Komşuluk ilişkileri

Hepimiz ev hanımı olduğumuzdan ve çocukların yaşlarıda yakin oldugundan ortak noktalarımız oldu, sohbetimizde güzel geçiyor.
Ancak bi araya gelmek için ne yalan söyleyeyim her seferinde onları ağırlamak ve kendim ağırlanmamak banazor geliyo, bende evde bunalıyorum ve en azından 10 günde bir de olsa biriyle muhabbet etmek istiyorum.
Yani şimdi okudum hep siz mi davet edip ağırlıyorsunuz bu çocuklu kadınları, sizin evde mi yenip içiliyor sürekli ama karşıdan hiç teklif yok durum böyle mi?ilk yazdığınızda tam anlayamadım.
O zaman çok fena bunlardan bir halt olmaz siz ayaküstü sohbete devam edin, hiç takmıyor gibi davrannn birşey sanmışlar kendilerini

Aynen katılıyorum. .İnsanlardan köşe bucak kaçıp yalnızim,depresyondayım konuları az açılmadı :KK66:

İnsanı yalnızlık öldürür. Kendisi ile başbaşa kalan inşan kendisiyle konuşmaya başlar. Ortaya facia çıkar. Neden mı? Gelmiş geçmiş ne kadar olumsuzluk varsa hepsinin gıybetini yapar. Hiç olumlu bişey konuşmaz.Bütün insanlara kin duymaya başlar. İnsan sevmez. En sonunda kendini sevmez. Çöküş başlar.

Ben olsam ugrasmam yaa.. teklif etmisim benden cikti yani ne dusuncem.. sana gelmeyede yuzu olmaz. Disarda goruncede merhaba o kadar. Taktigin seye bak

İnsanı yalnızlık öldürür. Kendisi ile başbaşa kalan inşan kendisiyle konuşmaya başlar. Ortaya facia çıkar. Neden mı? Gelmiş geçmiş ne kadar olumsuzluk varsa hepsinin gıybetini yapar. Hiç olumlu bişey konuşmaz.Bütün insanlara kin duymaya başlar. İnsan sevmez. En sonunda kendini sevmez. Çöküş başlar.
Ok de bazen yanlizlik daha iyidir. Bak bu durunda kadin yalvarsin mi? Beni cagirin gelin gidin diye? Tabiiki sosysl olmak iyide karsilikli olursa

Siz neden ilk çağıran olmadınız. Açıkçası ben çağırmadan bir gelmek istiyorum diyen kişiden irite olurdum.
Zaten ilk cagiran bendim.
Hemen yanı başımda oturan kisi bosandi. Beni gecenlerde sokakta görünce abartisiz yarim saat iç döktü.
Bende dedimki insallah bi gün görüselim sanada hic gelemedim yanlis anlama tenezzül etmedigimden degil,nasip olmadi dedim. Oda aa evet vallah mutlaka bekliyorum bal ben pel kimseye rahat gidemiyorum 2018deyiz ama hala dul kadinlar hakkinda kötü düşünenler var o yüzden kimsenin evine girip cikmak istemem ama bari sen gel filan konusuruz dedi.

Digeri ise hep bi araya gelmek istedik.
Bende bi gün caya cagirdim, bir günde baska arkadasim daha gelecekti onuda beraber kahvaltiya aldim.
Sagolsun elide dolu gelir hep. Ben mahcup oldum. Dur dedim, bu sefer hediyemi alip ben gideyim 5 dk yürüme mesafesi zaten.
Bide whatsappte konusuruz bana ses kaydi yollar hep bugün sunu yaptim bunu yaptim öğlen yuruyelim mi filan.
Hatta o teklifi ettigimde su an ablam burda(ablasi bekar ayni sehirdeyiz)yarin haber ederim demisti.
Ablasi zaten cikmaz onlardan o yüzden o tarafinida anlamadim. Yani agzimla geleyim dedim ablada zaten hep orda...

Dedigim gibi, cok samimi olmak istemiyorum ama arada bi bulusup kahve icmek güzel biseydir, insana sohbet iyi gelir diye düşündüm.
Ama böyle olunca acaba bende mi sorun var dedim.

Aynen..:super:

Merhaba hanımlar
Yaşadığım yerde 2 türk aile var.
Hanımlarla yaşlarımız birbirine yakın, ikiside bana ayrı ayrı bir kaç defa geldiler.
Dışarıda denk gelsek öyle geçiştirmelik değilde isteyerek benimle sohbet ediyorlar. Hatta onlar anlatır ben dinlerim diyebilirim.
Ikisinede ayrı vakitlerde onlara bi uğramak istediğimi dile getirdim.
Çünkü konuştukları konular çokta ayak üstü halledilecek meseleler değildi.
Hemde sanki ben tenezzül etmiyormuşum onlari ziyaret etmeye olmasin diye ben teklifte bulundum.
Zira onlara hiç gitmemiştim.

Bu arada kimse cagirmadan birine giden biri degilim ama maksat arada görüşmek yani o yüzden bi cesaret bunu söyledim.

Ikiside olumlu karşıladı.
Ancak o hafta biri seminere katılacagi icin yogundu. Ben dönünce kesin bekliyorum ayarlayalim dedi.
1dk mesafe ile oturuyoruz, onunda 2 kücük cocugu var.

Öbür arkadasında 2 cocugu var, eşi o haftalar evde olacakti ayarlayalim ocaktan sonra dedi.

Birbirimizn storylerine bakiyoruz, onlarda gayet normal hayatlarina devam ediyor. Misafir geliyo, misafir oluyorlar.
Eğleniyorlar takiliyorlar

Ama insan birinin gelmek istemesini nası unutabilir? Abartmıyorum 3 ay olacak.
Yine sokakta parkta denk gelince hiçte" ay canım bi müsait olamadım agzinla bide gelmek istedini söylemiştin kusura bakma"demiyorlar:)sanki hic öyle bievzu geçmemiş gibi

Inanın ben yapışmıyorum onlara veya nolur komşuculuk yapalım demiyorum.
Ama anlastigimizi düşünüyorum, cünkü içtenlikle benimle konusuyorlar.
Hatta dertlerini anlatıyorlar.
Sevmeseler muhatap almazlar diye düşünüyorum ama bilemedim doğrusu.

Benim onlara karşı davranışım.ise olması gerektigi gibi, soğuk degil ama vicik vicikda degil,güler yüzlü misafirperver, her konuya açık dışa dönük biriyim.

(Telefondan girdiğim için ve oğlumdan dolayi bu kadar kendimi ifade edebildim kusura bakmayın)
Bazilari misafr agirlamayi evine cagirmayi sevmez.isterki ayakustu disarda parkta bahcede muhabbet etse yeter

Back
X