da pis olsam bisey atsam camdan neyse..
Aynı benim karsı komsuTasinsan, tasindigin yerde de ne tipler çıkacağı belli değil malesef. Komşunu secemiyorsun. Bizim bir onceki evimizde pişkin bir karşı daire vardı komsu bile demiyorum. Çöplerini saatinden once koyardı ve o posetlerine hic dikkat etmezdi. O gün ne yemisler ne icmisler çocuğunun kakali bezlerinden tut da ne ararsan gözükürdu. Leş gibi de kokuturdu. Pazar gunleri gorevli tatil olmasina ragmen pazar dahi kapiya koyar ertesi aksama kadar kalirdi o çöpler. Cocuklarina evde halilari kaldirip scooter binmelerine evde paten kaymalarina kimse rahatsiz olur mu vs demeden haldir hundur bindirirdi ve saatlerce... Hele mevsim kış ise tam bir cinnet sebebiydi. Yani sözün kisasi beterin beteri var. Görgüsüz insan her yerde çıkabilir en azindan seninkilerde bu tip seyler yok. Sanki yoklarmis gibi davransan bir sorun kalmayacak gibi... Ayy çok zor gorgusuzle ugrasmak.
Kapimi acip kapadigimda bir misafir vs geldiginde o çöpler hep göz önündeydi leş leş.. Uyari falan hak getire.. Sınır saygı sıfır.. Neticede o çöpleri toplayan da bir insan. Apartmanin onunde cikar cikmaz kocaman konteynır vardi, bir markete işe vs bile giderken eline alip atmaz. Öyle pisti. Bu tiplerin evi temiz olsa ne olur benim icin zerre hükmü yok.. Ay aklima geldiginde bile sinir oldum yine şimdi.Aynı benim karsı komsu
Benimkide aynıydı yemin ederim. Ve hala karsı komsum kendısı. Ev sahibi pislikKapimi acip kapadigimda bir misafir vs geldiginde o çöpler hep göz önündeydi leş leş.. Uyari falan hak getire.. Sınır saygı sıfır.. Neticede o çöpleri toplayan da bir insan. Apartmanin onunde cikar cikmaz kocaman konteynır vardi, bir markete işe vs bile giderken eline alip atmaz. Öyle pisti. Bu tiplerin evi temiz olsa ne olur benim icin zerre hükmü yok.. Ay aklima geldiginde bile sinir oldum yine şimdi.
Halledebıldınız mıBen şimdiye kadar hiç komşu sıkıntısı yaşamamıştım. Bu oturduğum binaya taşınana kadar eğitimli insanların medeni olduğunu düşünürdüm ama tepemden kestiği saçları, yemek kırıntılarını atıp ben çok medeniyim diyen öğretmen hanımla tanıştıktan sonra eğitimsiz insanların daha saygılı olduğu kanısına vardım. Üst kat ve onun üstü öğretmen, onlara göre de komşuluğu ben bilmiyormuşum. Beterin beteri varmış. Savunmaları buydu. Çok terbiyesizler. 35 yaşında genç bir bayan hem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?